Muški saveti za odabir ženskog veša

Pitali smo muškarce za mišljenje o seksi vešu i kako izabrati veš koji oni vole. Evo njihovih saveta:

Neka boje budu jednostavne

Crna, bela, sa nagoveštajem boje da naglasi obline su elegantne i podižu raspoloženje. Drečave boje ili tonovi kože nisu. Želimo da vidimo šta nosite i da ispratimo obline vašeg tela očima. Bilo šta što nas ometa u tome je, pa… manje nego idealno.

Odgovor: Bili smo skeptični po pitanju veša boje kože… dok nismo uslikali muškarca u bež boksericama. OK, shvatamo. Kada ste u dilemi, crna boja će uvek izgledati šik i seksi bez da se previše trudite.

Vodite računa da dobro stoji i da veličina odgovara

Važno je da se osećate sjajno u vašoj koži, a to je teško ako stalno podešavate bretele, gaćice, ili se češete jer vas veš žulja. Nameštanje i češanje su stvari koje primetimo sa kilometra.

Odgovor: Sećate se kad smo sve davno nosile tange bez obzira na osećaj da su naše guze mogle proći mnogo bolje? Pa, mogu proći. Baš kao što trendovi odeće nisu napravljeni jednaki, isto tako neće ni svaki stil donjeg veša isticati vašu sjajnu figuru, a ako vam bude neudobno, takođe će i izgledati neudobno. Izvukle smo pouku kad smo zadnji put obukle čipkani grudnjak umesto našeg običnog i bile spremne da spalimo prokletu stvar usred sastanka.

devojka skida brus

Neka bude jednostavno… ili komplikovano sa planom

Pokušavanje da skinemo komplikovanu opremu koju ne znamo kako da uklonimo može da ubije raspoloženje brže nego pitanje „kako da skinem ovo?”. Ne pretpostavljajte da znamo kako da raskopčamo i razvežemo pravim redosledom kako bismo vas razgolitili. Umesto toga, neka bude jednostavno, ili neka bude komplikovano ali to same skinite (gledanje žene kako se skida posle predigre je neverovatno).

Odgovor: Nije samo njegovo raspoloženje ubijeno kad moramo da ga gledamo kako se muči i znoji dok nas razvezuje. Čekanje da razveže neki blesavi korset pola sata se ne računa kao predigra. Isprobajte veš u kabini da proverite da li će vam trebati pomoć.

Ne zaboravite rekvizite

Ne zaboravite da upotpunite efekat cipelama i nakitom. Jedina stvar koja je više seksi od žene u vešu je žena u vešu sa štiklama i ogrlicom koje se ne skidaju kad se sve ostalo skine. I svaki put kad vas vidi u toj ogrlici ili cipelama, razmišljaće o tome šta nosite ispod.

Odgovor: Ovo je možda jedini put da primećuju nakit koji nosimo.

seksi bondage veš

Treba da znate kako da istaknete oblik svog tela

Nosite ono što čini da izgledate i osećate se lepom, seksi i samouverenom. Sa druge strane, ne pokušavajte da nosite nešto što ne stoji vašem telu. Zapamtite da muškarci doživljavaju stvari vizuelno: ne vidimo između redova, trud i nameru. Na kraju, nosite ono u čemu izgledate sjajno umesto onoga što mislite da bismo voleli da nosite. Želimo dve stvari: da izgledate seksi i da vladate time, i da se uzbudimo što vas vidimo tako (da, toliko je jednostavno).

Odgovor: Kad je sve rečeno, najseksi stvar koju možete da ponesete u krevet je samopouzdanje, bilo da dolazi u obliku čipkastog šorcića ili roze grudnjaka. Nosite šta god čini da se osećate seksi.

Takođe smo pitali: pušap grudnjak – da ili ne? Postoji li razočaranje pri otkriću? Odgovor: „Znate, dečaci lupaju recke na veličinu grudnjaka. Muškarci ne.”

skidanje gaćica

Izgledajte đavolski dobro i on će biti srećan što je u istoj sobi sa vama.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o