Seks na plaži sa kolegom

Na kraju leta pre tri godine otišla sam na more iznenada i bez velikih priprema onako slučajno da se odmorim i uživam. Put i jutro kad sam stigla nisu obećavali dobar provod i uživanje ali sve što se tada desilo totalno je izmenilo moj život. To jutro sam se na recepciji posvađala sa jednim kolegom oko smeštaja ali opet neznajući da će me sudbina baš posle nekog vremena smestiti u sobu do njegove. Ja sam pomislila da je neki divljak. Posle nekog vremena, ne znajući da je on baš taj bezobraznik počeo je da mi se udvara i dobacuje a meni je bilo simpatično jer nije bio vulgaran a ipak zanimljiv. Na plaži smo se viđali ali tada među nama ničeg nije bilo.

To veče posle večere bila sam umorna od puta i otišla sam da spavam. Negde oko pola tri ujutro osetila sam kako je neko pod prozorom. Otkrila sam zavesu i videla kolegu kako sedi na verandi uz more. Pošto mi se više nije spavalo izašla sam da popušim cigaretu. Kolega je bio iznenađen, ali se videlo i da me je gledao onako ispod oka kao da bi me pojebao. Ja sam mislila da to umišljam i nisam puno obraćala pažnju. Šum mora i topla letnja noć su me namamile da siđem među stene ispod kuće. Sela sam među stene i osetila da je neko iza mene na stepenicama. Pogledala sam i videla kolegu. Bio je simpatičan i onako na mesečini činio mi se jako napaljen.

Sišao je i seo pored mene i onako neobavezno mi je ponudio i da me izmasira a ja oduševljena pristadoh. Posle kraće masaže osetila sam kako mi njegova ruka skliznu među sise i trgla sam se ali bilo je tako lepo da ništa nisam rekla već sam mu dopustila da me mazi. Poljubio me za vrat a za tren oka njegova ruka je bila u mojim gaćicama i dodirivala mi klitoris koji je počeo da pulsira i da se grči od želje za kurcem. Nisam ni osetila kako je njegov kurac bio već u mojoj ruci, sagla sam se i počela da ga sisam tako snažno da sam čula kako kolega cvili od uzbuđenja a ja sam počela sve jače i jače da ga pušim. Samo sam čula kolegu koji kaže:
– Sad ćeš videti koga si ti zavela i šta ću da ti radim.

Uzeo me je u naručije i snažno me bacio na pesak, skinuo mi gaćice i zario mi svoj kurac tako duboko da sam od bola i užitka počela da svršavam skoro u momentu. Posle toga sam svršila još nekoliko puta i sve jače i jače. Kolega je svršio po meni a ja sam mu još i posisala kurac da neostane ni kap u njemu. Sledećih dana smo išli po raznim plažama i isprobavali razne stvari. Nisam ni slutila koliko će mi to letovanje promeniti pogled na seks i život.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments