Dobila sam kurac iz dupeta u usta

Često te viđam i maštam o tvom palamaru. Jedno veče srećemo se pijani iz grada. Puštaš me da uđem u zgradu i gledaš moje guzove! Diže ti se i znam da me želiš… Čekamo lift, dosta si stariji od mene… Ali moje napaljene grudi i ogromni guzovi te izluđuju.  Lagano spuštaš ruku na moju guzu i masiraš je dok drugom hvataš dojku. Naglo se okrećem, iako pijana, pokušavam da se branim.

Pritiskaš me uza zid i guraš mi jezik u usta, tvoja ruka masira moju pičkicu i tihim glasom mi šapućeš:
– Mmm… ovlažila si…

Popuštam… Desnom rukom vadiš svoj nabrekli kurac i stavljaš mi ga u ruku. Odjednom stajem i ne verujem šta imam u rukama! Spuštam se i uzimam ga vrelim usnama. Osećaš moj dah na glaviću, želim ga celog, masiram ti jaja i divljački pušim. Dižeš me i polažeš na stepenice, širiš mi noge i molim te da mi ližeš pičkicu. Sisaš mi mesnatu picu i jezikom mi masiraš klitoris, dok ti bradu oblivaju moji sokovi, a guza meša.

Polako me okrećes i želis da me jebeš od pozadi, kao kučku. Rukom širiš ogromne guzove i divljački ulaziš u pičkicu! Ječim od zadovoljstva i neverice koliko ti je tvrda kurčina. Čujem kako kroz zube cediš:
– Kako dobro mešaš! Poludećuuuu!

Nabijam se sama dok mi rukom obrađujes čmar… Vadiš ga i stavljaš u guzu da me napuniš. Od jačine prodora vrištim ali je tvoja želja jača od bola! Svršavaš!

Vadiš ga iz guze i stavljaš mi ga u usta. Još jednom svršavaš ali ne uspevam sve da progutam. Oblizujem se dok mi tvoja sperma curi niz lice i razmazuje se po mojim grudima.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.