Kako sam guzu moje ujne napunio spermom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ujna je bila veoma lepa žena: 35 godina, dobro građena, svako bi je na svetu poželeo. Imala je velike i bujne sise i veliko i čvrsto dupe, koje se ocrtavalo u trenerci, tako da ni ja nisam mogao da joj odolim i da je prosto ne gledam sa strane kad god ugrabim neku priliku. Pošto je bila udata i imala dvoje dece, nije nosila tange, već samo gaće. Kući je uvek bila u nekim trenerkama od kojih su se ispod ocrtavale gaćice i njeno rasno i veliko dupe.

To njeno dupe je mene naročito palilo. Kad god je nešto radila oko cveća napolju guzila se, dok sam je ja posmatrao iz moje kuće. Maštao sam bezbroj puta u glavi o mojoj ujni i drkao na nju kao nenormalan. Pošto sam shvatio da ne postoji šansa nikakva da jebem ujnu, palo mi je na pamet da bar uzmem ujnine nošene gaće iz korpe za veš kad budem imao priliku. Uskoro se i to ostvarilo, ali ne i samo to, već su se sve moje fantazije se ostvarile. Sve je počelo ovako: Jedno veče ujna je bila sama kući, pošto su ujak i klinci otišli na slavu negde. Pozvala me je i rekla:
– E, jel’ možeš da dođeš, kompjuter nešto zablokirao, uzela sam da igram Zumu i sve je stalo. – Rekao sam:
–  Važi, evo idem. Popeo sam se na sprat i zazvonio. Otvorila mi je rasna ujna u svetlo plavoj trenerci i sivoj majici. Seo sam da vidim u čemu je problem sa računarom. Ponudila mi je sokom. Rekao sam: – ‘Ajde može, sipaj jednu čašu. Donela je sok i rekla:
– Оdoh da se istuširam dok ovi nisu došli, a ti slobodno sipaj još soka kad popiješ. Sačekaj me ako popraviš da mi pokažeš kako sada radi.

drkanje pičke pod tušem

Klimnuo sam glavom. U glavi mi se stvorila slika kako se ujna tušira, a ja ulazim i pridružujem joj se u kadi. Čim su se vrata na kupatilu zaključala, ustao sam i na prstima krenuo do vrata da kroz ključaonicu pogledam da li se vidi nešto.

Videla se taman koliko treba. Pustila je vodu da puni kadu i polako počela da sa sebe skida majicu i trenerku. Ostala je u crnom brusu i crnim čipkastim gaćicama. Prošetala je korak-dva do ogledala, čekajući da se kada napuni. Ja sam sve vreme stajao ispred vrata, u gaćama sam bio tvrd, i samo što nisam svršio od uzbuđenja. Jedva sam čekao da se skine, da prvi put vidim svoju ujnu golu.

Otišla je do kade, zaustavila vodu i skinula brus. Pred mojim očima su se pojavile velike sise, potom je počela da svlači gaće, i kako ih je spuštala tako su se otkrivale dlačice. Nije bila obrijana, ali ni zapuštena, što znači da je brijala pičku s vremena na vreme. Bacila je brus i gaće u korpu. Naguzi se da vidi da li je voda dovoljno topla, i u tom trenutku video se ujnin pičić.

Lagano je zakoračila u kadu. Sela je i počela da se trlja. Tada nisam mogao da vidim mnogo, tako da sam otišao da nastavim da popravljam računar. 20-ak minuta kasnije, ujna je izašla iz kupatila i otišla do sobe da se obuče.

milfica drka u kadi

Tek što je izašla, u meni se stvori neki nagon da uđem u kupatilo i pomirišem prvi put njene gaćice koje je upravo skinula. Ušao sam, zatvorio vrata, zaboravivši da zaključam. Polako sam digao poklopac od korpe za veš i na vrhu su stajali njen brus i crne čipkaste gaćice. Uzeo sam ih u ruke i prislonio na lice. Kao da me je neka jeza obuzela. Zatvorio sam poklopac i seo na kadu sa ujninim gaćama u rukama. Okrenuo sam ih sa unutrašnje strane, tako da mogu osetiti pičkine mirise, i prislonio na lice. Mirisi su mi prostrujali kroz nozdrve, i to kakvi; mirisi zrele pičke, neki šmek što me je opijao. Ostao sam u šoku od miline.

Konačno: ujnine gaće u mojim rukama!

Toliko sam se bio napalio, je malo falilo da svučem trenerku i da počnem da ga drkam. Ipak, ostao sam pribran, znajući da je ujna tu u kući, i stavio sam njene gaćice u levi džep, da kada dođem kući, nastavim gde sam stao.

Seo sam za komp i čekao ujnu. Kad, eto je posle 5 minuta, sva sveža i mirišljava, obučena u majicu na bretele i crnu trenerku. Objasnio joj sam joj kako sam popravio i kako radi sada. Krenuh da ustajem i da idem kući, i samo što sam došao do vrata, ujna povika:
– Ispalo ti je nešto iz džepa – ja se okrenuh i videh ujnu kako se saginje i dohvata svoje gaćice sa poda – šta rade moje gaće u tvom džepu, manijače jedan? – prodera se ujna i gleda me onako izbečeno. Ja sam stajao nemo i nepomično. Dođe do mene, tresnu me gaćicama po licu i ponovo: – Odgovaraj, šta ćutiš, sviđaju ti se moje gaćice, je li? – upita ona. – Duboko udahnuh i rekoh joj:
– Da ujna, sviđaju mi se, sviđaš mi se cela ti već dugo. Drkam na tebe, maštam o tebi. Pošto si mi ujna i ne mogu da te jebem, večeras mi se stvorila prilika da ti uzmem gaćice i promirišem ih. Miris tvoje pičke me je opio. Izvini, nemoj nikom da kažeš za ovo, ali ti si veoma zgodna i privlačna, imaš najbolje dupe koje sam ikad video… Molim te, nek ostane ovo između nas, neće se ponoviti – sagnuh glavu i pocrveneh.
– Ludaku mali, ti bi da kresneš ujnu znači? – i nabi mi pod nos za trenutak svoje gaćice pa ih baci na pod i reče: – Neće ti više trebati, zato što ćeš sad da pojebeš ujnu – i uhvati me desnom rukom za kurac.

hvatanje za kurac

Našao sam se u šoku:
– Ujna, jel’ ti to ovo ozbiljno?
– Hoćeš ti da pojebeš ujnu dok se nisam predomislila? – reče ona.

Uhvatih je oko struka i gurnuh na vrata od sebe. Pripijen uz nju, češao sam se kurcem o njenu pičku i počeo da je ljubim. Gurnuo sam joj jezik usta. Želeo sam da je ljubim beskonačno, da uopšte ne vadim svojim jezik iz njenih usta, koliko mi se svideo poljubac. Onda sam pomislio koliko li će tek ostalo da mi se svidi. Počeo sam da je ljubim po vratu i telu dok smo onako stajali prpijeni uz vrata, a onda sam počeo da joj skidam majcu. Ostala je u brusu, počeo sam da ga skidam i da je šakama hvatam za sise i da je ljubim.

– Joj ujna ovo sam želeo, o ovome bezbroj puta maštao – nastavih da je ljubim dok sam se polako spuštao.

Uhvatih je i bacih na krevet

– O đavolčiću, al’ si vragolast. Hoćeš li da jebeš ujnu Veku? – upita ona. Krenuh da joj skidam trenerku i gaćice. Pred mojim očima bila je gola ujna sa osmehom na licu, velikim sisama i poludlakavom pičkom.
– Ajooooj pa kakva si, koliko sam samo puta maštao o tebi – rekao sam ujni i krenuo polako da joj širim noge i spuštam se glavom. Mmmm – krenuo sam jezikom da joj ližem pičku, a sočni mirisi su polako dolazili do izražaja, kao i samo vlaženje pičke. Zabio sam joj dva prsta i krenuo da zabijam dok sam se jezikom prebacio na klitoris. Počela je jako da uzdiše:
– Oooooh, aaaaaauoh, to, to mi radi!milfica squirterka

Nastavio sam ubrzanim tempom, želeći da je dovedem do orgazma. Počela je da se grči, da se trese. Nisam stajao dok je ujna vriskala:
– Aaaaaaaaah, aaaaaauuuuh, o bože mooj, auuh!

Pogledavši je u facu i videvši da prevrće očima, znao sam da je orgazam blizu. Počela je da prska njena pičkica kao fontana. Doživela je orgazam. Spustio sam se do njenih stopala koja su bila nalakirana roze lakom. Zgrabio sam oba, primakao ih uz lice. Iznenađeno upita:
– Šta ćeš sa mojim stopalima?
– Sad ćeš da vidiš ujna – rekoh i otvori usta i počeh da joj sisam palac na levom stopalu, a potom ostale prstiće. Mmm, kakva sočna stopala, kakvo zadovoljstvo! Kretoh jezikom preko tabana. Na ujninom licu video sam zadovoljstvo.
– Samo tako, ne staj, ljubi te ujna.

Zgrabio sam oba stopala odjednom i nastavio da ih ližem i sisam. Odlučio sam zatim da se bacim i na još neke ujnine famozne delove. Uhvatio sam je i okrenuo od pozadi. Krenuo sam šakama da klizim po njenim butinama, pa sam se penjao do dupeta. Uh, kakvo dupe ujna ima, kao testo za ‘leb može da se mesi. Laganao sam je masirao 3-4 minuta. Nabih joj facu u dupe i počeh da joj ližem pičku i čmar.

– Srce ujnino, kako samo znaš da zadovoljiš.

lizanje guze i pičke

Potom, ujna se diže i krenu da mi svlači bokserice i uhvati me rukom za kurac:
– Jao kako je gladak i lep!

Poče da ga ljubi i liže. Glavom se spusti ispod kurca dok sam klečao na krevetu, počevši da mi liže i sisa muda, dok ga je desnom rukom lagano drkala. Uf, ala zna ujna znaje, prava je kuja. Krenu da ga stavlja usta celog i puši.

Kako se samo sladila, kao da kurca nije videla pola godine. Dok ga je pušila, gurnuh je tako da leže na leđa. Kretoh da joj zabijem kurac u usta dok je onako ležala, uhvatih je za šake, stavih iznad glave i držah je levom rukom. Silovito sam joj nabijao kurčinu do grkljana. Desnom šakom joj začepih nos, da ne može da diše. Ujna se zagrcnu i poče nešto da mumla sa kurcem ustima. Sabijao sam je tempom nekoliko minuta, uz povremeno puštanje njenog nosa da dođe do daha.

lizanje muda

Onako izbalavljenog izvadih ga i gurnuh među njene bujne sise.

– Ludaku jedan, umalo da udaviš ujnu – reče i nasmeja se.

Krenuh da trljam kurac kroz njene sise. Kakav osećaj!

Povukli smo se ujna i ja na vrh kreveta, legoh pokraj nje sa strane i polako ga nišanim da ga ubacim konačno u njenu pičku. Počeo sam da ulazim, bila je dosta vlažna, tako da je kurac klizio lako. Ubrzah tempo, uhvatih je levom rukom za butinu i digoh joj malo nogu dok sam je desnom rukom uhvatio za sisu. U sobi je samo odzvanjalo:
– Aaaaaah, uuuuaaah, oooaaah, ahh, ahh!

Povremeno sam je hvatao za facu i ljubili smo se jezikom.

spooning

Odlučili smo da promenimo pozu. Ujna Verica kroz osmeh reče:
– Pa gde si ti ovako naučio da jebeš dušo? Da sam znala da ovako znaš znanje, odavno bi ti jebao svoju ujnu, ne bi samo drkao na mene. Tvoj ujak ne može da me zadovolji, za razliku od tebe.

Opkorači oko mene i krete da se nabija dok smo se gledali licem u lice. Uhvatio sam je prvo za sise dok je naskakala, a potom za guzičetinu i širio je.

– Ahh, jebi svoju ujnu, razjebi je načisto, oooooooh – vikala je i stenjala u isto vreme dok se nabijala na moju glatku kurčinu.
– Ujna, hoću da mi sediš na faci, hoću tvoje dupe na mom licu – rekao sam joj.
– Ju, kakve sve ti imaš ideje, perverzni stvore – reče ujna iznenđeno.

Sišla je s mene i polako dolazi do moje glave dok sam ležao. Pred mojim očima pojavila su se se dva bujna guza, a između njih čmar i pička. Polako mi je sela na facu i počela lagano da mrda dupetom:
–  Jesi li ovo hteo dušo?

Meni nije bilo lako, ali sam nekako koristio jezik i usta, i lizao joj i sisao pičku i čmar. Potom je ustala i ponovo mi je pušila kurac dok sam joj ja dva prsta gurao u pičku.

facesitting

Želeo sam svu kontrolu nad njom i predložio sam joj da malo odemo do kuhinje. Ustali smo i počeli da se ljubimo i lagano se kretali ka kuhinji onako goli. Seo sam na stolicu, zatim je ona krenula da seda na moj kurac, samo leđima okrenuta od mog lica. Počela je polako da se nabija i skače. Uhavtio sam je za sise i mesio ih dok je ona skakala po mom kurcu i lupala se dupetom o moja jaja. Kuhinja je odzvanjala njenim stenjanjem i uzdisajima:
– Ahhhh, oooouh, jebi ujnu, jebi, rasturi je – čulo se iz ujninih usta.

Uhvatio sam je za butine i digao ih uvis i počeo da je zakivam brzim tempom. Ujnina pička se cepala k’o cerova kora. Oboje smo bili u transu, ali smo želeli još. Ja sam pogotovo želeo da je jebem u to dupe, na koje sam bezbroj puta drkao i gledao ga. Uhvatio sam je od pozadi, izmakao stolicu, naslonio uz sto, a telom se nagla na sto. Malo sam ovlažio čmar, i počeo jezikom da ga ližem, potom da ga prstima širim. Stenjala je da je boli.

Krenuo sam polako kurcem da ulazim, vadio sam ga, pa opet ulazio, dok malo ne razradim rupu

– Jebi svoju ujnu, rasturi joj dupe – vikala je.
– Šta je ujna, nisi sita još? – upitah je.
– Razvali mi to moje dupe, nikad se nisam u guzu jebala – u tom trenutku sam joj zabio do kraja i naglo ga vratio, pa opet pa opet.

jebanje milfice u guzu

Uhvatio sam je za kosu i počeo da ubrzavam tempo. Dupe sam raskivao i širio, najviše mi se svidelo, moram da priznam. Sve je išlo lakše i lakše, a osećaj je bio sve bolji.

– Svrši u ujnu, svrši u dupe ujnino.
– Dobro, ako ti tako kažeš – muda su se sve više punila, nagon ka svršavanju bio je sve veći dok sam je jebao od pozadi. Rekoh joj: – Ujna, uskoro ću da ga svršim, moram da ga vadim – rekoh joj.
– Nemoj, svrši mi u dupe, svrši u ujnu, napuni joj guzičetinu!

Krenoše i mlazovi spreme dok sam bio u njenom dupetu. Izvadih ga, dupe joj je bilo napunjeno spermom, čak se i malo slivalo niz pičku. Okrenu se ujna, kleknu i onago lepljivog od spreme stavi ga u usta i poče da puši.

– Pa bravo dušo moja, kako si samo pojebao ujnu, moraćeš opet…
– Ozbiljno ujna?
– Da, samo moramo paziti kad budemo imali priliku, kad budemo sami, dogovorićemo se već.
– Važi ujna, promeniću te u imeniku, pa ćemo se kuckati, i ti isto učini. I želim da znaš, hoću da mi daješ svoje gaćice nošene kad kreneš na tuširanje, umesto da ih bacaš u korpu. Pa kako mi jedne daješ, ja ti prethodne vraćam.
– Sve za tebe lepi moj, samo nek si ti mene pojebao domaćinski. Hoćeš one crne ili ove roze od malopre?
– Crne ću, te roze još malo nosi, pa ćeš mi dati. Odoh da se malo umijem, da se obučem pa da bežim kući.

svršavanej po faci

– Dobro, ‘ajde, i ja ću malo da operem pičkicu, da tvoj ujak ne primeti ništa. – Obukli smo se, poljubili smo se još jedanput za kraj, a ona me uhvati za kurac i reče: – Čućemo se, da opet jebeš svoju ujnu uskoro, čim bude prilike.
– Jedva čekam – uhvatih je za dupe i odoh kući sav srećan, sa ujninim gaćama u džepu i mislima da ću opet uskoro jebati ujnu Vericu.

krle320

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x