Nezaboravni seks na plaži sa svingerima-nudistima

Priča je istinita. Sticaj okolnosti me je doveo u priliku da ostanem na Gran Kanariji nekih 3 meseca, a i da imam dovoljno slobodnog vremena da istražujem grad i okolinu.

Inače sam se uvek interesovao za zabačene, divlje plaže na kojima bih nesmetano mogao da se sunčam go i uživam u miru. Nisam imao puno iskustva sa nudizmom i ovo mi se činilo kao jedinstvena prilika. Nekih 45 minuta vožnje od Las Palmasa nalazi se oblast zvana Mas Palomas, i vodi se kao najepši dio Kanara. Predeo sa divnim plažama i hotelima, i sakrivenim uvalama za nudiste.

Dođem tamo, i posle 10 minuta hoda nađem zonu za nudiste. Ne puno ljudi, raštrkanih po krajevima plaže, nekoliko žena i većinom muškarci. Svi goli, što mi naravno nije smetalo, pa sam se brže-bolje i ja skinuo i legao da uhvatim sunca i uživam.

drkanje pičke na plaži

Posle nekih 2 sata krenem da prošetam i posle samo nekoliko minuta naiđem na busenje iza kojeg sam čuo uzdahe. Radoznao, priđem i vidim stariji par kako sedi i masturbira gledajući jedno drugo. On nekih 50 plus godina, srednje visine i debeljuškast, dok je žena bila i kasnim četrdesetim, punija i sa punim sisama, velikih okruglih bradavica. Mazila je pičku laganim polukružnim pokretima i pogledom gutala čoveka i njegov kurac zavidne veličine koji je drkao pred njom.

Iako nisu bili toliko zgodni, moj kurac je počeo da raste dok sam ih gledao

Scena je bila veoma napaljujuća! Rešim se da priđem, pa šta bude… Nadao sam se da će mi dati da ih gledam i svršim gledajući njihovo igranje, po vrelom pesku pod nama. Prišao sam polako, dao im da me vide i obratio im se na engleskom jeziku, kažem:

– Izvinjavam se što vas prekidam, ali nisam mogao da izdržim gledajući vašu predivnu igru. Da li biste mi dozvolili da drkam zajedno sa vama?

swingeri na plaži

Muškarac se blago nasmešio, rekao je naravno da može i bez reči nastavio da navlači kurac, gledajući ženu pred njim, dok je ona blago uzdisala.

Kleknuo sam između njih, jednom rukom drkajući, a drugom mazeći otekla jaja. Čovek je odjednom ustao, pozvao ženu, mene uhvatio za kurac i usmerio ga u njena usta. Nikad me muško nije dotaklo pre toga, ali mi sada nije smetalo i izazvalo je toliko uzbuđenje, kakvo nikad nisam osetio. Pušila je polako, gutala duboko, dok mi je on držao koren kurca i masirao jaja.

Videvši da ću svršiti ako nastave, zaustavio je, rekao joj da se naguzi, a ja sam shvatio da hoće da mu jebem ženu. Uzeo je kurton iz torbe i dao mi da stavim, a njoj polizao pičku otpozadi. Ušao sam u nju, u pičku sa debelim usminama, tako vlažnu, da sam prodirao lagano dok je on stajao sa strane i drkao.

jebanje na plaži

Jebao sam je lagano pa sve jače. Momenat vrhunca se bližio, a on mi je prišao sa leđa i lupkao me kurcem po leđima i guzi dok ga je drkao. Uplašio sam se: šta će biti ako mi ga zabije? To nikako nisam hteo.

I baš u tom trenutku sam osetio vrelu spermu na donjim leđima kako mi se sliva niže u čmar. Svršavao je obilno na moje dupe, a ja sam u istom trenutku počeo da punim kurton, ne vadeći ga iz pičke njegove žene.

Ušli smo u more da se operemo od sperme i znoja, a druženje se nastavilo… Divan par i mnogo nezaboravnih trenutaka.mmf trojka na plaži

reinaldo123213

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments