Moja perverzna filija

Znam da me je ova filija ozbiljno navukla, na kurac… Nije tu bilo samo bla-bla i truć-truć sa matorcima.

Kao u nagonu, pošao sam iza tribina, gde se osim utisaka, sređuju i kurci… Neko je tražio da njemu popuše za dvesta dinara. Onda bi spustio cenu na pedeset dinara, da bi ga na kraju frajeri ostavili na distanci. Meni, Caci-13, nije smetao debeo i ogroman kurac, „Romed“, i pošao u bespuće svojih erotskih fantazija. Nabijao mi je kurac u usta, i govorio:

– To… to… to… To mi radi, lutko!
– Mhh… aaah… – kao odobravao sam njegovo nabadanje kurčine u usta, i gledao ga kako uživa, kao neki džek. A stomak mu je bio maljav – bio je prava muškarčina.

spit roast u javnosti

I taman kad je trebalo da svrši, slučajni prolaznik je prekinuo našu igru, koja je baš fino počela. Jeste da sam se tresao kao vrbov prut, od uzbuđenja, ali je bilo lepo.

Moja filija me je ozbiljno dovela do još jednog lepotana, lepog primerka kurca u rukama…

Bio je to neki četer, koji je na slici na telefonu imao oznake registarske SC. Na prvi tren sam pomislio da je iz Sviljanca. Ne; tip je bio iz Surdulice, a dolazi povremeno u grad.

Napaljeni pornićima, šta sve fukse rade u Mađarskoj, ili Češkoj, i mi smo krenuli igru u njegovom autu. Ja sam seo na suvozačevo mesto, a on je izvadio ogromnu kurčinu, i surduknuo mi je u usta. Kašljucao sam i davio se njegovim mesnatim primerkom, dok nije štrcnuo sve do šoferšajbne, a i nju sam olizao, ne bih li osetio gorkasto-slani ukus u ustima.

lizaje sperme

Onda još jedna „žrtva“ mojih fantazija… Opet lep i sunčan dan, februarski, i opet on… Sed, sa naočarima za vid, omanji… i dvadeset godina stariji od mene… Nije mi smetalo što je porodičan čovek, što ima udate kćerke, i što je na kratko došao u naš grad, iz Loznice.

– Aj’mo.
– Gde!? – pitam ga.
– Pa tamo. – Mislio je na vrbu… mada ona još nije olistala, bilo je donekle ljubavno gnezdo, za istomišljenike…

Na sebi sam imao ove hulahopke boje kože, i lila tange… Poklon od drugarice. Ja sam sela… ovaj, seo, na traktorsku gumu, a on je izvadio kalabaster od kurčine. Tako nizak rastom, a takvog kurca! Znojio se i dahtao:
– Jao… ah… oh… ah… – i tako u nedogled… Oči je izbacio, od uzbuđenja, a ja sam mu preko kondoma lizao glavić, i pušio mu samo tako… Dok nije svršio po mojim farmericama.
– E, je bi ga… – rekao je… A i njemu je kapljica sperme zaprljala pantalone… Počeo je da paniči: – Videće me žena. Primetiće…
– Ma neće… – i uzeo sam da mu brišem vlažnom maramciom pantalone.

trandža u šumi

U tom trenu se našao još jedan neznanac. I on mi ga je bez dopuštenja, fuknuo, sjurio u dupe…

Stegao me je i ne pušta… Kao da sam jebozovna kučka, koja se trpa sa kim stigne, tako sam se osećao grozno, ali istovremeno i zadovoljno i uzbuđeno.

On je na prvu loptu meni zabio kurac u dupe, i bolelo je…

Onda sam legao na ćebe, koje je on vešto poneo, i digao mi je noge uvis… Kao lutku me je nabijao na kurac, sve dok nisam primetio:
– Pa ti me… jebeš… ah…

Kao prava droljetina, u onim cepanim hulahopkama i tangama, sam dao dupe, za ništa. Za čisto zadovoljstvo, a boleće me, znam, jedno deset dana.jebanje shemale

Kada su otišli, seo sam na prazne tribine, ne bi li me prošla groznica ljubavi, i strasti, i ne bi li mi se smirio i nabrekli čmar. Osećao sam se tako jebeno, zadovoljno i falila mi je još i cigareta. Mića je došao biciklom i pripalio, duvao mi je u usta guste dimove… a ja sam pušio i ljubio ga. Onda sam se sagnuo i zadovoljio starca još jednom…

Ovoga puta je kupio kondom, onaj skuplji, od 235 dinara, tako nešto, a mene je sve svrbelo i peckalo, kao sada dok vam pišem ovu storiju. Pomislim samo dokle me je odvela moja filija, fetiš, da pokazujem noge kome stignem, i da delim dupe, i sisam kurčeve… Al’ jebi ga, neko mora i to, kad nema šta da se radi.

– To mi radi… ah… to… – i Mića mi je ulepio, i obrve, i kosu, svojom spermom. Zbacio je kondom, i onda sam morao temeljno da se istuširam, kao posle dobrog fudbalskog meča.

Caca-13P.S. Očigledno sam ja, to što jesam. U ženskim najlon čarapama, sa plastičnom loptom za plažu… Moja filija… Što bi rekla Lujza Hej.

Foto: Privatna arhiva.

Moj alter ego – pseudonim: Caca-13

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments