Moj život i seks-avanture, IX dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj život i seks-avanture, VIII dio

Pozdrav svima, evo da ja nastavim sa svojom ispovesti, možda sam malo i dosadio nekim čitaocima, al’ po komentarima na Tviteru, neki žele da nastavim, pa ću da ih ispoštujem. Za one koji žele da nas kontaktiraju i bolje upoznaju, Tviter profil Boki i Mica. Da ja ne dužim, nego da nastavim.

Razbuđivanje bilo odlično; popila se kafica, istuširali se, otišli na doručak i u šetnju po planini. U šetnji se opustili i zezali na jednoj klupici se malo mazili, al’ nismo išli predaleko; samo dobro napaljivanje, da nas drži do hotela. Kad smo se vratili, seks je bio za pamćenje. Proveli se taj vikend kao nikad, što Milena u povratku kaže:
– Uživala sam k’o da mi je zadnji!

Sedmica počela radna, ja i Mica u firmi spremali neki sajam namještaja i išli na izlaganje u Mostar. 5 dana ludnica, umorili se. Kad smo se vratili, samo smo se javili Dulu i Mileni da smo stigli, al’ da smo jako umorni i da se moramo ovaj vikend odmorit. Mica reče nikud ne mrda iz kuće i ja joj se pridružih. Jedino nas je prekinula njena mama; navratila da nas vidi, i šta’š, mor’o sam je jebat, ne zbog mene, al’ da ne bi o’šla tužna kući. Mica mi reče:
– Aj ako možeš, izjebi je, pa nek ide, da smo sami.

Tako i bi – odradio sam je pošteno, napunio sve njene rupe, ona nas poljubila, zahvalila se i otišla sretna. Čitav vikend smo leškarili i izležavali se, prijalo nam je. Negde u sredu zove Milena da navratimo na kavu da se vidimo, mi sa posla svratimo i opet dobar grupnjak, tako da nismo ni išli u stan, noćili smo kod njih. Ujutro na pos’o svo četvoro zajedno, veseli i raspoloženi. Pred kraj radnog vremena dođe Mica do mene i reče da se čula sa Milenom i reče da će ona i Dule doć kod nas večeras na piće, ima nešto za nas. Ja rek’o OK, i krenemo kući. Svratimo u kupovinu, kupimo nekog roštilja i kući pripremimo sve, kad eto ih.

Svi sretni, tu cuga, a Milka se samo smeška i zeza kako ima jednu zanimljivost za nas. Ja je zezam je l’ treba častit, je l’ nešto dobro, da nije trudna? Ona se smije i reče:
– Ma ‘de ja u ovim godnama? – Pa rek’o:
– Pričaj onda, ne muči nas – kad ona poče kako ima radnu kolegicu koja ima sina u tridesetim godinama, a još nije videla da ima curu il’ da je bio sa nekom ženskom. Kaže da ga prati već par godina, al’ nije uspela ništa videt, misli da je gej, al’ opet nije sigurna jer je primetila da svako veče kad ona izađe iz kupatila, on uđe i izdrka u njene gaće koje je skinula, pa joj nije jasno šta mu je i je li to u redu što drka na njene gaće. Mi se malo tom posmejasmo, a Mica reče da bi bilo dobro da gospođa dođe k nama da mi još malo sa njom popričamo pa da joj pomognemo. Još na to doda da je pita bil’ željela s nama da se druži, možda joj mi pomognemo u njenoj nevolji, ako ništa, bar će se rasteretiti kad nekom ispriča svoj problem.

svingerski grupnjak

Dogovor pade da Milena dogovori s njom da u petak veče dođu kod nas na kafu i roštilj. Tako i bi – Milka nam sutradan javi da je sve dogovoreno i da dolaze. Petak veče stižu oni. Ulazi s njima žena srednjih godina, neki’ 48 godina, nižeg rasta, punija, al’ jako velkih sisa i sa jako izraženim kukovima. Ima onaj patkasti hod kako joj je guza velika a tjelo minijaturno. Simpatična, plavuša prirodna.

Sednemo mi; piće, klopa, priča, i dođemo na tu temo o njoj i njenom sinu. Pita je Mica šta ona misli o tom, a ona ‘nako stidljivo, i ‘oće i neće pričat. Mica joj reče da se opusti i da to sve što je muči može reć nama, jer mi smo svingeri i mi se jebemo grupno. Ona još više začuđena i u neverici. Na to Milena ustade, priđe meni, raskopča mi šlic i uze pušit. Ona k’o izgubljena!

Gospođa Dana je ušla u naš aranžman

Mica zadiže haljinu ispod koje nema gaće, a Dule odma’ kleknu i poče je lizat. Ja pružih ruku, pogladih gospođu Danu (tako se zvala) po kosi i rek’o:
– Opusti se i slobodno se pridruži.

lizanje pičke i pušenje kurca

Ona reče:
– OK, reći ću vam sve i – poče priču: – Vidim – kaže – da ste vi u tom fazonu i da neće ovo procurit nigde – i poče kako joj sin redovno drka u grudnjake i gaće i kako ga često zatekne golog u svojoj sobi – Znate da nas dvoje živimo sami. Kako mi je muž poginuo u saobraćajci pre pet godina, ja nisam imala snage zbog njega, da imam neku vezu sa bilo kim. Kupila sam sebi vibrator i kad mi dođe kriza zadovoljim se, al’ zadnjih godinu dana sam primetila da i on koristi taj moj vibrator i uredno ga vraća na isto mjesto, al’ uz to sve, on nema ni momka ni devojku, niti izlazi sa kim. Ide na pos’o, s posla, vodi računa o kući, sve je to OK, al’ mislim da ima neki problem. Jedino što sam primetila jest’ da svako veče svrši u moje gaćice, pa ne znam šta da radim.

Mica na to upita je l’ nju to pali kad vidi njegovu spermu u svojim gaćama. Ona se nasmeja i reče:
– Al’ iskreno, ne da se napalim, nego sam počela u zadnje vreme da je oližem sa gaćica i popalim se kao luda. Kad bi rek’o da me hoće jebat, znam da to nije normalno, al’ pristala bih.

Mica je upita zašto ona nešto ne predloži, pa vidi da je on hoće, kaže da nema snage to da uradi.

– OK – ja rek’o – biće to sve super, moramo se sastat sa njim i uključit ga u naše društvo, al’ za početak bi bilo dobro da Milena i Mica njega odrade na svoj način, a pošto si ti sad u našem društvu, reci ti nama kako si ti raspoložena, da ja i Dule tebe obradimo večeras?

swingeri, spit roast

Ona se zacrveni i osta bez reči. Milka i Mica priđoše njoj i Mica joj odma’ uvali jezik, na šta ona prihvati, a Milka je poče raskopčavat. Ustanem i ja, a i Dule, i svo četvoro je krenemo mazit i skidat, svak po nešto. Za tili čas ona gola na ugaonoj i sa Dulinim kurcem u ustima, a ja sam se već namestio i lagano ulazim u nju.

Mica i Milka; svaka drži po jednu nogu i sisu, a ona samo kroz nos izbacuje uzdahe i koluta očima. Nije joj trebalo ni do kraja da uđem – počela je da se trese i da svršava, a na oči joj udarile suze. Nismo je puštali; ja sam kren’o žestoko da je zakucavam i ubrzo sam ispraznio jaja u nju, što je ona propratila sa ponovnim orgazmom.

Čim sam se ispraznijo zamjenili smo se ja i Dule: sad se on zakucav’o u nju, a meni je pušila poludignut kurac. Dule je nije štedeo; od njegovi’ naleta soba je odjekivala, sve je jecalo kad se njegova jaja silinom nabiju na njene guzove. Malo je duže potrajalo, al’ su opet počeli zajedno. Dule ga nije vadio, praznio se u nju, a nju to valjda jako pali kad oseti kako sperma leti po njenoj unutrašnjosti i ona krene svršavat. Kad su završili ona je samo izdahnula i rekla:
– Al’ me izjebaste, svaka vam čast, ovo ćemo ponovit, al’ sutra naveče kod mene na večeri da probamo i onog mog ukrutit.

grupnjak, petorka

Sutra veče mi se spremimo, Mica se upucala, haljinica dopičnjak mrežaste hulahop, štikle. Kad smo se sastali, i Milena u istoj kombinaciji i istoj boji, ja rek’o:
– O jebote, ko je ko ovde? On jadan neće znat je l’ bi jeb’o il’ bi treb’o.

Najveće iznenađenje je bilo kad smo stigli, i Dana je u istoj kombinaciji obučena. Njih tri su u toku dana otišle do nekog butika od Milenine kolegice i isto se obukle. Ja i Dule smo ostali bez teksta, kad smo se pozdravili i seli. Danko, sin od Dane, bio je izgubljen, da nije znao u koju bi prije pogled’o a hlače mu se napele da ‘oće da puknu, na šta je Mica pitala da li bi hteo da joj objasni nešto na kompu, pošto je on radio u nekoj firmi za popravku računara.

On, da bi se valjda malo smirio i izvuk’o da ne primetimo, odma’ je prihvatio. Mica je sa njm otišla do sobe i tu se Milena ustala i krenula ka sobi i reče da se ovo bez mene ne može rešit. Mi se nasmejasmo. Ja Danu privuko’ sebi i uvali joj jezik, stavi ruku na picu, a ona mokra kao da se upišala, a kroz osmeh reče:
– Jesam napaljena, al’ molim vas da sačekamo da vidimo šta će one napravit. – Ja joj rek’o:
– Idi do vrata lagano, vidiš da nisu zatvorena i vidi šta se dešava.

dve milfice puše kurac

Ona ustade i ode kad je provirila u sobu pogleda prema nama i pokaza rukom da dođe i prstom da šutimo. Mi priđemo, kad ono imaš šta i videt.

Nastavak: Moj život i seks-avanture, X dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x