Polizao sam sve njene sokiće

Prošle godine pre nego što sam počeo da radim u auto perionici, pozvao sam prijateljicu sa ovog sajta da dođe kod mene. Prvo smo se dopisivali porukama. Dogovorili smo se kad da dođe na moju stanicu.

Kad je došla, ona me je zvala, a ja sam već bio na stanici. Došli smo kući kod mene i prvo smo popili kafu. Ona je posle gledala ko mi je pogledao moj profil. Bili smo sami kući. Dok je gledala ko mi gledao, ja sam pipao pičku. Počeli smo da se skidamo, ja sam joj stavio ruku u gaćice i počeo sam da joj mazim pičku. Posle je skinula gaćice. Počeo sam odmah da joj ližem pičku.

Posle sam prišao ka njenom licu i stavio sam moj kurac u njena usta, pa je počela da mi puši kurac. Posle sam sam joj lizao sise (ima baš lepe bradavice), pa sam stavio kurac u njenu pičku da ga oseti. Jebao sam je do jaja.

Opet sam počeo da ližem pičku i tako sam lepo to radio da je uživala. Onda sam stavio dva prsta u pičku i počeo sam da joj drkam pičku i osetio sam klitoris. Lizao sam pičku dok nije svršila, pa sam polizao sve njene sokiće. Bilo mi je baš lepo dok sam joj lizao pičku i jebao je. Rekla mi je kako ja lepo ližem pičku.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o