Koleginica Daca, moja višemesečna jebaljka

Jutro, baš kada nastaje ova ispovest, srećem nju, davno zaboravljenu koleginicu u međugradskom autobusu, vraća se iz noćne smene. Momentalno naviru sećanja, uzimam tablet i počinjem da tipkam. Pogledom preko ramena vraćam se u daleku 2003. godinu, kraj marta meseca.

Tada sam imao 21. godinu, propale studije zbog političkih stavova, pristojan izgled, uspešno eskiviranje vojnog roka i čekanje poziva za isti, posao preko omladinske zadruge kao ispomoć u restoranu i bezbrižan život.

Na radnom mestu kao omladinac nisam imao neku preteranu odgovornost, zahvaljujući dobroj ekipi starijih kolega i koleginica, a nisam ni bio čovek iz struke, pa sam tako mogao da sa radnog mesta odlazim u nabavku, po novine i jeftinije pivo i cigare u obližnji dućan. I baš na ulazu u restoran naleteo sam prvi put na Danijelu, lepu crnkicu, izvajanih nogu, kasnije ispostaviće se, lepe guze, istina malih duda, pogleda i shvatanja života teške provincijalke. Već posle par trenutaka saznao sam da će Danijela biti nova koleginica koja dolazi po preporuci.

koleginica pokazuje sise

Kako su nedelje prolazile, saznao sam da je Daca sveže razvedena 27-godišnjakinja, bez dece. Život na selu joj nije mnogo toga podario, a kao i većina devojaka iz tog miljea, želela je provod, momka, brak i decu. Primenjujući cake starijih drugara koji su mi pričali kako da se odvoji cava i da mu je svugde bolje nego u pantalonama, diskretno od ostatka personala, počeo sam da šaljem novoj koleginici signale. Počela je da trza nakon kraćeg vremena i to zahvaljujući mom pristojnom izgledu i tatinim kolima koje sam po potrebi dobijao. Bila je, dakle, jedna od onih što padaju na materijalne stvari.

SMS prepiska je bila sastavni deo noći narednih nekoliko dana. Ništa vulgarno, ali sa moje strane prepuno laži. Nisam joj obećavao kule i gradove, već samo ozbiljnu vezu, pažnju, izlaske u bioskop i kafice. Jbga, nekad se služimo i taktikom niskih moralnih vrednosti da bi kao lovci oborili metu. Kada je bilo jasno da je seks sledeći potez, predložio sam joj da u grad dođe prvim busem iz sela a da ću je, kao pravi džentlmen, sačekati na stanici.

Tako je i bilo, već u 4:45 bila je u „mojim” kolima, namirisana, i sa blagim stidom na licu. Otišli smo pravo na naše radno mesto, znajući da prve koleginice dolaze tek u 7 h. Mesto naše predstave bila je svlačionica uz koju je bila i mala tuš-kabina.

lizanje kurca

Počeli smo se ljubiti, kao da smo to radili godinama. Mahinalno smo počeli oslobađati odeće jedno drugo i ostali smo goli za čas. Već tada sam bio napaljen, alatka prosek, debeo glavic, već se našla u njenim šakama i lagano je počela navlačiti kožicu dok me je gledala u oči i izgovarala da sam sladak i zaklinjala se na vernost. Tada je već delovalo da sam joj prodao priču. Na iznenađenje, nije palo pušenje, već samo par poljubaca u glavu i muda i ovlaš prelazak jezikom.

Bila je vrlo spremna da ga primi

Njena mačkica je bila sveže obrijana, lepa, spremna da se poševi, jer po priznanju njene ponosne vlasnice, to nije radila od braka. Legao sam na dvosed koji je ostao od starog restoranskog nameštaja, dok se ona namestila iznad njega i lagano ga trljala od mačkicu. Gumica se ubrzo našla na njemu i već posle nekoliko sekundi Danijela je već nežno mešala na meni. Hteo sam da prsnem od zadovoljstva; tada, tog momenta, ona je za mene bila stariji trofej iako 5 godina i nije neka razlika, dok sam ja za nju bio idealna prilika za momka kojeg će sutra predstaviti roditeljima i drugaricama.

Preuzeo sam inicijativu, počeo sam je od dole heftati, držeći je za kukove. Stenjala je i prevrtala očima. Prijalo joj je to koliko i meni. Posle desetak minuta, ne menjajući pozu, svršila je a i ja za njom. Kondom je bio pun sperme a naša tela zagrljena i mokra od znoja. Šta se motalo po njenoj glavi, mogao sam samo da slutim, a po mojoj da je ona idealna treba za sigurno kresanje i pražnjenje sistema.

jahanje kurca, obrnuta kaubojka

Počeli smo se opet strasno ljubiti i očas posla smo otišli pod tuš, gde je vruća voda samo dolila ulje na vatru. Kita mi je opet skočila, a Danijela se nasla u čučećem stavu i ovog puta ga halapljivo pušila i nadrkavala. Znala je kako se to radi iako mi se kasnije u narednim druženjima žalila da je bole usta jer mora jače da zine.

Tih meseci sam krao cake iz pornića, pa sam prvi put tucao neku u usta, paralelno je pažljivo vukući za kosu. Prepustila se. Nova gumica opet je bila na njemu, a on u njoj stojećki s guza. Topla voda u neograničenim količinama slivala se niz dva tela koja su se životinjski tucala. Tada su mi se valjda zauvek zgadile ženske osobe sa malim sisama, nije imao čovek gde napred da je uhvati, ali ne marim za to.

Pošto je bila lagana kao pero, okrenuo sam je, podigao i nasadio na alat i tako je taslačio par minuta. I dan danas se setim njenog prirodnog, neisfoliranog stenjanja. Ovog puta sperma nije ostala u gumici, na vrhuncu sam je strgao i moju, ispostaviće se, višemesečnu jebaljku-koleginicu, poprskao po stomaku dok su se kapljice belog semena i vode mešale i odlazile put kanalizacije.

jebanje pod tušem

Ubrzo smo se sredili, obukli i uz kafu planirali kako ćemo provesti predstojeći vikend. Koleginice i kolege su pristizali polako, ne sumnjajući da se u svlačionici desila ševa dvoje zaposlenih. U toku dana smo se dogovorili da naša „veza” za sad bude tajna, što je meni apsolutno išlo na ruku. Osmeh sa Dacinog lica nije silazio, a ja sam tog dana namerno uhvatio maglu čim sam dobio mig od šefa. Naša druženja su se nastavila u narednih skoro godinu dana.

Nastaviće se…

Tonysrb

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o