Koji su proizvodi najbolji za povećanje ženskog libida?

Do sada smo i više nego dovoljno puta pominjali proizvode za potenciju kod muškaraca, a sada je vreme da vam predstavimo naše preporuke za poboljšanje seksualnih performansi kod žena. Naročito sad kada tema ženskog libida nije više taboo i konačno žene mogu da pomognu sebi ako imaju problema sa frigidnošću i smanjenim libidom.

Libido je vrlo individualan; zavisi od pola, vaspitanja, raspoloženja, stanja, međusobnih odnosa unutar partnerske veze…nagon nije stalan ni kod iste osobe, moguće je da se i kod jedne osobe menja u zavisnosti od starosti, uslova, emotivnog stanja. Takođe, kvalitet i stepen libida je različit. Želja za intimnim odnosima može se svesno obuzdati, ali se ne može generisati – može se naterati na odnos, truditi se da to bude redovno, ali ne i da se generiše želja ako je nema. Ako neko oseća da nije zadovoljan i to stanje duže traje, može dovesti do hroničnog stresa, frustracija i konačno – narušavanja mentalnog zdravlja. Zato nemojte nevažnim smatrati udeo libida u vašem zdravlju.

Ženska Kamagra

Prvo ćemo pomenuti najpoznatiji proizvod za potenciju, koji je sada dostupan u verziji za žene i to u novom obliku gela koji se mnogo lakše i brže apsorbuje u organizam, već nakon 20 minuta od konzumiranja, a deluje od 6 do 12 sati. Opšta preporuka je da se kesica gela za potenciju Women Kamagre popije sa što manje vode i na prazan stomak. Preporučena doza Ženske Kamagre preparata za potenciju je 100 mg sildenafil citrata tj. jedna kesica gela dnevno, a ako ste trudnica ili imate visok pritisak, nemojte koristiti ovaj proizvod. Originalno pakovanje Ženske Kamagre sadrži 5 gel kesica.Kamagra za žene

Via Max Power Sexy Coffee

Kafa za žene je preparat za potenciju namenjen za seksualnu stimulaciju žena do krajnjih granica. Sastav kafe Kafa za potenciju Via Max Power Sexy Coffee je instant kafa sa dodatkom afrodizijaka i priprema se kao nes kafa, može se u nju dodati šećer i mleko po želji. Već posle petnaestak minuta od konzumacije, Ženska Kafa (kao i Crna udovica, preparat za potenciju) počinje da deluje tako što pojačava prokrvljenost vaginalnih mišića, pa tako dolazi do vaginalnih kontrakcija, povećanja vlažnosti vagine i žena postaje osetljiva na svaki dodir. Znak da je @Kafa za žene preparat za potenciju započeo sa dejstvom je vreo dah, crveni obrazi, očvrsnuo klitoris i osećaj tople struje kroz telo. Najvažnije je da kažemo da je ova Kafa redak afrodizijak koji ima tu moć da ženu dovede do vaginalnog svršavanja i do nebrojenog broja orgazama u toku samo jednog odnosa. Takođe je vrlo važno je naglasiti da i osobe sa bolestima srca i krvnog pritiska mogu bez problema da koriste Žensku kafu za potenciju, ona ne neizaziva nikakve poremećaje motornih i psihičkih funkcija u organizmu. Ne preporučuje se konzumiranje više od jedne kesice Kafe za Žene u tri dana. Samo je prelijte jednim decilitrom vode koja je nakon ključanja malo odstojala, kako joj dejstvo ne bi oslabilo, i uživajte u seksu sa svojim partnerom!

Viamax Power kafa za ženski libido

Crna udovica

Crna Udovica je prirodni preparat za potenciju i seksualnu stimulaciju žena, bezbojan je, bez mirisa, bez ukusa i, što je najvažnije, bez štetnih posledica, jer je baziran na prirodnim sastojcima (epidemium biljnih ekstrakata, ekstrakt korena Ženšena, ekstrakt lista Ginko Bilobe, ekstrakt Maka, Panakoside, Ksilitol, kao i vitamine E i B6). Tečnost za potenciju Black Widow se konzumira u obliku kapi, namenjen je ženama i ispitan je od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na čiju preporuku je Crna Udovica stavljena na listu preparata za potenciju koji se koriste pri lečenju poremećaja erotskog nagona kod žena. Ova jedinstvena formula omogućava podizanje nivoa ženskih hormona u organizmu, pospešuje vlažnost vagine, pojačavaja kontrakcije vaginalnih mišića, unapređuje seksualno zadovoljstvo i izdržljivost tokom odnosa. Ove kapi možete konzumirati samostalno, ili ih dodati u piće ili hranu. Jedna bočica Crne Udovice namenjena je za dva konzumiranja, a pola bočice tecnosti (2,5 ml) se koristi za jednu upotrebu. Dejstvo počinje posle 30 minuta, traje do 12 sati, a najbolje efekte daje 20-30 minuta nakon konzumiranja. Pored svega pomenutog, ono po čemu je ovaj proizvod jedinstven je to što ga možete konzumirati sa bezalkoholnim i alkoholnim pićima, a neželjena dejstva ovog preparata nisu poznata.

Crna udovica kapi za žene

Sexlove žvake

Možda vas njihovo ime zavara, ali znajte da su Sexlove žvake vrlo moćan afrodizijak za žene. Deluju tako što nakon samo 15 minuta od konzumiranja ženu obuzima nekontrolisano seksualno uzbuđenje, povećava joj se seksualna osetljivost i seksualna želja. Sexlove žvake vrlo su zgodne za konzumaciju i možete ih vrlo diskretno upotrebiti, jer izgledaju kao sasvim obične žvake. Naravno, preporučena doza je samo jedna dnevno.

Sexlove žvaka za ženski libido

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments