Gledao sam kako mi drug kreše majku

Pozdrav. Zovem se Dario i imam 23 godine. Živim u Bosni. Inače, moja opsesija su starije žene dobro očuvane, dobre tete, nečije mame. Ali ni sam nisam znao da i moja mama je takva. I tu počinju problemi.

Inače, jednog finog ljetnog dana sam došao ranije sa treninga. I čim sam ušao u stan začuo sam krike. Bilo mi je malo čudno, ali opet… Mislio sam moji roditelji, nisu planirali da ću doći pa se krešu. I nešto me interesovalo, pa sam zavirio u sobu. Čim sam zavirio, šok za mene; ostao sam skamenjen i nepomičan. Moj najbolji drug mi kreše mamu do iznemoglosti! Iživljava se na njoj. Mama u samodržećim crnim čarapama, halterima. Gaćice spuštene do gležnjeva. Ona na štiklama. Suknjica dignuta na leđa, košulja raskopčana. Ovaj kreten je bukvalno ubija sa leđa od kurca, kida je. Čupao ju je za kosu. Mislio sam došla je sa posla pa je tako obučena, ali zašto sa njim?

Udarao ju je jako, pljeskao po guzi, ulazio celim kurcem u nju u naletima. Čak i pljeskao jajima u dupe, a što sam do tada vidio samo u prno filmovima. Nisam verovao svojim očima. Mama je zapomagala i jaukala iz sveg glasa, ali se jebala kao prava. Začudo mi se počeo dizati na sve to. Udarao ju je, kidao od kurca, ona jauče i šakama stišće čaršaf, i on počinje da jauče. Znam da svršava.

Odmah sam izletio iz kuće, nisam htio da me skontaju. Ne znam kako je završilo ni počelo to. Celi dan sam bio vani, samo sam mislio o tom prizoru, nije mi bilo jasno. I od tada sam počeo da je pratim. Inače, moja mama Kornelija ima 48 godina, crnka je. Nije neka riba kako kažu, ali kada se utegne, izgleda fino, zanosno. Ljeti obavezno kratke suknje, iznad kolena, nekad čarape, nekad gole noge. Nema neke velike grudi. Kada je na štiklama izgleda fino. Ima toga još za pričati ali…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o