Troje kolega je radilo do kasno i pojebalo se za sve pare

Radim u firmi za uvoz i izvoz različite opreme već nekoliko godina. Dok nas je bilo malo zaposlenih, bilo je naravno i više posla, pa smo morali da ostajemo do kasno. Nekad bismo radili i noću, kako bismo postigli sve.

Jedne večeri je koleginica Nada tako radila do kasno i bila je uneta u svoj posao, tako da nije ni primetila da su došli kolega i koleginica, Mića i Jasna. Mićina kancelarija je imala prigušeno svetlo i bila je potpuna tišina. Nada je čula glasove i ustala da vidi šta se dešava. Mića i Jasna su bili skroz napaljeni i nisu se obazirali da li nekog ima u firmi.

Kad je Nada prišla vratima kancelarije, ugledala je neverovatan prizor koji je potajno zamišljala, ali nije nikad ostvarila. Mića je ljubio Jasnu tako strasno i vatreno, a Jasna je stenjala u njegovim rukama i predavala se potpuno. Mića je već imao erekciju i jedva je čekao da uđe u Jasninu vrelu pičkicu, ali ona je htela da predigra traje duže i naredila mu je da bude sporiji.

Počela je da skida njegovu majicu i ljubila mu je mazne, depilirane grudi. Grizla je njegove bradavice nežno, pa jače, a on je mrsio njenu dugu crnu kosu. Polako je otkopčavala patent na farmerkama i zavlačila ruku žudno tražeći njegov veliki kurac. Kad je pronašla ono što je tražila, svukla mu je farmerke i počela je da liže unutrašnji deo njegovih prepona. Igrala se sa njegovim jajama i gnječila ih rukama, da bi onda počela kliziti jezikom preko njih, idući polako prema nabreklom kurcu, drhtavom od njenog vrelog daha. Iščekivao je trenutak da uđe u njena usta i popuni ih do kraja, da bude mokar od njene pljuvačke kako bi posle lakše ušao u nju.

tumblr_ne59671bCQ1srbq2xo1_400Jasna je pravila lagane krugove oko glavića igrajući se rukama i drkajući ga sporo, jer je znala da on to želi i da u tome uživa. Mića je privlačio njenu glavu sebi želeći da je nabije na kurac, ali ona se opirala. Nije mogla da ga uzme celog, jer je bio strašno veliki.

Nada je sve posmatrala, ne verujući da se to dešava, ali sa primetnom željom da bude na Jasninom mestu. Počela je da diše ubrzano i već za par sekundi je i njena pička bila mokra i željna tako velikog kurca.

Jasna je uveliko sisala Mićin kurac stenjući i njišući se u ritmu njegovih ruku koje su je držale čvrsto za glavu, ne dajući joj da prestane. Čak je to prešlo i u grubost, jer je Mića toliko jako nabijao Jasnu na kurac, da je ona počela da se guši. Ali on uopšte nije mario za to. Hteo je da bude celom svojom dužinom u njenim ustima i grlu i da je ispuni svojim sokovima. Jasna je stenjala sve jače i jače, moleći ga da uđe u nju, ali on ju je držao u neizvesnosti i upravo kada je osetio želju da joj svrši u usta, trgao se i naglo se okrenuo prema frižideru.

jebaje u usta

Nada je bila skrivena baš pored frižidera i uplašila se kada je videla da Mića ide prema njoj. On ju je primetio, ali nije odao da zna za njeno prisustvo u tamnoj sobi.

Otvorio je frižider i izvadio kocke leda. Uzeo je iz svoje fioke neki konopac i prišao je Jasni. Ona nije znala šta je čeka i iznenađeno je gledala. Uzeo je njenu maramu sa stola i zavezao je preko njenih očiju. Njoj se sviđala ova igra i prepustila se totalno.

Zavezao je i njene ruke čvrsto i skinuo joj odeću

Ledom je prelazio preko vrućeg Jasninog tela ližući onaj deo gde je led ostavljao vlažne tragove. Počeo je da kruži kockicom oko njenih grudi. Bradavice su joj bile tvrde od hladnoće, a on je počeo da ih ljubi. Grickao je svaki deo, prvo jedne, a posle i druge sise. Prstima je dirao klitoris kockicom leda koja se brzo topila od vreline njene pičke.led se topi a pički

Nada je poludela od uzbuđenja i nije znala šta da radi. Tako dvoumeći se, odjednom je videla kako Mića ide prema njoj. Ustuknula je od straha i srama, ali njena popaljenost je odradila svoje i ona se tiho uputila prema njemu.

On je uzeo za ruku i počeo polako da joj skida odeću, ljubeći je jezikom. Jasna nije mogla da vidi šta se dešava, ali je shvatila da ima još nekoga u sobi. Ipak, nije mogla ništa da uradi jer je bila vezana. Mića je doveo Nadu do Jasnine pičke i nabio je njenu glavu terajući je da liže Jasnin klitoris.

Nada je spremno prihvatila igru i počela je da mazi Jasnu, a jezikom se zavlačila u njenu picu. Mića je ljubio Nadina leđa i mesio njene guzove šireći ih. Polako je zalazio prstima u njeno dupe i pičkicu. Nada je već bila mokra i nije bilo problema da ulazi u nju sa prstima. Polako se spustio na kolena i, dok je ulazio prstima u dupe, jezikom je lizao drugi otvor. Jasna je vrištala od uzbuđenja, a Nada je stenjala od Mićinih dodira i poljubaca. Obe su počele da mole Miću da uđe u njih, jer nisu mogle da izdrže više.ffm trojka, fingering

On je uzeo Nadu i uspravio ju je preko Jasne tako da je Nada legla preko Jasne. Jasna je prihvatila Nadine usne i počeli su da se ljube i trljaju jedna o drugu. Mića je dobio savršen prizor i dobar pristup Nadinom dupetu i Jasninoj pički.

Uzeo je prvo Jasnu i ušao u nju divljački, gnječeći Nadino dupe i gurajući prste u nju. Nada je strpljivo čekala svoj deo, ljubeći Jasnine grudi i telo. Jasna je molila za još jače i Mića je ubrzao ritam, udarajući stomakom o Nadino dupe. Jasna je već bila pri kraju i vrištala je svršavajući, nemoćna, vezanih ruku i očiju.

Mića je osetio da je Jasna svršila, a i on je bio gotov, pa je u zadnji trenutak promenio ulaz i ušao u Nadino mokro dupe. Nada je vrisnula osetivši ogromni kurac u svom čmaru, ali bol je ubrzo nestao. Mića je jebao Nadu, a Jasna je pokušavala jezikom da dodirne Nadine velike grudi koje su se njihale pred njenom licu, iako nije mogla da ih vidi.

Mića više nije mogao da izdrži i pustio je vreli mlaz sperme u Nadino dupe, drhteći od jakog napona. Ulio je silan mlaz sperme u Nadu i ostao još par sekundi u njoj kako bi se iscedio do kraja.

tumblr_mn895f47741qzpi5po1_1280

Ali njegov kurac se još nije spustio od prevelike želje da zadovolji i Nadu. Odvezao je Jasnine ruke i oči i zajedno su počeli da ljube i maze Nadu. Jasna je ljubila Nadine grudi i gurala prste u njeno dupe, a Mića ju je uhvatio za kosu i stavio joj kurac u usta, da oseti i njegove i svoje sokove. Nada je lizala i pušila kurac kao da nikad nije videla tako velik i nabrekao kurac.

Njen muž joj sigurno ne bi priredio ovakav događaj i zato je uživala u zabranjenoj strasti koja ju je obuzimala. Stenjala i molila da joj uđe u pičku.

Mića je želeo da joj udovolji i okrenuo je na leđa. Jasna je došla iza Miće i uzela njegov kurac namočivši ga u Nadinu pičku. Ušao je klizeći u dubinu ispunjenu tečnošću i ubrzavao je ritam sve jače i jače. Jasna je došla do Nadine glave i uhvatila joj ruke držeći ih čvrsto tako da ne može da se pomeri. Nada se osetila kao da je neko siluje, ali to ju je još više uzbudilo. Mića je ulazio manijački i mesio Nadine sise. Nada je odjednom počela da plače od sreće i od silnog orgazma kakvog nije dosad doživela sa svojim mužem, niti sa bilo kim drugim.

Mića je još jednom osetio da će ubrzo svršiti i izvadio je svoj kurac u zadnjem trenutku. Isprskao je spermu po Nadinim grudima. Jasna je sve spremno dočekala i olizala svu tečnost, razmazujući je pritom po Nadinom stomaku i grudima.ffm trojka, sisanje sperme

Kad je sve bilo gotovo, obukli su se i otišli bez reči, jer nije bilo potrebe bilo šta reći. Samo su znali da je ovo bila izvanredna noć, koju nikad neće zaboraviti.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.