Ona i ja smo se nadmetali ko će bolje da ga primi u dupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prošao je i godišnji odmor i vratio sam se na posao, a situacija sa Draganom je bila jako čudna. Dolazio je kamionom, ali sa mnom je kontaktirao samo poslovno. Niti riječ o sexu u kupatilu. Ni pogled sa strane. Niti nagovještaj da smo podijelili tako intimne trenutke. Sve to me samo ljutilo. Nisam shvatao zašto nešto ne kaže. Bar da me nogira, pa da znam na čemu sam.

Prošlo je tako oko dva mjeseca i jedan dan je došao Dragan. Donio papire za robu i izašao iz kancelarije. Iz papira je ispala malja cedulja na kojoj je pisala jedna adresa i: „večeras u 19“. Momentalno sam zdrhtao i sjetio se moćne jebačine sa Draganom. Znao sam da želi da nastavimo. Osmjeh se vratio na lice i ostatak dana je proletio u trenu.

Kući sam se istuširao, pripremio dupe i izašao. Tačno u 19 sam bio pred stanom koji je Dragan naveo u svojoj cedulji. Pozvanio sam i nakon par trenutaka vrata je otvorila jedna žena. Imala je oko 45 godina. Niskog rasta, bujnih grudi, nešto deblja. Smeđa kosa joj je padala do ramena. Bila je obučena u bijeli kužni ogrtač i moglo se pretpostaviti da ispod nema ništa na sebi. Pružila mi je ruku i rekla:
– Znači tebe čekamo. Uđi.

milfara u providnoj haljini

Ušao sam u usku dugački hodnik. Skinuo sam patike i pogledao je. Bila je lijepa, zračila je nekom zaraznom energijom, a njen smješak je bio jako zavodljiv.

– Skini se gol. Dragan je tako rekao – rekla mi je.

Stao sam ispred nje i ona je skinula ogrtač. Grudi su joj bile povelike, malo obješene sa ogromnim kolobarima i velikim bradavicama. Stomačić je djelovao sexy, a ispod njega se presijavao gusti smeđo-riđi žbun.

– Ja sam Meliha – rekla je.
– Drago mi je ja sam Aco.

Skinuo sam majicu, farmerke, čarape, i ostao u boksericama. Ona mi je prišla i povukla ih nadole. Uzela mi je kurac u ruku i počela da ga mazi.

– Lijep ti je kurac. Nije veliki, a debeo. Taman – kao da je sama sebi rekla.

drkanje kurca, šamaranje sisa

Povela me je kroz vrata u dnevnu sobu. Na kauču je sjedio Dragan. Gol, sa uzdignutom kitom. Osmjeh mu se pojavio na licu.
– Evo mojih kurvi koje ću da jebem večeras. Hajde Aco pokaži ovoj debeloj kobili koliko voliš kurac – rekao je.

Prišao sam mu i kleknuo na koljena. Stavio sam ruke na njegove butine i uzeo glavić u usta. Mirisao je na pičku i svršavanje. Počeo sam da ga gledam dok sam mu gutao kurac.

– Vidiš, kurvo, kako se puši kurac. Dok Acu nisam upoznao nisam znao šta je pravo pušenje kurca – komentarisao je. Pogledao sam prema Melihi koja je stajala pored nas i gledala otvorenih usta.
– Nikad nisam gledala dva muškarca – prošaputala je.

Ja sam navalio i progutao Draganov moćni debeli kurac. Pušio sam kao sumanut. Palilo me je što je Meliha tu i gleda.

– Liži mi stopala – naredio mi je.

Pustio sam mu kurac iz usta i spustio se do stopala i počeo da ih ližem i cuclam prste. Dragan je povukao Melihu da mu sjedne na kurac i počeo je iz sve snage nabijati. Nisam vjerovao sa kojom lakoćom je podiže i nabija na kurčinu. Meliha je odmah počela da stenje, a ja sam nastavio da cuclam prste na nogama. Potom sam krenuo prema gore i ubrzo došao do Draganovih jaja koja sam počeo da ližem i usisavam u usta.

bisex mmf trojka

– Liži joj šupak, naredio je opet Dragan.

Pomirisao sam joj dupe i dočekao me miris vanilije. Počeo sam da jezikom kružim oko rupice i osjetio kako se Meliha grči. Lizao sam joj dupe iz sve snage, balavio ga i pokušavao jezikom da uđem što dublje. Dragan nije mijenjao ritam i žestoko je nabijao Melihu na svoj kurac. Trajalo je to nekih desetak minuta. Onda je skinuo Melihu sa kurca.

– Kurve, naguzite se na kauč.

Oboje smo se namjestili i istrtili guzice

Dragan mi je prišao i bez oklijevanja mi zabio kurac do jaja u dupe. Zavrištao sam jer nije mazao i zabolilo me. Počeo je da me jebe jako i brzo. Dupe me bolilo, ali on nije mario. Nakon minut-dva ga je izvadio i isto tako nabio Melihi u dupe. Ona je zavrištala i počela da psuje, a Dragan ju je jako povukao za kosu i ubrzao ritam.

– Sad kad je napunim lizat ćeš joj dupe – ponovo mi je naredio.

bisex momak u sendviču

Potom je ubrzao ritam, a Meliha je počela da stenje sve glasnije. Čulo se kako Draganova velika jaja lupaju po Melihinoj koži i onda je Dragan urliknuo i počeo da se trese svršavajući i Melihino veliko dupe.

Izvadio je kurac i pokazao mi da ga ližem. Na vrh glavića su bijele dvije smeđe fleke pa sam oklijevao, a Dragan me uhvatio za glavu i nabio mi kurčinu u usta. Odmah sam počeo da ližem, a sperma je, kap po kap, curila iz njegovog kurca u moja usta.

– Sad nju liži.

Klekao sam iza Melihe i raširio joj dupe, a iz smeđe rupe je potekla Draganova sperma. Počeo sam da ližem. Ukus je bio predivan i opijajući. Kako sam lizao osjetio sam da Dragan trlja svoj kurac o moje dupe. Već mu je bio tvrd. Ugurao ga je naglo i jako kao prvi put, ali sada nije boljelo. Odmah sam počeo da uživam. Kurac mi se ukrutio. Lizao sam Melihu sve jače, a Dragan me je bušio bez milosti.

Trajalo je to dosta dugo, dok Dragan nije ubrzao ritam i počeo da me jako pljeska po guzici. Bolilo je, ali i prijalo u isto vrijeme. Onda me jako stisnuo za bokove i svršio mi u dupe. Ja sam spustio glavu na Melihina leđa i dolazio do zraka. Osjetio sam da Draganov kurac izlazi iz mene.

gej svršavanje u dupe

Čuo sam kako odlazi. Nakon par minuta se vratio.

– Dobre ste bile kurve. Vidimo se – rekao je i čuli smo kako su se zalupila izlazna vrata. Meliha se ustala i otišla da zaključa. Ja sam legao na pod uzdišući. Bio sam jako napaljen, kurac mi je bio tvrd i trebalo mi je da svršim.
– Baš ti je lijep kurac tako tvrd. Nisam znala da muškarci mogu tako voljeti kurac i jebati se – rekla je Meliha i klekla pored mene.

Uzeo sam joj jednu sisu i počeo je gnječiti malo jače. Ona je uzdahnula i uzela mi kurac u ruku i počela da drka. Odjednom me je nešto obuzelo, pridigao sam se i gurnuo Melihu na leđa, ona je samo podigla noge i raširila ih. Našao sam se među nogama i samo gurnuo kurac u njenu pičku, koja ga je odmah cijelog progutala.

Jebao sam je jako i brzo. Želio sam što prije da svršim

Meliha me obgrlila rukama i počela da grebe po leđima. Bukvalno sam je tada zakucao u pod i svršio u nju i samo pao preko nje.

jebanje milfice misionarski

Dolazili smo oboje do daha, a ona je počela da me miluje po kosi. Moja glava se nalazila među njenim grudima i tako smo ležali neko vrijeme. Onda je rekla da idemo u kupatilo da istuširamo. Kupatilo je bilo malo sa malom kadom u koju smo oboje mogli jedva stati.

– Znaš, nikad nisam imala ovakav sex. Ja imam nekih svojih želja i vidim da bi ih mogla ispuniti sa tobom – rekla mi je.
– Kakvih želja? – upitao sam.
– Lezi u kadu.

Nekako sam legao, a ona je stala iznad mene i počela da se trlja po pićki. Uskoro je počela da se trese i da joj noge drhte.

– Otvori usta – rekla je i znao sam šta dolazi. Iz njene pice je potekao žuti mlaz ravno u moje lice. Otvorio sam usta i isplazio jezik i počela je pišati ravno u moja usta. Nektar je bio pomiješan sa mojom spermom i slatkasto-kiselkast. Bilo je ga je jako mnogo. Curilo mi je po bradi i grudima. Kurac mi se digao odmah. Piškila je nekoliko minuta i popio sam jako mnogo.

pišanje u usta, femdom

Kada je završila uzela me za glavu i obrisala pičku o moju kosu. Momentalno sam se pridigao i počeo da joj ližem pičku. Bila je velika, sa širokim tamnocrvenim usminama. Klitoris joj je bio poput minijaturnog kurčića. Počeo sam da ga ližem, a ona se nabijala na moj jezik. Bilo je nekako prljavo erotično.

Osjetio sam kako se grči dok je ližem i odjednom je prokuljalo iz njene pičke. Počela je da svršava i piški u isto vrijeme. Uhvatio sam je za butine i pritisnuo usta uz otvor njene pičke. Kurac mi je pulsirao i mogao sam da svršim svaki čas.

Ona kao da je to osjetila i samo se nekako spustila na moj kurac. Poza nije bila ugodna ni meni ni njoj, pa smo ustali i izašli iz kade. Ona se naguzila preko ivice kade, a ja sam joj prišao i opalio joj dva šamara po dupetu i nabio kurac u pičku. Počeo sam da je jebem i sjetio se i izvadio kurac i naslonio na njeno dupe. Skliznuo je bez otpora. Meliha je ciknula, a ja sam počeo da je jebem jako, ali sporo. Nabijao sam joj kurac nekih pet minuta i u tako sporom ritmu svršio i napunio joj dupe spermom.

svršavanje u dupe

Kada mi je ispao kurac iz njene guze okrenula se i uzela ga u usta i počela da oblizuje.

– Jel možeš da prespavaš kod mene? – upitala je.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x