Ponižen u šumi i išamaran kurcem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prateći uputstva GPS-a na mobitelu, vozim se cestom kroz šumu, uzbrdo. Prema uputstvima koja sam dobio, potpuno sam gol, ali to ionako ne vide rijetki vozači koji mi dolaze ususret. Zalazim sve dublje, sve dalje od najbližeg naselja, a svaka grba na cesti uzrokuje uzdahe. Uzdasi su zapravo mješavina zadovoljstva i nelagode uzrokovani butt-plugom, koji, također prema dobivenim uputama, nosim u guzi. Eh da je bar cesta kvalitetnija, ne bi mi on toliko odvraćao pažnju.

1 min. do odredišta – govori GPS na mobitelu. Međutim, ostajem u čudu. Odredište se nalazi tik pored polukružnog zavoja ove ceste, na šumskom puteljku, jedva nekoliko metara od ceste kojom sam došao. Ok, cesta nije prometna, ali ipak tu i tamo netko naiđe. Strah me. Stajem na tom mjestu i gledam oko sebe. Nema nigdje nikoga. Šaljem mu poruku:
– Tu sam. Ali ne možemo tu, netko će nas vidjeti.
– Jesi li parkirao? Jesi li gol? – dobivam odgovor.
– Jesam.
– Izađi iz auta i klekni pored puta. Pogled u pod, ruke iza leđa – dobivam poruku s uputstvima.

Osjećam znojenje ruku i strah u tijelu. Sjedim u autu i razmišljam trebam li nastaviti ili se pokupiti doma. Mislim da ovo nije pametno, međutim, znatiželja me tjera da ne odustanem. Dvoumim se, a mobitel ponovno zvoni:
– Nemam strpljenja čekati!

Duboko uzdahnem i otvaram vrata. Polako izlazim iz auta, osjećajući kako strah trese cijelo moje tijelo. Stajem pored puta, na mjesto koje mi se činilo najpogodnijim i pomalo se spuštam na koljena. Kroz zavoj prolazi jedan auto te me potpuno osvjetljuje svojim svjetlima. Zastajkujem i razmišljam. Želim pobjeći. Strah me je.

Nekako ipak skupljam hrabrosti i spuštam se na koljena. Ispravljam leđa i pogled upirem u pod, a ruke skupljam iza leđa. Čekam. I vrijeme prolazi: minuta, pet, deset. Strah je i dalje postojan i svakom sekundom sve sam bliže bijegu s ovoga mjesta. Pojačavanju straha pridonose i auti koji prolaze cestom, osvjetljavajući i cijelo područje uz nju. Nakon što je već prošlo i 15 minuta čekanja, a dok me strah proždirao iznutra, taman kad sam odlučio ustati se i pobjeći, začuo sam korake iz šume.

– Pa nisi valjda mislio sad odustati? – čujem glas s leđa.

gej anal butt plug

Ne odgovaram ništa, već mirno stojim u zadanoj pozi iako me strah izjeda jače nego do sada. Koraci mi prilaze, a zatim me on poteže grubo za kosu, zabacujući mi glavu unazad.

– Pičko, mislio si bježati, je li tako?

Nakon što je to izrekao ljutitim glasom, osjećam snažan udarac dlanom u svoj obraz. Pušta me, a moja glava opet pada tako da mi je pogled prema podu. Odmahujem glavu u znak „ne“, ali nemam hrabrosti progovoriti.

Korača tako da dolazi ispred mene. Čim je stao ispred, doljeću mi dva snažna šamara. Jedan s desne, jedan s lijeve strane. Dobivam naredbu da pogledam gore. Polako podižem glavu i promatram svog druga. Ispred mene, lagano raširenih nogu stoji ogroman, nabildan tip. Noge su mu jake, ali ruke su mu ekstremno velikih mišića, kao i prsa i ramena. Na licu mu je gusta brada, no glava je obrijana na ćelavo. Gleda u mene strogo i s dozom gađenja. Ljepi mi još jedan šamar, toliko snažan, da se od pada moram zaustaviti rukom o pod. Brzo se ispravljam i vraćam ruku iza leđa.

gej dominacija u šumi

– Što je pičko? Ti bi kurac, ali te je strah, je li? – pita me.

U strahu lagano kimam glavom, ali opet ne uspjevam progovoriti. Slijedi novi šamar

– ODGOVORI!!!
– D… D… Da, želim – odgovaram drhtavim glasom, osjećajući kako strah u meni i dalje raste.

Iako me strah nagovara na bijeg, još me više strah što će mi se dogoditi ako bijeg ne uspije. Dok ja tako razmišljam u što sam se uvalio i kako se iz toga izvući, on me čvrsto grabi za potiljak i pritišće o svoje međunožje. Pritišće me tako da su mi usne i nos čvrsto pritisnute na njegovu trenerku iza koje osjetim njegov kurac. Instiktivno hvatam zrak, a počinjem i ljepiti puse po njegovim preponama.

gej dominacija, šamaranje

Njegov glasan smijeh para šumu, a on me još snažnije pritišće u svoje prepone. Ljubim mu i ližem trenirku, prestrašen i u neznanju što da radim. Odguruje me od sebe, toliko snažno da padam na blatnjav pod na leđa. Međutim, odmah mi naređuje da se vratim u položaj koji mi je naredio i ja to brže-bolje činim. Objašnjava mi da, štogod se dogodilo, ne smijem micati ruke s leđa. One ostaju tamo. Prestrašeno klimam glavom, gledajući ga u oči i osjećajući kako mi cijelo tijelo drhti. Na aute koji prolaze i vjerojatno primjećuju cijelu ovu predstavu više uopće ne obraćam pažnju.

On u tom trenutku sporo zavlači ruku u svoje hlače i hvata se za kurac, što jasno vidim kroz obrise na njegovoj trenerci. Pita me još jednom želim li ga, a ja odgovaram kimanjem glavom, na što opet dobivam snažnu šamarčinu ljevicom.

– Odgovori!
– D… da… ž… želim ga, molim te – odgovaram drhtavim glasom.

Glasno se smijući, vadi svoj samo napola dignuti kurac iz trenirke te prilazi bliže i počinje me njime šamarati po licu. Žmirim i trpim njegove udarce, osjećajući jak miris njegovog kurca koji me lupa po obrazu, usnama, nosu. Kao i on sam, i kurac mu je, čak i ovako kada nije u punoj snazi, dosta velik i širok. Rekao bih 18-ak cm.

gay šamaranje kurcem

Mlati me i dalje kurcem, naređujući mi da molim. Koristi pritom razne pogrdne nazive: „kujo”, „droljo”, „kurvo”… Ponizno molim između udaraca:
– M… molim te, m… m… molim te, daj mi ga.
– Otvori usta – naređuje, a ja automatski slušam, bez pogovora.

Naslanja svoj glavić na moje usne, a ja ga odmah stišćem između njih i usisavam u svoju unutrašnjost. Počinjem mu lagano pušiti, osjećajući kako pomalo čvrsne unutar mojih ustiju, puneći me sve više. Kako on u meni raste, tako ja ubrzavam ritam. Čujem kako uživa u ritmu njegovog disanja. Naslanja ruku na moj potiljak, a kurac koji sisam već je u punoj snazi.

Grabi me čvrsto za kosu i počinje mi jebati usta

Širim usta, omogućavajući mu da lakše ulazi, a on svakim naletom ulazi sve žešće i sve dublje. Uskoro mi ga gura cijelog, prodirući skroz do grla. Nabija se žestoko i guši me, a na rubovima mojih očiju pojavljuju se kapi suza. Međutim, on i dalje pojačava intnenzitet i sada već nasilno navaljuje na moja usta i grlo te postaje bolno, a do zraka sve teže dolazim. Gušim se, a i jedva susprežem povraćanje. Čak i podrigujem na njegovom kurcu pod njegovim naletima. On nastavlja jednako nemilosrdno, a ja se polako približavam granici izdržljivosti. Ne mogu više, ali u bezizlaznoj sam situaciji i ne znam kako se izvući.

gej jebanje u usta

Stavljam svoje ruke na njegove noge, ne bih li bar malo ublažio njegovu nasilnost. Staje i izvlači kurac iz mojih usta, a zatim mi lijepi dva takva šamara da ošamućen i jedva pri svijesti padam na pod i uz vrtoglavicu ostajem ležati. Nemam ni snage ni hrabrosti se ustati. Dere se na mene, upozoravajući me da mi je rekao da ne smijem micati ruke s leđa. Najednom, nogom me pogađa u moje međunožje i kroz mene prostruji nesnosna bol. Stišćem se u fetus položaj i grčim u bolovima. On kleči ispred mene i lupa me svojim kurcem po licu, a rukom hvata moja jaja i stišće ih silovito.

Otvaram usta u vrisak, ali on je utišan njegovim silovitim prodorom kurcem u moja usta. Hvata me za potiljak i nastavlja silovito, istovremeno me šamarajući po guzi i jajima. Bolovi su nesnosni, ali unatoč poniženju i tolikoj boli, osjetim kako mi kurac raste. Dok me on mlati i ponižava, ja osjećam kako me kurac odaje koliko zapravo uživam u tom.

Najednom, brzo i nenadano on izvlači moj butt plug iz guze. Iako je bilo bolno, ja, i dalje ležeći na podu i pod navalom njegovog kurca u moja usta, uzdišem od užitka. Trpa mi butt plug nazad i vrijeđa me nastavljajući silovanje mojih usta. Lice mi je puno suza, ali iz mene i dalje tu i tamo, između jecaja, dopiru uzdasi užitka.

gej jebanje, butt plug

Odjednom se ustaje i odlazi bliže cesti te mi naređuje da dođem s njim. Ni ne pomišljam na otpor, već ga sljedim na sve četri. Stajemo uz rub ceste. On stoji, a ja ponovno zauzimam klečeći položaj ispred njega. Ne treba mu dugo da mi ponovno na silu ugura kurac skroz do grla. Ponovno me jebe snažno nekoliko minuta, a zatim vadi svoj kurac i drka mi ga ispred face. Uzdiše sve glasnije, a zatim, u trenutku kad iz njega izlazi glasan uzdah, uočavam ogroman gusti mlaz sperme kako iz njegovog kurca leti prema mom licu. Brzo zatvaram oči.

Upravo u tom trenutku obasjavaju nas svjetla auta koji prolazi po cesti, tek možda metar od nas. Za to vrijeme osjećam kako na moje lice slijeće još jedan, pa još jedan, pa još jedan mlaz… Brišem oči i gledam na cestu, auto se taman udaljava, a on završava sa svršavanjem. Pohlepno grabim njegov kurac i jezikom ga detaljno čistim. Odguruje me od sebe i udaljava se prema mom autu. Klečim uz cestu, prljav od zemlje i blata, lica umazanog njegovom spermom i pokušavam doći sebi.

Razmišljam koliko je ovo bilo ponižavajuće. Međutim, skriveni smješak u kutku mojih usana otkriva koliko sam zapravo uživao u ovome. Ustajem se i odlazim k njemu.

gej svršavanje po licu

– Droljo, voziš me doma, a onda ćemo i tvoju guzu malo razraditi – govori mi on, sjedajući u moj auto.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Volio bi da i mene neko išamara kurcem i da me jebe u parku. Volio bi gutati spermu posle pušenja. I zlatni tus bi volio da probam i lizanje guze.

Nice

Ništa strašno bolje šamaranje kurcem nego šakama… a i nije bilo loše, priznaj!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x