Moje dve fine koleginice u šumskom gengbengu

Registrovani korisnici ne vide reklame

To je bio kurs koji je organizovan za predavače u srednjim školama. Nas petoro iz gimnazije je dobilo poziv. Kurs je bio organizovan u čuvenom skijaškom centru, koji je sada, u sred leta bio gotovo prazan. Dve koleginice, Ankica i Ana, bile su jedine od mlađih osoba tako da sam i bio upućen na njih celo vreme. Ana je supruga mog drugara. Iskreno, uvek sam se ložio na nju. Prijalo mi je njeno društvo, ali nikad naravno nisam mogao da nešto pokušam Ili uradim. Još od školskih dana oni su bili zajedno, a ona je bila najpopularnija devojka u gradu. Prefinjena, lepa, veoma pametna i jako dobar drug. Imala je stvarno puno kvaliteta. Sada već imaju dvoje dece ali se ona jako dobro drži. Dobro, ima malko celulita, ali i puno stila u odevanju, tako da sve skupa, jedna je od najprivlačnijih žena koje možete sresti. Njen muž je u poslednje vreme napravio neka sranja sa finansijama, tako da je već jedno izvesno vreme bio u inostranstvu pokušavajući da namakne neku lovu. Njoj je užasno falio i više puta mi se žalila kako će da pošizi bez njega i kako uopšte ne može da se organizuje.

Ankica je slatka devojka 10-ak godina mlađa od nje, čak joj je Starija koleginica i predavala u školi. Udata je nepunih godinu dana i nema dece, ali je takođe sva od manira i sigurno jako verna svom mužu. Ima mršuljavo lice i na prvi pogled je sva mršava, ali ispod garderobe se može nazreti drugačija situacija, naročito u gornjem delu.

Ja sam malko slobodniji lik, pomalo voajerskih sklonosti, moram priznati, zato mi nije mnogo smetalo da se družim sa njima onako nasuvo. Prvo veče sam pokušao nekako da kroz prozor vidim nešto dok su se svlačile u sobi u kojoj su bile zajedno, ali sve što sam video su bile samo senke. Trećeg dana popodne ja sam izašao na terasu, kad su mi prišla tri lika i pitali da li je slobodno da sednu. Pošto su mi izgledali OK, rekao sam im da sednu. Odmah su počeli da ispipavaju teren i da se raspituju za Anu. Naročito jedan visoki naočiti mladić od nepunih 25 godina. Drugi je takođe bio visok, ali jako mršav i rošav, jednom rečju veoma ružan, dok je treći bio srednje visine i pristojnog izgleda, atletski građen. Dok su me ispitivali tako, pala mi je na pamet ideja koja me je jako uzbudila.

sisata devojka u najlonkama

Sledeće večeri izveo sam ih u grad, u diskoteku za koju su mi moji novi drugari rekli. Super muzika, igrali smo celo veče. Pomalo je odmicalo i piće, tako da su dame onako opuštene zbog mog društva već pomalo počele da podležu alkoholu. U neko doba pojavi se brat mog drugara iz vojske Dejan, sa svoja dva druga, a vi već pogađajte o kome se radi. Kad smo se pozdravili kako već dolikuje takvim prijateljima, ja ih upoznah sa svojim koleginicama i tako počesmo zajednički da se zezamo.

Malo pomalo, ja počnem da muvam jednu ribu koja se stalno nameštala ispred mene, na oduševljenje svih prisutnih. Oni su se inače super zezali, tako da nisu mnogo primećivali moje odsustvo. Dejan se sve više primicao Ani, dok je ova nastojala što više da se izmakne. Nije joj sigurno bilo lako jer je Dejan bio jako zgodan, a njen post veooooma dug. Čak sam s vremena na vreme video i da mu se ruka nalazi na nekom neprikladnom mestu, nakon čega bi ona sela na neko vreme. Nakon nekog vremena ja sam prišao da ih upitam da li je OK da se ja malko izgubim, a Dejan je odmah uskočio:
– Samo ti idi brale, mi ćemo se pobrinuti za dame, mi ćemo ih odvesti natrag u hotel.

Ja sam pogledao u njih dve; Ana je malko nevoljno klimnula glavom a Ankica nije ništa ni komentarisala. Još jednom sam pitao Anu, a ona je rekla, nekako pocrvenela:
– OK, samo ti idi i lepo se provedi, a ja sam rekao:
– I ti.

Čim sam izašao iz diskoteke, oprostio sam se sa svojom družbenicom, kojoj ništa nije bilo jasno, i seo u kola da čekam. Bilo je gotovo pola tri kada su izašli iz diskoteke, vidno pijani.

devojke pijane u kolima

Ana je sedela na prednjem sedištu, a na zadnjem Dejan, Ankica i Nikola, onaj srednjeg rasta. Mirza je vozio, to je onaj treći, ružni, visoki. Ovo što vam nadalje pričam znam u detalje, jer sam informacije dobio i od njih trojice, nešto sam i sâm video, a nešto je i snimljeno.

Ja sam krenuo svojim kolima da ih pratim, da bih u određenom momentu mogao da vidim šta me zanima. Kad su počeli da se penju vijugavim drumom prema hotelu, i dalje je vladalo super raspoloženje. Malo pomalo, dečki su počeli da se zezaju da bi mogli da svrate u šumicu, a one su, misleći da su to samo provokacije, prihvatile zajebanciju. Čak je Ana natuknula da bi to bio jedini način da razbije svoj post. Odjednom se Ana uozbiljila, ali nije ništa rekla. U onom mraku u automobilu, Dejan je od pozadi, da ne vide ostali, provukao ruku i uhvatio je za sisu. Ona je pokušala da se odmakne, ali on je baš svojski dohvatio i čak uspeo da joj zavuče ruku u grudnjak. Sa dva prsta je uhvatio ogromnu nabreklu bradavicu.

Mozak joj je u panici radio sto na sat. Nije mogla da veruje šta joj se dešava. Pokušala je da sakrije od ostalih u autu, ali nikako nije mogla da se otrgne. A sada već nije ni želela, jer joj je alkohol mutio mozak, a u istom momentu je osetila da su joj gaćice skroz mokre. Inaće je volela da joj se tako maze sise.

Sa druge strane, njena koleginica je, što se tiče alkohola, bila u još gorem stanju, tako da Nikoli nije trebalo puno da joj zavuče ruku pod majicu, na šta je ona pokušala da se brani, ali nije joj to mnogo pomagalo. Nekoliko trenutaka zatim zablještale su u mraku dve povelike sise sa tamnim bradadavicama. Dok je Ankica molila da to ne radi, Nikola je već sisao i lizao joj sise kao da ih prvi put vidi, tako da ih od njih niko više nije mogao odvojiti. Ona ga je i dalje gurala i pokušavala da se izvuče, ali sad je i Dejan sa druge strane zavukao ruku pod suknju i počeo da joj vuče gaćice već jako okvašene sokovima njene pičke.

fingering u kolima

– Vidi male kako se napalila – reče on, dok je Ankica počinjala da se predaje, tako da je Nikola uspo da joj skine i majicu i grudnjak, pa je Dejan mogao da nastavi da mesi Anine sise koje je takođe već izvadio vani dok joj je od pozadi lizao vrat i uvo. Za razliku od koleginice, ona se nije mnogo branila, između ostalog i zbog toga što su kola već odavno napustila put i sad su se već nalazili duboko u šumi. Više nije bilo nikakvog izbora.

Obe su im se polako predavale

Mirza je za to vreme uključio kamericu na mobilnom telefonu i lagano snimao čas Anine, čas Ankicine sise. Ova druga je već bila potpuno gola i Nikola je izveo iz auta iz koga je uzeo ćebe, koje je rasprostro po travi ispred farova. Ona je pokrivala svoju golotinju, moleći ga da je pusti. Rekao je da hoće, ali da prvo mora da zasluži i jednim potezom raskopčao je gaće, a onda ih spustio. Za to vreme u kolima je Dejan razvlačio Anine sise dok joj je Mirza gurnuo prst u pičkicu.

– Mmm koliko vode ovo odavno nisam video – reče on, dok je drugom rukom vadio kitu, ako se to ogromno parče mesa uopšte moglo tako nazvati. Iako još nedovoljno dignut, skoro mlohav, potpuno je padao preko noge i kada ga je Ana videla, samo je u strahu razrogačila oči. Izveli su i nju napolje i legli je pored Ankice, koja je uveliko stenjala, primajući Nikolin kurac do kraja.

lizanje pičke u prirodi

Dejan je gurnuo Anu na kolena i skinuo ostatke odeće sa nje, a Mirza joj je tutnuo onu kurčinu u usta, i ona je počela da mu puši. Ubrzo mu je postao tvrd kao kamen i toliko velik da je u Anina usta mogao stati samo osunećeni glavić.

Celo vreme se čulo njeno roptanje kada ogromni nabrekli kurac izleti iz njenih usta, a onda se naglo vrati unutra. Ankica je počela, čini se, da uživa u svojoj ulozi koju je još uvek odrađivala na leđima, ali Nikola više nije izdrzao i počeo je da svršava puneći Ankicini pičku svojom vrelom spermom. To je šokiralo i počela je da viče:
– Neee u meneee – ali sve je to bilo kasno, a i Nikola ga nije vadio još par minuta iz nje. Možda ne bi ni tad, ali Mirza je hteo svoj deo kolača.

Prišao je i podigao je, a zatim ju je okrenuo na kolena. Sa moje pozicije iz šumice dobro sam video kako se muči da ubaci onu svoju batinu u nju. U jednom momentu ju je uhvatio ispod stomaka, i podigao je sa zemlje, a onda se nabio takvom silinom da se čulo kako joj je izleteo vazduh. I pored toga nije uspeo da ga stavi celog, nego je osvajao malo po malo, nabijajući se u nju dok su sise skakale od njenog lica do stomaka.

sex na kampovanju

Ne možete zamisliti koliko sam se uzbudio gledajući kako su njih dvojica krvnički trtili moje dve fine koleginice. Ana je bila poseban prizor. Posle toliko godina poznanstva prvi put sam je video golu, sa njenim povećim, malko mekšim, ali veoma lepim sisama, i prelepom, velikom guzom, koja nije odolela da na sebe nabaci malko celulita. Kažem malko, taman da je učini još primamljivijom.

Iz povelikih tamnih kolutova na njenim sisama štrčale su ogromne bradavice. Dejan je stalno stiskao čas njenu guzu, čas sise, dok joj je nabijao svoj poveliki kurac. Mumlao je kako je najbolja pička koju je jebao, a sa strane se prišunjao i Nikola i legao ispod nje ližući joj sise i hvatajući je za bradavice, koje su skakale od žestokog nabijanja otpozadi, svojim usnama i zubima. Stenjala je jako i bilo je jasno da se potpuno prepustila ovoj igri, jer je i ona povremeno hvatala rukom i trljala slobodnu sisu.

Nikola je onako odozdo počeo snimati telefonom kako joj skaču sise i celulit, i kako joj ulazi Dejanov kurac. Molila je da ne snima, ali izgleda da ju je to još jače napalilo, pošto je ubrzo počela još jače da stenje i da gleda u kameru. To je raspalilo i Nikolu i namestio se da joj stavi u usta sada već ponovo podignut kurac, što je ona prihvatila i počela da mu ga obrađuje, vlažnog od mešavine sperme i Ankicinih sokova, dok je on to, naravno, sve snimao.

spit roast u prirodi

Mirza je sad već okrenuo Ankicu na leđa, podigao joj jednu nogu preko ruke i divljački nabijao kurac, sada već do kraja. Ona je ležala skoro bez svesti, a on ju je celo vreme žvalavio i ljubio. Kad god bi zatvorila usta, on bi je od pozadi povukao za kosu i nabio joj svoj jezik do grla.

Verovatno nije mogla juče ni pretpostaviti kakva će je rugoba večeras jebati i žvaliti…

U jednom momentu Mirza je ustao sa nje a ona je ostala da leži, onako široko raširenih nogu i potpuno rasturene pičke, i prišao dvojici drugara:
– Ej momci, ajde da se menjamo. Ova mi je uska. Dajte mi da vidim kako je ta razrađena. – Ana se bunila, ali oni su poslušalii otišli da se zabavljaju sa Ankicom. – E sad ćeš da vidiš šta je kurac – rekao je Mirza Ani i počeo je da je žvali, što njoj nikako nije prijalo, i pokušala je da se izmakne, ali…

Legao je na nju i žestoko joj ga nabio, toliko da je ova vrisnula:
– E ovo je već bolje – reče on i nastavi ludački da joj ga nabija, dok joj ju je lizao i grizao joj sise i bradavice. Ankicu su popeli na Dejana da mu se nabija, a Nikola je stao iznad njih, šamarao je kitom po licu i stavljao joj ga u usta, ali kada se Mirza, videći njihovu pozu okrenuo i posadio Anu da jaše na njegovom ždrepcu, što je, moram reći, ona dobro odrađivala uz preglasne zvuke sudaranja njegovih jaja i tela sa njenim velikim dupetom, Nikola je otišao iza njih i počeo da snima i taj prizor.

dupla penetracija

– Uh kakvo dupe imaš ženo – reče on i poče da prstom čačka oko njenog čmara. Očigledno je to uznemirilo jer je počela da se izmiče i da govori:
– Nemojte me u dupe, molim vas – ali to je upravo bilo kontraproduktivno, jer je Nikola odmah pljunuo u šaku i navlažio svoj glavić, a Mirza ju je zagrlio i skroz privukao sebi, ljubeći je i žvaleći je, dok mu je kurac još bio u njoj.

Za to vreme Nikola je već zauzeo položaj, i mada je ona pokušavala da se istrgne od Mirze, ovaj ju je jako držao, dok joj ga je Nikola nabio u dupe. Vrisnula je, a ovaj je nabio još jednom, pa još jednom, sve dok ga nije nabio celog. Onda su se svi umirili nekoliko sekundi dok je Ana jecala od bola. Kamerica je naravno opet uključena i Nikola je počeo da je tuca u dupe, nevino do tog momenta. Mirza je nabijao odozdo, a ona je već posle nekoliko trenutaka počela da se trese od orgazma, a onda je počela da grize ruku da bi zaustavila nagon za vrištanjem. Nije joj to mnogo pomoglo i brzo se opustila, stenjući, dok su je njih dvojica i dalje predano cepali.

jebanje u obe rupe

Ankica i Dejan su na drugoj strani zajedno svršili, legli jedno pored drugog na leđa i gledali šta se dešava u komšiluku. Ana je opet počela da stenje, ovog puta u paru sa Nikolom, koji je, žestoko se nabijajući, ispraznio svoja jaja u njen čmar, a zatim se strovalio na leđa, dok je Mirza nastavio da je nabija. Opet je počela da svršava.

Ovog puta vrištala je u ekstazi na Mirzinom kurcu i to jako dugo, a videlo se da je i on pri kraju. Tada ga je izvadio i polegao je na leđa, zatim joj je visoko zadigao noge i jako joj ga uterao u dupe, na šta je ona vrsnula, ali ga je primila u jednom potezu do kraja, jer je Nikolina sperma koja je još uvek curila iz nje, učinila svoje. Mirza je svršio nakon pet-šest nabijanja, i onako znojav ostao da leži na njoj i da je ljubi. Zatvorenih očiju, ljubila je i ona njega.

Ne verujem da je nekad do sad bila ovako izjebana. Taman kada sam pomislio da je sve gotovo, Dejan reče:
– Ej drugari, nije fer, Ankicina guza je još uvek nevina!

Ona se samo trgla ali se nije opirala, znala je da nema svrhe. Ana je zatim raširenih nogu, umazana spermom, gledala kako su se njih trojica bacili još jednom na Ankicu i njeno do tad nevino dupe…

analni gangbang

xxtragac

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x