Jebozovna dojilja kao fetiš

Ja sam žena od 36 godina. Za sebe mislim da sam neodoljiva za muškarce… Imam koji kilogram viška, ali sam primetila da to muškarci više vole nego neke mršave i ravne fosne! Crnka sam, grudi četvorka!

Udala sam se kad sam imala 19 godina za čoveka koji je dosta stariji od mene, izrodila sam mu sina i kćerku, treće je sad na putu! Naš brak funkcioniše super, sex nam je redovan, svaki drugi dan imamo sex! Pošto ni deca više nisu tako mala, sve više nam smetaju da budemo slobodni u sexu! Sin ima 7 godina, a ćerka 5.

Od početka našeg braka, muža sam uvek morala dočekivati gola kada ide sa posla jer je bio to njegov fetiš! Čak i dok mu je majka bila živa, terao me je da šetam gola po kući! Bilo me je sramota od te starice! Ali je ona to odobravala i čak bi me nekad i pipkala i buljila u moje sise! Sve se to promenilo dok nisu došla naša prekrasna dečica na svet. Dok je sin bio beba, imali smo bezbroj snimaka na kameri kako ležim gola i dojim svog sina! Posle bismo to pustili na dvd i strasno se jebali do iznemoglosti. Jednostavno smo takvim stvarima bili popaljeni! I mislim da u tome nema ništa loše! Fantazije su to, protiv toga se ne može!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o