Doktorov penis i njegov veliki glavić

Premorena od posla i svakodnevnog stresa, odlučila sam da posetim lekara kako bi mi ispisao nekoliko dana bolovanja. Ulazim u ambulantu, prilazim šalteru, sestrica mi kaže da moja doktorica više ne radi i da je sada umesto nje doktor.
– Prijatan je, mlad i užasno zgodan – rekla je tiho uz široki osmeh.

Dok sam čekala, uhvatila me je neka nervoza. Bojala sam se da mi neće hteti ispisati bolovanje. Konačno sam čula kako me proziva iz ordinacije. Ušla sam… I umalo se nisam onesvestila kada sam ga ugledala.

– Izvolite, sedite – rekao je svojim dubokim i prijatnim glasom. Sva sam se naježila. Sestrica je bila u pravu. Ovakva lepota se retko sreće. Sela sam i gledala u njega dok je studirao moj zdravstveni karton. Osetila sam snažno lupanje u grudima i poplavu među nogama.
– Šta vas muči? – obratio mi se, okrećući se prema meni. Potpuno sam se pogubila.
– Nisam imala seks mesecima – izletelo mi je, a kada sam shvatila šta sam rekla, bilo mi je veoma neprijatno. – Uhhh… Izvinite… Pod jakim stresom sam i došla sam da mi otvorite bolovanje, ukoliko je moguće – rekla sam drhtavim glasom.

vlažna pička

– Bolovanje ću Vam ispisati. Uzrok Vašem stresu može biti i nedostatak seksa, pogotovo ako ga niste imali toliko dugo – reče mi smireno.

Pica mi je nenormalno pulsirala

– Doktore… Pomozite mi… Napaljena sam i skroz mokra dole… Ako me pustite ovakvu iz ordinacije, spopašću nekog starkelju u čekaonici – nisam više mogla da se uzdržavam. Prelazila sam dlanom preko grudi.
– Žao mi je… Nemojte me pogrešno shvatiti, i Vi ste veoma privlačna osoba, ali… Ne smem… Evo, otvorio sam vam bolovanje i vidimo se za nedelju dana – bilo mu je neugodno.
– Preterala sam, znam… – Ustala sam i uzela svoj karton. – Izvinite… – rekla sam i krenula prema vratima.
– Stanite… – čula sam ga kako se kreće prema meni.

drkanje kurca doktoru

Došao je do vrata i zaključao ih.

– Skinite se i lezite na krevet – rekao je vraćajući se na svoju stolicu. Seo je i posmatrao kako se oslobađam odeće. Legla sam potpuno gola na krevet. – Sad zatvorite oči i maštajte… Mazite se.

Sama činjenica da me gleda, dala mi je vetar u leđa. Mazila sam svoje čvrste sise i štipala ukrućene bradavice, a drugu ruku sam spustila među noge. Tiho sam uzdisala… Prepustila sam se uživanju. Trljala sam klitoris… Ušla prstom u nju… I tucala se…

Više ne postoji granica između stvarnosti i imaginacije… Doktorov penis… I veliki glavić… Prodire u mene duboko… Tuca me nežno… Pa mi razvaljuje pičku… Usporava… Vadi ga… Daje mi ga u usta… Pušim ga dugo… Hvata me za glavu i nabija u grlo… Trlja mi klitoris njime… Vraća ga u picu… Žestoko ubada… Svršava u meni… Ahhhh!!! Svršavam i ja… Orgazam je kao cunami protutnjao mojim telom…

jebanje sa doktorom

Otvaram oči, a doktor stoji pokraj kreveta potpuno nag, i zadovoljno se smeška. Pogledah ka njegovoj muškosti. Kap sperme samo što ne padne na pod sa njegovog velikog glavića. Ništa mi sad nije jasno…

Stavljam prst u picu… Svršio je u meni… Bilo je stvarno…

– Sada se možete obući – rekao mi je. Ustala sam i obukla se.
– Hvala Vam, doktore… Ovo je bilo zaista nestvarno… – zahvalila sam mu se i poljubila ga…

Izašla sam iz ordinacije zadovoljna i srećna, što je i sestrica na šalteru primetila.

– Svima popravi raspoloženje – prokomentarisala je kratko.
– Da, da, zaista je dobar doktor – nasmešila sam se i otišla.

Nedelju dana kasnije, došla sam da mi zatvori bolovanje… Ostavio me je za kraj radnog vremena… Da mi „popravi raspoloženje”… Ovog puta zajedno sa sestricom sa šaltera… : )

ffm trojka, svršavanje u usta

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments