FFM trojka a dva kurca!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Sad postaje ozbiljno…

Polako su počeli da se formiraju obrisi i koncepcije bliže budućnosti. Odvela me je u kupatilo i prvo mi temeljno izbrijala kompletnu intimnu regiju tela. Oko rupice na guzi se posebno trudila. Uklonila je sve dlačice i malo uživala u negovanju neto izbrijane kože. Nanela je neku kremu posle brijanja i samo malo, par puta, ušla prstom u guzu.

Kurac je počeo da se diže i ona ga je pomilvala usnama. A onda se ispravila i pozvala me da je pratim. Iz toaletnog stočića izvadila je skalameriju za koju mi je odmah bilo jasno čemu služi. Uz detaljno objašnjenje kako se koristi sistem sudova, cevi i interesnatnih injektora prvo je na sebi pokazala, praktična vežba, kako se klistira guza. Utešila me je da će prvih par puta, ali i svaki put kad ona to poželi, ona meni priuštiti ovo zadovoljstvo, ali da bi bilo pametno za mene, a i za moje inače zdravlje, da naučim da to sam sebi radim.

I pored njenog truda da sve to bude prirodno, neusiljeno, sponano i normalno, bio sam stegnut i smušen. Pretpostavljam da se curice tako osećaju kad odu na prvi ginekološki pregled. I pored moje razuzdane mašte, snova i želja, nije mi bilo svejedno da mi neko, makar to bilo i ovo božansko stvorenje, čeprka oko tako delikatnog dela mog tela.

Bila je nežna, puno se zezala, objašnjavala mi šta ću i kojim redom osetiti, šta da uradim, šta i kad da stegnem, kad da opustim… U svakom slučaju, to je prošlo prilično lako i čak bilo i prijatno. Posle tretmana osećao sam se nekako lakši, rasterećen stida, muka, sumnji i strahova. Dodirivali smo se, ljubuckali i draškali kad god bi prošli jedno pored drugog. Zadirkivali kada se kome i koliko digao kurac, šta je bio razlog erekciji. Hranili jedno drugo i pojili se vodkom i kolom. Mislim da sada tako zamišljam raj.

shemale i momak se jebu

Pokazala mi je celu kuću, ne baš sve sobe; saunu, teretanu, lep veliki bazen, teren za basket, tenis… Par puta smo prošli pored one čudne stolice, samo ju je nežno dodirnula rukom, tajanstveno se nasmejala i produžila dalje. Bio sam siguran da je taj komad nameštaja bio mnogo važan. Ugrabio sam malo slobodnog vremena i seo za komp da prečešljam poštu, pročitam novosti, rezultate utakmica i… Baš kada sam počeo da proveravam svoj nalog na xHamster-u osetio sam da stoji tik iza mene. Bezobrazno se naslonila na mooja leđa, da osetim njene prepone, i kurac na ramenu, i gledala šta radim. Otišao sam predaleko i nisam mogao da zatvorim stranicu, bilo bi truba. Ali panika! Ona ulazi u moju najdublju intimu. U moj najiskreniji seksualni svet. U svet mašte, svet slobode, svet u kome sam mogao da budem sve: kurva, nevinašce, peder, babojebac, egzibicionista, voajer, manijak… Nije se moglo nazad.

Mislim da sam počeo i da se znojim očekujući komentar. Samo me je zamolila da otvorim stranicu sa mojim “favorites” klipovima. E – pomislih – to je kraj. Sad će me poslati pravo tamo odakle sam to jutro ušao u njen život.

– Opa, listaj, listaj. Jao dušo moja, pa vidi šta tu sve lepo imamo. Mladi dečkići? Devojčice sa lepim sikama. Opa, starije tete, lezbejke… Mmmmmmmm, i ja volim masažu. Da, da. O pa evo mojih drugarica, dakle sad si me dobio. Dobre su, dobre. I ja bih ih kresnula. Lep, velik kurac, mora da je veliko zadovoljstvo zadovoljiti ga? Vidi ti njega, a ja mislila nevinašce, nit piša nit sere, a on bušan kao rešeto – prepoznao sam dijalog iz kultne predstave „Radovan III”. – Pa po ovome što sam videla svideće ti se ovde kod mene. Jasno ti je da sam bila, a bo’me i ostala, malo luckasta i ekscentrična, da su takvi i svi moji prijatelji sva tri pola, mislim da će ti biti ostvareni gotovo svi tvoji snovi sa ovih stranica.

Jebote! Dal’ da vrištim, dal’ da skačem, da je ljubim, dal’ da je jebem, dal’ da je molim da ona jebe mene?!

E tu se žacnuh na pogled na lep, velik, prav, debeo kurac. Mnogo je lep i mnogo je velik.

– ‘Aj mani se tog surogata, ‘aj da jedemo nešto pa u krpe, sutra je nedelja. Dan za odmor i razonodu!

Opet inferiorno zatvorih lap i kretoh za mojom alfa-vučicom. Gledao sam kako korača, kako njiše kukovima i pomislio da ipak malo naglašava iskorake. Mogao sam samo da zamislim kako se njišu sise i kurac.

FFM trojka a dva kurca!

Iako smo bili goli, večera je protekla nevino. Samo sam se ja naslađivao njenim sisama i usnama i rukama i plašio se da ću se od toliko slasti ugojiti. Posle tuširanja smo uleteli u krpe, malo se ‘vatali, malo pušili jedno drugom. Još jednom je pokušala da uđe u mene dublje od glavića ali je odustala uz grohotni smeh i obećanje da će me kad-tad odvaliti od kurca, i da će mi se odvaljivanje dopasti. Popušila mi je, zaspali smo kao anđeli.

U nedelju sam je žestoko jebao za jutarnjim tuširanjem, najbolja erekcija je ona jutarnja. Nezgodno je što je imala i ona! Popušio sam joj slasno i progutao oveću količinu sve ukusnije i gušće sperme. Preko dana smo se kupali u bazenu, vaćarili, bavili sportskim aktivnostima. Prilično je dobro igrala basket, u svakom slučaju mnogo bolje nego ja tenis. Dogovrili smo se da, kad dođu njeni gosti, sport u kome će biti organizovana takmičenja ipak bude basket! Dobaaaarrrrrr, ali ipak očekivani seks, upražnjavali smo tokom popodneva i pred spavanje. Ništa novo, ništa ekstra. Malo me je brinuo ponedeljak i radni dan!

Na poslu je bilo onako kako je ona rekla da bude. Uobičajeno i kolegijalno za neupućenog posmatrača. Sigurno niko nije primetio intenzivnija češanja pri prolasku, tajne dodire po vratu, čak jedno ulaženje jezika u moj spoljašnji ušni kanal. Hvatanje za moje dupe u liftu, kad smo išli kod velikog šefa, strasno ljubljenje i stiskanje bradavica pri povratku. Inače je bilo mirno.

U četvrtak me je obavestila da će sutra popodne da stigne njena drugarica još iz detinjstva. Treba da završi ostavinsku raspravu a obožava je i uvek beogradske dane provodi kod nje. Upsssssss, šta mi je činiti? Objasnila mi je da se ponašam prirodno i apsolutno onako kako mi odgovara i da odos prema gošći gradim onako kako meni i njoj bude odgovaralo. Vučica je „dobro“ poznaje a i ona nju i njena pravila kućnog reda! Da se samo opustim i uživam. Kasnije, pre spavanja, šapnula mi je da će mi se sigurno svideti, da je luda i da je slobodno kresnem ako mi se bude svidela!? Zaspao sam sa čudnim i slatkim mukama.

Posle posla ja sam dojurio kući da sredim krš koji je ostao za nama. Pre odlaska na posao sam je žestoko izjebao pod tušem. Kasnili smo, pa su peškiri, bade-mantili, doručak, vodka, kola, ostali razbacani i odavali su šta smo radili kad smo ih razbacali tako.

FFM trojka a dva kurca!

Ona je svratila u nabavku, pošto je osmislila poseban tretman klopom i pićem koji gošća inače zaslužuje. Drago mi je bilo da je vučica stigla pre gošće, makar i tih par minuta. Ja sam sve uspremio, obukao majicu i šorts, bez gaćica i pijuckao svoju dozu, neobavezne-posle-posla-vodke. Uletela je ostavila namirnice i piće u frižider i odjurila na tuširanje. Ja sam čekao da se troglavo čudovište pojavi svaki čas. Klima je učinila da u stanu bude prohladno, zaključio sam to po bradavicama moje vučice. Pokušao sam da ih liznem, ali me je ona udarila po glavi, opet. Pomislio sam da bi to bilo pametno zapamtiti i proveriti, kasnije. Začudo zadržala je bade-mantil, pa sam i ja, obučen, sačekao troglavu hidru.

Interfon je zakrkljao i vučica se javila. Nisam čuo razgovor, mada je duže trajao i žarko sam želeo da čujem koje su informacije podelile. Ponudio sam se da pomognem oko kofera i stvari ali mi je vučica rekla da se ne deranžiram i nastavim da gledam američki fudbal. Jeste bila repriza, ali nisam znao rezultat, koji mi ionako nije ništa značio, a i utakmica se igrala prošle jeseni, ali sam utakmicu gledao sa žarom sa kojim se gleda direktan prenos. Usput, gledanje utakmice bilo je dobar paravan za leptiriće u mom stomaku.

Vrata su bila iza mojih leđa. Iako me je peklo da vidim njihov susret, nisam mogao da vidim ništa. Po zvukovima procenio sam da su se grlile i ljubile. Sad, gde, koliko dugo i koliko duboko i vlažno; mogao sam samo da maštam. U svakom slučaju, umesto troglave aždaje, kerbera ili nekog drugog mitskog bića u sobu je ušla omanja crnka. Po godinama je bila mlađa od vučice, starija od mene, skockana, simpatična, izrazito kratke kose, tamnih očiju, dugog vrata, najverovatnije malih grudi i uskog struka. Dalje nisam stigao.

lezbo zavođenje

Doletela je do mene i dok sam ustajao da se pozdravim, skočila mi u zagrljaj i oborila me je na krevet. Ležala je preko mene, tako da sam osetio njen ravan stomak i male sisice. Cičala je i ljubila me po obrazima i vratu.

– Joj što je sladak, stvarno si bila u pravu, kako si za sve bila u pravu, jjjjoooojjj kako je to divno.

Onda je ustala spustila svoju zadiglu haljinu pogladila se po telu i otpočela tiradu o aerodromima, kompanijama, kašnjenjima, vrućini, umoru… Vučica se smejala i rekla joj da je sve po starom i da piči u svoje odaje, da se raspakuje i sleti na piće dobrodošlice. Dok je gošća svoje lepo dupence nosila uz stepenice vučica mi je prišla i nežno mi usisala donju usnu, pogledala me zavodnički i urotnički i reče:
– Jel’ da da je lucprda? Videćeš, slagaćete se dobro!

Gošća se popela na vrh stepenica i odatle vrisnula:
– Mila, jel’ važe stara kućna pravila?
– Svakako, što bi nešto tako lepo menjali! – odgovori vučica.

Priželjkivao sam da znam o čemu pričaju

Vučica je odšetala svojim putem i poslom a ja sam nastavio da gledam reprizu, za koju sam potpuno izgubio interesovanje. Kraj mog gledanja mog omiljenog sporta označio je prolazak gošće pored mene. Potpuno gola, definitivno malih sisica, predivno ravnog stomaka, uskog struka i ženski širokih kukova, prohujala je ka mojoj vučici i skočila joj na leđa. Bila je manja i lakša i ‘ladno joj je visila na leđima dok ju je ljubila po vratu. Nešto su šaputale i smejale se, a onda se troglava aždaha spustila sa moje voljene i okrenula se prema meni.

– A zašto je on obučen?

Bila je okrenuta prema meni i njazad sam mogao da joj vidim potpuno izbrijan venerin breg, pupak sa malim pirsingom i male, ali predivne sisice. Taman puna šaka, sa malim, ali eregiranim bradavicama.lizanje pičke

Ne čekajući odgovor, krenula je prema meni odlučnim korakom sa opasnim izrazom lica. Vučica se naslađivala mojim zbunom a zlo je stiglo i opako golo stalo pred mene. Podigla je jednu nogu i stala uz moju levu butinu. Poskočila je i levo stopalo je stavila uz moju desnu butinu. Stajala je ispred mene. Njena divno izbrjana pička, netom okupana (mislim da sam nazirao kapi vode na donjim delovima butine) bila je visini mojih očiju. Onda se jebozovno i lagano spustila u moje krilo.

Moj neveliki izdajnik sačekao ju je u erekciji i ona ga je smestila tačno između svojih nogu, pravo na pičku. Sedela mi je u krilu, gola, stvrdnutih bradavica, pičke nameštene taman na donju stranu mog kurca, butina stegnutih oko mojih i ruku na mojim ramenima. Gledala me je u oči a ja sam se topio.

Polako je ruke preselila na moj potiljak i privukla mi glavu njenim toplim, otvorenim usnama. Imala je predivan ukus daha, jezika, pljuvačke. Iako sam priželjkivao ovakav neki scenario, bio sam malo zatečen. I trebalo mi je par milisekundi, otprilike ono vreme od pojave zelenog svetla na semaforu do prve sirene nestrpljivog vozača, da počnem da je divljački ljubim. Mislim da smo se ljubili dvadesetak sekundi, kad me je presekla ruka na ramenu. Vučica je razvezala svoja mantil i prišla nam na kauču, pomerila se karlicom malo napred i njen predivni, meni najdraži, kurac, u pristojnoj poluerekciji, bio je na mom ramenu.

– Polako golupčići, vikend, a i cela nedelja su pred nama.

Čim sam osetio njen kurac na ramenu, koji je donosio jezu mom vratu i obrazu, prestao sam da ljubim kerbera i okrenuo se ka predivnom kucu. Lizao sam ga sa strane, išao do glavića i vraćao se prema korenu. Pri drugom povratku ka glaviću sudario sam se sa jednom od tri glave naše gošće. Uz tiho mumlanje, držala je ceo glavić u ustima i upali obrazi nagoveštavali su intenzitet potpritiska i površinu sluzokože usta koja je nalegala na glavić moje vučice.

voajerka gleda pušenje

Bio sam u frci i skrenuo sam svoj jezik na vrat one glave kerbera koja je sisala kurac moje obožavane. Ruke sam spustio na dupe nemani, stezao ga, milovao i pokušavao da doprem do rupice ili bar do pičke opake nemani. Da zlo bude veće, potpuno nekontrolisano, psoasi su počeli da mrdaju karlicu, simulirajući poteze prodiranja, ulaženja kurca u neku od poželjni otvora na telu troglave hidre. I taman kad sam pomislio da će se ovo nastaviti i prerasti u moju prvu trojku sa ženom i divnim bićem, vučica je prekinula čaroliju:
– A zajebite ovo, prvo koktel dobrodošlice, pa na večeru, pa posle šta ko do’vati!

Predlog je delovao razumno, obećavajuće, a za mene, bogami, i obavezujuće. Prestao sam sa otkrivanjem erogenih zona mitskog bića, smirio kurac, ruke, jezik, i upitao je šta želi da popije. Za vučicu i mene sam znao odgovor. Mitsko biće je reklo da želi belog rusa (izuzetan koktel koji sam obožavao: jedan deo vodke, jedan deo kahlua, likera od kafe, malo mleka i dosta leda). U očajanju sam pogledao vučicu, pa mitsko biće, i zavapio urlikom nesretnika:
– Jel’ to ona mene loži?
– Ne loži te, i ona voli belog rusa, napravi po tvojoj meri i uživaj u posledicama.
– A kakva je to njegova mera? – kao uplašena upita gošća.

Znao sam da se pravi luda i da je ništa osim pojave Peruna lično sada nebi moglo iznenaditi. Pažljivo sam je skinuo sa sebe. Moj šorts je, na mestima gde se njena pička trljala o moj kurac, bio čudno vlažan.

Ustao sam, vučici sam sipao čistu vodku a mitskom biću i meni sam spremio belog rusa (dve doze vodke, jedna doza kahlua, malo mleka i dosta sitnjenog leda). Kucnuli smo se i ja sam čekao odgovor na moj recept.

– Mmmmmmmmmmmm, ako jebeš kao što praviš belog rusa, ti si moj čovek. Pomagaću te i zastupati pred mojom drugaricom.
– Samo neka me dobro jebe i druga pomoć mu ne treba – reče vučica i zagrli me sa leđa i poljubi u vrat, tako jebozovno da bi i se i slici na zidu dig’o kurac.

FFM trojka a dva kurca!

Na moje iznenađenje, gošća je pročitala drugu poruku; spustila se na kolena preda mnom, i dok me je vučica žvalila po vratu spustila mi je bermude. Očas posla je uz duboko „mmmmmmm” usisala ceo moj kurac, stegla me rukama za dupe, mada mislim da je jednom rukom uhvatila kurac moje drage i počela lagano, vlažno, alavo i duboko da mi puši kurac.

namćor

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x