Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ujutru me probudi dobro poznat glas:
– Hajde lijenštine ustajte, vidite koliko je sati – bila je to mama koja je stajala na sred sobe sa četkicom za zube u ustima. Tata je još ležao i protezao se na krevetu. Majka povuče čaršaf sa mene i otkri moj ukrućeni kurac. Imao sam jutarnju erekciju.

– Bože, pa ovaj mali stvarno nije normalan. Pa ti si dušo moja, uvijek ukrućen. Stvarno nešto moramo uraditi povodom toga.

Sjede pored mene, i lagano peđe rukom preko mojih grudi i stomaka i zaputi se ka mom kurčiću. Lagano ga primi i stisnu šakom. Samo propištah od užitka. Lagano mi je veslala rukom preko kurca, nježno kao da se boji da me ne povrijedi. Kroz napola zatvorene oči sam posmatrao svoju boginju i uživao. Tata ustade, i stade pored nas. Lagano je nadrkavao svoju batinu, ponudi je mami. Mama ga prihvati u drugu ruku. Sada nam je obojici drkala kurčeve.

puši dve kite

– Ovako nikad nećemo stići na plažu, moraćemo malo ubrzati – reče majka, izvadi četkicu iz usta, i držeći nas obojicu za kurčeve, povede do velikog kreveta. Kleknu na njega i naguzi se prema nama. – Hajde sada, šta čekate, da nećete i da vas molim – kroz šalu naredi mama.

Priđoh joj otpozadi. Njena prelepa pozadina mi je širom nudila dve prekrasne rupa. Protrljah glavićem preko njenog uskog čmarčića. Blago mi se izmače.

– Nemoj tu, nijesam se oprala. Sledeći put ćeš dušo. Daj ga mami u picu. A ti tatice, daj tu veliku lizalicu ovamo.

Poslušah je naravno, namjestih glavić na njenu pizdu i lagano gurnuh. Bila je veoma vlažna i lako uđoh. Lagano sam joj nabijao kurac do kraja u njenu dobro razrađenu vlažnu pizdu. Miješala je lagano i dovodila me do ludila. Za svo to vrijeme, pušila je tati kurac, on ju je blago pridržavao za glavu i nabijao se u njena usta. Kao hipnotisan sam gledao njenu prelepu pozadinu koja se lagano pomerala pred mojim očima, i moj kurčić koji nestaje u njenoj prelepoj pizdi.

mmf trojka, primanje dva kurca

Miješala je sve brže i brže, očigledno želeći da svršim što prije, prihvatio sam je za bokove i nabijao se u nju sve jače i sve brže, moj donji dio stomaka je glasno lupao o njene prelepe guzove, a vlažnost njene pičke je davala specifičan šljapkav zvuk.

– Hajde mili, napuni mamu. Daj mamici svoje gusto mlijeko. Hajde, samo tako moja muškarčino, jače, jače… – svojim riječima je mama još jače raspirivala vatru u mojim mudima.

Ubrzah toliko da sam gubio dah, moj kurac je potpuno izlazio iz njene potpuno ubalavljene pizde, i onda se zakucavao do jaja u nju. Odjednom sve brane popustiše u meni, a moja muda se isprazniše duboko u njoj, držao sam je čvrsto za bokove i potpuno priljubljen uz nju pumpao sam svoju spermu. Pred očima mi je bilo mračno, a noge su mi klecale. Moja svršavanja su bila sve bolja i intezivnija, mama me je sa svojim rupicama dovodila do ludila.

Majka se izvi naprijed, moja potpuno iscrpljena kita ispade iz nje, a za njom procure moje sjeme. Mama se malo odmače, leže na leđa i reče:
– Jedan gotov, još jedan ostao. Hajde tatice, na tebe je red. Mora se mamica i za tebe pobrinuti.

Tata, sa potpuno nadrkanom kurčinom, smjesti se između njenih raširenih nogu, podiže ih na ramena i uglavi kurčinu u njenu zjapeću pizdu iz koje su curili moji sokovi. Jebao je kao sumanut, fuktao je i uzdisao pri svakom nabadanju. Toliko je jako pumpao da ju je pomjerao pri svakom zamahu pomalo naprijed. Na kraju je stigla glavom do ivice uzglavlja, tako da se čuo zvuk kako lagano lupka glavom o drveno uzglavlje pri svakom nabadanju. Ječala je i cviljela navučena na tatinu batinu.grubo karanje

Tata je ubrzavao, bližio se orgazmu, kao i ona. Odjednom se tata zakuca do jaja, a leđa izvi unazad, a po stiskanju i kontrakciji njegovih guzova shvatih da pumpa svoje sjeme u maminu pičkicu veoma snažno i duboko. I mamu je potresao jak orgazm, grizla je svoje lijepe usne, i cviljela. Obožavao sam je gledati dok je u ekstazi.

Moja boginja je bila oličenje ženstvenosti i seksualnosti za mene

Tata se polako izvuče iz mame, i strovali pored nje na ležaj, teško dišući. Mama se lagano nadvi nad njim i sočno ga poljubi sa puno ljubavi.

– Momci bili ste stvarno odlični, ali sada se malo moramo srediti, pogledajte na šta ličimo. Zatim lagano protrlja svoje modre usmine i zavuče 2 prsta u pičku, malo provrće po njoj i izvuče na prstima poveću gomilicu gustog sjemena. Prste zatim prinese usnama, i lagano ih posisa, očigledno uživajući u ukusu. – Mmmm, ovakav koktel ste spremili za svoju mamicu. Hvala vam, baš ste se potrudili. Rado bih još uživala u vašim sokovima, ali moramo ići. Auuuu, pa vidite koliko je sati. Nećemo naći mjesto na plaži. Haj’te, brzo na tuširanje pa pravac plaža.

Krenuh prvi, ona me lagano lupnu po mojoj guzi i poljubi. Sledeći se tuširao tata, pa onda uđe mama. Gledao sam sa neskrivenim divljenjem tu prelepu ženu, dok sjedeći, raširenih nogu, na klupci u kadi lagano tušem ispira naše sjeme iz svoje prelijepe pizde. Kada je završila, spremismo se i odosmo na našu nudističku plažu.

Kada smo stigli, očekivali smo da nećemo naći mjesta. Na našem jučerašnjem mjestu zatekosmo naše jučerašnje prijatelje, ali i nečije nepoznate peškire raširene pored njih. Bili smo razočarani što je neko prije nas zauzeo to mjesto.

– Znala sam šta će biti, ali mojim momcima se jutros baš nije žurilo – više za sebe reče majka.

Ali tada se Njemac sa osmijehom obrati tati. Nešto su kratko razgovarali, a tada se tata obrati nama:
– Ovo su njihovi peškiri, kada su jutros vidjeli da nas nema pomislili su da ćemo kasniti, pa su, da bi nam sačuvali mjesto, postavili svoje peškire. Kaže da je makar to mogao uraditi zauzvrat za jučerašnje pivo, a i godi im naše društvo.

nemački nudista

– Svaka čast, fino im se zahvali – reče majka i poče se skidati.

Na njenim prelepim guzovima još su se vidjeli tragovi mojih prstiju koji su je stiskali u grču orgazma, što nije promaklo našem novom prijatelju. Sa neskrivenim uživanjem je posmatrao guzu moje mame dok je savijena skupljala njihove peškire a širila naše. 10-ak minuta smo sjedjeli na suncu, a onda svo troje otrčasmo u vodu. Voda je bila fenomenalna, i prijala je mom vrelom tijelu. I Njemci su bili u vodi, svo vrijeme su gledali u nas i nešto tiho govorili. Posle podužeg kupanja izađosmo na plažu i pridružismo se Mariju i Anni, kako su se zvali naše komšije.

Gospodin je ležao na leđima i kunjao u hladu suncobrana, dok je njegova ljepša polovina ležala poprečno u odnosu na njega, sa glavom naslonjenom na njegov stomak. Na licu su joj bile naočari, u lijevoj ruci je držala knjigu i nešto čitala, a desnu je zabacila iza svoje glave, na Mariovo veliko klatno, i lagano mu je češkala potpuno obrijana muda. To je radila potpuno opušteno, kao da su sami na plaži. Kada im priđosmo lagano okrenu glavu ka nama i samo nam se blago nasmiješi, ne prekidajući svoju igru. Njegov opušteni ud se lagano povremeno trzao, time odajući da je i on budan iako su mu oči bile zatvorene. Sledeći sat smo bez riječi svi uživali na suncu koje je pržilo naša tijela. Tata tada izvadi po pivo i obrati se Mariu. Čovjek se lagano uspravi i sa zahvalnošću uze hladan napitak, Anna prihvati limenku kole koju joj mama ponudi. Jezička barijera je bila velika prepreka za žene, ali su muževi uživali u čavrljanju. Odjednom se tata obrati nama:

– Zamislite, Mario nas zove večeras na večeru kod njih. Kaže da je majstor za roštilj, i da bi voleli da im večeras pravimo društvo. Vole da se druže, a da pošto nas dvojica imamo dosta zajedničkih tema i činimo im se prijatnima, voljeli bi da večeras organizuju jedno druženje. Jesi li za, mamice?
– Stvarno su divni. Naravno da ćemo doći, zahvali im se i potvrdi dolazak, a i nama bi prijalo neko druženje – reče majka sa oduševljenjem u glasu. – Samo ne znam kako ćemo ih naći večeras? – upitno pogleda tatu. Tata se obrati Mariju i nešto kratko porazgovaraše:
– Mario kaže da je to stvarno blizu, ali da ako želi može Ivan poći sa njegovom ženom do njih, jer je ona zaboravila da popije neki lijek, a i mora do prodavnice. Pa će mu pokazati gdje su smješteni – reče tata i pogleda u mene.

nudistkinja u plićaku

Prihvatih uz blago klimanje glave, i počeh se oblačiti. Navukoh samo šorts, i onako gol do pasa se, zajedno sa Annom koja je na sebe navukla samo laganu haljinicu, uputismo van plaže. Prvo smo svratili do prodavnice i ona nakupova mesa i ostalih potrepština za večerašnju večeru. Ponudih se gestom da ja to ponesem, ona prihvati uz blag osmijeh.

Stvarno su stanovali u blizini. Bila je to jedna lijepa prizemna kućica sa velikom terasom ispred, i visokom betonskom ogradom oko nje. I kapija je bila potpuno zatvorena, tako da se ništa nije moglo vidjeti spolja. Anna otkluča kapiju i ponovo je pritvori za nama, potom otključa vrata i uđosmo u hladovinu kuće. Pokaza mi rukom da odložim kese na stočiću u hodniku, što ja i učinih. Kada sam se opet okrenuo prema njoj, Anna je stajala tačno ispred mene. Njene ruke se nađoše na mojim glatkim grudima, a njene usne na mojim.

Bukvalno me prigura uza zid, i nagura mi jezik u usta. Njene ruke su šarale po mojim grudima i stomaku, polako se spuštajući prema mom međunožju. Mom kurcu je trebalo oslobođenje pod hitno, tako da spuštanje mojeg šortsa sa njenim prelepim nalakiranim prstima, ispratih uz blago mumlanje. Lagano uze moj kurac u ruku zajedno sa mudima, i kao da ga je odmjeravala i vagala, malo ga prodrmusa. Polako izvuče jezik iz mojih usta, i poče me ljubiti po licu i vratu spuštajući se prema mojim grudima. Lizala mi je i sisala bradavice, a njen jezik je polako klizio prema mom pupku i kurcu, koji je lagano nadrkavala. Njene usne se posle par sekundi nađoše na mom glaviću, što ja propratih sa izvijanjem kukova naprijed, u nesvjesnoj želji da me uzme u usta.

pušenje kurca

Obliza mi kurac od korijena do glavića, a zatim ga uze u usta. Pušila je fantastično. Vidjelo se da je pravi majstor u tome; ruke je ovila oko moje guze i lagano je gnječila moje guzne polutke. Spustio sam ruke na njenu glavu i milovao je po kosi, dok sam uživao u njenom nestvarnom pušenju.

Morao sam nerado priznati sebi da Anna možda i bolje to radi od mame

Možda je stvar bila u tome što je Anna imala neobičan rad jezikom, dok mi je njim titrala kožicu između glavića i tijela kurca. Anna je klečala i dok je meni pušila, zavukla je ruku ispod haljine i mazila svoju pičku. Lagano se prstarila, dok me je dovodila do ludila.

Pritisak u mojim mudima je lagano rastao, nagovještavajući skori prasak iz mojih muda. Anna očigledno nije htjela usporiti ritam, nastavljala je da me sisa nesmanjenom žestinom, želeći me dovesti do orgazma. Morao sam svršiti pod hitno.

– Svršiću – rekoh, potpuno zaboravljajući da me ona ne razumije.

Ali Anna je shvatila, i umjesto da izvuče moj kurac iz usta, ona me proguta do kraja, i ubrza drkanje svoje pičke. Svršavao sam u talasima, da nijesam stajao naslonjen na zid, sigurno bih pao. I Anna je mumlala, svršavala je žestoko ne vadeći kurac iz svojih lijepih usta i gutajući svaku kap. Kada smo se oboje umirili, uspravi se i poljubi me kratko u usta.

svršavanje u usta

– Vielen dank – kratko pogovori, pošto se odmače od mene.

Malo namjesti svoju haljinu, i pogleda blago sa osmijehom u mene, uz blagi trzaj glave prema vratima. Bio je to znak da podignem svoj šorts, i da se vratimo na plažu. Na putu do plaže me je celo vrijeme držala za ruku, blago mi se osmjehujući.

Ubrzo smo bili kod naših na plaži. Oni su sjedjeli jedno do drugog u trouglu ispod suncobrana, prekrštenih nogu, vidjelo se da se dobro zabavljaju jer su se svo troje smejali. Tata je služio kao prevodilac, a mama je svojim osmehom pokazivala da joj prija Mariovo društvo. Odmah sam primojetio da njegova ruka nehajno leži na maminom savijenom koljenu i da je blago miluje. Za to vrijeme, njegova glavata neman je počivala na njegovoj savijenoj butini. Izgledala je kao neka jednooka ala koja gleda u moju mamu. Ni tata ni majka nijesu reagovali na to, kao da je to nešto najnormalnije. Mi im se pridružismo, i posjedasmo do njih. Anna se obrati mom tati i nešto mu reče sa osmijehom.

– Gospođa Anna se zahvaljuje Ivanu što je bio ljubazan i pomogao joj oko stvari iz prodavnice, i što ju je otpratio do kuće da uzme lijek – obrati se tata majci.
– Čini mi se da je gospođa uzela duplu dozu lijeka – reče majka tiho, kao za sebe, kroz osmijeh. – Nadam se, samo, da je uzela veću količinu tečnosti uz lijek – i pogleda ispod oka u mene. Od mame se ništa nije moglo sakriti, a svojim osmijehom potvrdih njene sumnje.

sperma joj curi iz usta

Posle još jednog dužeg kupanja, svi se pokupismo i odosmo u svoje smještaje da se pripremimo za večeru. U automobilu me je majka zezala, i tražila je da joj sve ispričam. Dok sam joj pričao u njenim očima se pojavi sjaj, što je bio siguran znak da je to pali, ali da kao i svaka žena u drugoj vidi svoju suparnicu.

– Mmmmmm, stara lisica voli ukus mlade piletine. Nadam se da ti je bilo lijepo.
– Jeste mama, bilo je sjajno. Ali ne kao sa tobom, ti si najbolja – rekoh sa željom da joj odagnam ikakve sumnje u to koja je bolja od njih dvije. Moje riječi postigoše željeni cilj, jer me mama zagrli i poljubi u obraz sa puno ljubavi.

Dođosmo u našu sobu i ostatak dana do odlaska kod Maria i Anne, provedosmo u odmoru i spremanju. Majka se dugo tuširala, a zatim sjede na klupicu u kadi i lagano bicom obrija svoju slatku pičkicu, zatim zovnu i tatu i obrija i njegovu batinu i okrugla muda. Ja sam sve to posmatrao i uživao u prizoru njihovih lijepih golih tijela.

drkanje i tuširanje

Oko 20 h lagano se obukosmo, uđosmo u naš automobil i krenusmo kod naših novih prijatelja gdje nas je zasigurno očekivala uzbudljiva večera.

highlander197

Nastavak: Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x