Jahala sam očev kurac dok majka nije bila kući

Te noći majka je slavila 25 godina mature. Spremila se još s večeri i otišla porodičnim automobilom do hotela gdje je zakazana zabava. Mome ocu nije baš bilo svejedno što se mama dugo sređivala. Čula sam pritajena njihov razgovor. „Zašto oblačiš te seksi čarape?“, „što će ti tangice?”, „zar ti nije predubok dekolte?”, bila su pitanja, koja su mučila oca. Odmah za njom i stari je izašao vani. Znala sam da će u obližnji kafić i da će doći natreskan.

Ja sam tog maja imala 19 godina. Imala sam nekoliko veza, ali ništa naročito. Priznajem da čestito nisam doživjela ni jedan pravi orgazam. Više sam uživala slušajeći pritajeno mamu i oca dok vode ljubav. Znala sam da je majka pojebljiva, pa i ja sam na nju. Ali znala sam i da je otac jako potentan i izdržljiv i da je ponekad pumpa i po tri puta za noć. Par puta sam mu vidjela dignut kurac i uvijek ga zamišljala. Pretpostavljala sam kako mama i druge žene uživaju dok ga primaju.

Otac je bio mišićav, igrao je dva puta sedmično mali fudbal. Nije imao pivski stomak kao njegove kolege pedestogodišnjaci. Imao je jako debeo kurac sa velikim lijepim glavićem. Posmatrala sam ga posljednji put iza pomoćne zgrade u dvorištu kako ga drka, misleći da ga niko ne vidi. Sva sam se tad upišala od muke. Držao je ponosno kurčinu u desnoj ruci, a kad je štrcnuo mlaz, umalo nisam podviknula od uzbuđenja.

drkanje u prirodi

Ja dosta ličim na majku. Imamo i skoro isti glas. Mamine sise su petice, moje dobre četvorke. Slične smo građe, imamo obje čak i dugu crnu kosu i slične frizure.

Otac je došao par minuta prije ponoći. Zavirio je u moju sobu, osjetila sam da je dobro pijan, po tome kako otvara i zatvara vrata. Otišao je u toalet i dugo pišao, a onda se samo ovlaš istuširao. Virila sam na ključaonicu, vidjela kako se briše i par puta dlanom prelazi preko skoro dignutog kurca. Otišao je onda u svoju sobu i ubrzo zahrkao.

Okretala sam se u krevetu kao sumanuta. Nije mi htio san na oči. Ustala sam, ispušila cigaretu, popila dobar gutljaj rashlađenog štoka, lomila prste i prelomila, odoh malo do roditeljske sobe. Bila sam potpuno gola. Pičkica mi je već ovlažila od samih prljavih misli.

Prišla sam lagano očevom krevetu, osjećao se jak zadah alkohola…

Otkrila sam ga i lagano uhvatila kurac u ruku. Otac je mumljao, bio je pijaniji nego što sam mislio. Nisam se bojala, nisam se dvoumila, željela sam da osjetim očev kurac. Računala sam – pijan je neće znati je li majka ili ja.

drkanje kurca

Kurac je rastao u mojoj ruci. Obrisala sam ga plahtom i počela lizati glavić, a onda ga primati sve dublje u usta. Promrmljao je:
– Stano, pa ti si se već vratila. – Samo sam mu rekla:
– Jesam – i to tiho da ne osjeti malu razliku u glasu.

Obrađivala sam mu kurac, a on je rukom pošao prema mome tijelu. Podigla sam i dodatno zatvorila venecijanere, bio je potpuni mrak u sobi. Legla sam kraj njega, njegovu ruku stavila na svoju vlažnu pičkicu. Govorio je nerazgovijetne riječi.

Okrenula sam ga sa boka na leđa i opkoračila. Njegov veliki kurac bio je spreman da uđe u moju tijesnu pičkicu. Uzbuđenje je bilo na vrhuncu vrhunaca; em velik, em zabranjen očev kurac, ali odlučila sam – nema povratka. Lagano sam primila glavić, jeknula i nabila jednu trećinu u sebe, a onda uz blagi bol se nabila do jaja.

pušenje kurca

Nakon desetak uboda morala sam svršavati, jako, glasno, predivlje. Tek dva dana su mi prošla od menstruacije, znala sam da mogu primiti očevu spermu u sebe. Nabijala sam se žestoko, ruku sam mu stavila iza svojih leđa na njegova jaja i osjetila da su mokra od sokova iz moje pičkice.

Skinula sam se sa kurca, okrenula mu leđa i ponovo se nabila. Jednom rukom držala sam ga za jaja, drugom za bedro. Nabijala sam se sve žešće i svršavala po drugi put. Pičkica mi se grčila, u magnovenju sam mu jako stisnula jaja. Jeknuo se izdigao i jako mi ušao, dublje nego iko ikada. Bila sam na sedmom nebu. Uhvatila sam strašan ritam, otac je počeo da izdiže guzu, znala sam da mu nailazi svršavanje. I dalje sam mu držala jaja u ruci.

A onda eksplozija; osjetila sam topli mlaz sperme duboko u sebi. Pičkica mi se opet grčila, svršavala sam kao luda.

obrnuta kaubojka

Nisam smjela čekati opuštanje na njegovom kurcu, skočila sam i pobjegla u kupatilo. Na brzinu sam se istuširala i legla u svoju sobu. Nakon desetak minuta otac je odteturao do kupatila. Pišao je opet, pustio vodu i u povratku svratio do moje sobe. Samo je provjerio jesam li tu.

– O majko mila, bio sam siguran da se Stana vratila – promrmljao je i otišao u sobu. Mislio je vjerovatno da spava, nikad nije saznao pravu istinu.

boge-1986

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o