Procurela gola fotografija Baka Praseta, tresla se gora

Tresla se gora, ali nije se rodio miš, već milion besnih miševa.

Pre nego što se i po hiljaditi put zgrozimona to kakav uticaj jutjuberi imaju na našu decu, moramo prihvatiti da živimo u doba tehnologije, brzih informacija i u vremenu takozvane generacije Z, a da je kompjuterska pismenost i Internet jezik budućnosti te iste naše dece.

Dakle, šta se desilo? Procurela je fotografija golog Baka Praseta i Internet se ponovo zapalio. Poenta priče je da uzrok nije toliko bitan; da li je to uradila neka bivša devojka iz osvete ili je ona odnela telefon na popravku… u svakom slučaju, kao što to obično biva, inkriminišuća fotografija ponovo je našla način da „procuri“ i tako napravi haos među fanovima jutjubera koji su trenutno u beef-u.

Baka Prase masturbira

A sa druge strane, kako to takođe obično biva, skandal sa intimnom fotografijom Baka Praseta dešava se tačno i kada njegova svađa sa jutjuberkom K1kom; pale su vrlo teške reči i preko jutjuba i uživo u jutarnjem programu. Jutjuberka je ovime želela da se osveti Baki što ju je prozivao što se slika u kupaćem kostimu.

Posledica je ovde važnija nego uzrok, jer je računica ovog seks-skandala ovakva: njihovi (uglavnom mlađi) fanovi se međusobno svađaju, pozvani su na vršnjačko nasilje, dok zvezda jutjuba broji milionske preglede, upravo zahvaljujući toj fotografiji i svađi, nakon koje snima pesme i spotove, koji takođe dižu njegovu popularnost.

Da li vam se čini da ni seks-skandali nisu ono što su bili? Ako je ovakva budućnost „procurelih“ materijala, da su sve manje zanimljivi a sve ozbiljnije posledice mogu imati po druge ljude, da li su uopšte vredni pažnje? A uz to, ako već niste, pogledajte kakvu reakciju je njego otac imao na njegovu raniju pesmu o prvom seksu.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
Shadow18
27 October 2019 20:14

Hahahaha, pa pre mesec i više dana se bile potpuno gole slike i vrtelo se po twitter-u.