Ona je neverovatna jebačica…

Moja realna priča se odnosi na ljubavni život i izbor budućeg životnog partnera, kao i to da nekad i žene mogu da preuzmu inicijativu.

Sadašnju devojku sam upoznao u jednom butiku u elitnom delu Beograda, i stvarno, ne što je sa mnom, nego stvarno je bruka riba. Iskreno, na prvi pogled mi se jako svidela, obzirom na fenomenalne crte lica, odlične sise, uzak struk, lepe pune usne. U neformalnom razgovoru ostavio sam joj broj mob. I nakon dve nedelje predložila je da se vidimo. Bio sam oduševljen jer njen poziv realno nisam očekivao.

Kao na svakom početku, našli smo se na kafi i ništa drugo se nije desilo, mada sam i ja pribegao taktici da budem naglašeno fin i pomalo pasivan. Drugi put smo izašli u šetnju; ona obučena u suknjicu i crne najlonke. Pored vrhunskog vizuelnog užitka, nisam se mogao zasititi ni njenog izuzetnog parfema koji me još više palio. Zastali smo na klupici na keju pored naše najveće reke. Nakon prijatne šetnje i priče, i na moje iznenađenje, mala me tako strasno poljubila da sam silovito mešanje njene jezičine dobro osetio u ustima. Tada smo se žestoko pohvatali, a moja ruka je spontano skliznula između njenih toplih gracioznih butina, do čipkanih gaćica. U tom zanosu, na moj šapat da ću poludeti ako ne uđem u nju, ova lepotica koju su svi u toku naše šetnje direktno i požudno gledali (i žene i muškarci), tiho je rekla:
– Praktična sam.

Nisam čekao ni jedan sekund – uhvatio sam je za ruku i odveo do obližnjeg parka, ne razmišljajući da nas neko može videti. Nastavili smo da se ljubimo: bila je spremna da prodrem svojom oteklom alatkom u nju. Uživao sam u svakom momentu milujući njeno vlažno međunožje. U tom zanosu spustila se dole i počela je da mi otkopčava farmerice, uzela je moj nabrekli kurac i snažno počela da ga uvlači do grla.

Nije mi mnogo trebalo, brzo sam svršio, a ona je kompletan sadržaj semene tečnosti znalački usisala u sebe. Posle toga smo uzeli taxi i odvezli se do mene hvatajući se na zadnjem sedištu vozila.

Veliki broj kurvi sam karao, ali sex što sam imao sa njom je nešto najbolje što sam ikada doživeo. Karali smo se u svim delovima stana, isprobavajući sve poze. I do današnjeg dana verujte – ona je neverovatna, bilo to more, đakuzi, kuhinjski sto, tuš kabina… Ona me dovodi do vrunca.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o