Osećala sam potrebu za više muškaraca odjednom

Zdravo svima. Imala sam 19 godina kada sam počela izlaziti, volela sam se družiti sa muškima. U to vreme sam našla i momka, imali smo sex prve večeri, znači, uzeo mi je nevinost. Imali smo skoro svaki dan sex, jer toliko mi se svideo da sam jedva čekala otići kod njega.

Jedne večeri me je pozvao da dođem kod njega, ali nisam znala da ima još tri drugara tu kod njega, koji su bili u drugoj sobi. Kada smo počeli sex, nedugo zatim i oni su se pojavili, svi do jednog goli. U prvo vreme sam se bunila i nisam znala šta da radim, jer sam stvarno volela tog momka, sve dok mi jedan od njih nije prišao i stavio mi kitu u usta. Tad je neka struja prošla kroz mene, da se više nisam mogla obuzdati, tad je bila moja prva redaljka. Ali nedugo zatim sam se razišla sa momkom.

Jedno vreme sam bila sama, tada sam našla novog dečka koji je bio stariji 15 godina od mene. Mogu reći da mi je bilo predivno sa njim, imali smo sex 2-3 puta dnevno. Kako je vreme prolazilo, osećala sam potrebu za više muškaraca odjednom. Imala sam još dve dobre redaljke. Kada sam napunila 24 godine, upoznala sam se sa sadašnjim mužem. Imamo redovan i dobar sex, mada kopkalo me je dal’ da mu kažem da volim sa više muškaraca odjednom, ali nisam imala snage i smelosti.

Jednog dana je došao malo pripit i pitao me je da li bih volela sex sa dva muškaraca. Bila sam malo iznenađena. Nisam odmah odgovorila. Drugog dana isto me je to pitao, i rekla sam mu da mi on kaže svoje mišljenje. Rekao mi je da bi me voleo videti sa drugim muškarcem kako me tuca, a ja sam ga pitala kako da to izvedemo. On mi je rekao da ima jednog prijatelja koji ima u tome iskustvo. Dogovorili smo se da dođe i tako je počelo.

Sada trenutno imamo 5 prijatelja sa kojima se redovno viđamo, a najlepše iskustvo od kako sam u braku, desilo se u Swingerclub-u u Nemačkoj. Tamo ima rulet i žena legne na njega, a okolo 7 muškaraca, zavrte te i kod koga staneš on te tuca, mnogo dobra stvar.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.