Konačno si zaslužila da svršiš

Čučala si u tuš kabini prislonjena uza zid, ruke su ti vezane lisicama za česmu, topla voda se slivala po tvom prelijepom tijelu. U tvojoj glavi ludilo, strah, panika, a ipak si osjećala požudu.

Ušao sam u kabinu, uzeo šampon i tuširao se stojeći pored tebe. Gledala si u moj nabrekli kurac. Pokušala si da ga dohvatiš jezikom, ali ja se okrenuh i odoh.

Vrijeme je prolazilo, a ništa se nije dešavalo; pokajala si se što si pristala na tu igru, al’ sad je bilo kasno. Osjećala si se poniženo čučeći vezana u kupatlu. Ušao sam na trenutak i odmah si zavrištala:
– Odveži me, ne želim!

bdsm predigra

Uzeo sam tvoje gaćice, nabio ti ih u usta, ugasio svjetlo i izašao. Ostala si u mraku, potpuno bespomoćna. Činilo ti se da si čitavu vječnost tu. Osjetila si jak stisak na bradavici, nisi mogla da vrištiš od gaćica, bol ti je prošao kroz čitavo tijelo i najednom prestao.

Ništa se nije dešavalo; osluškivala si, ali nikakvi zvuci nisu dolazili do tebe! Osjetila si jezik na vratu koji je lagano klizio niz kičmu. Došao je do guze i tu zastao. Namjestila si se u pogodniji položaj i isturila guzu. Željela si da pređe preko nje, da osjetiš taj nježni dodir jezika na svom čmaru, ali umjesto užitka dobila si par šamara po guzi. Boljelo te je, bila si na granici plača, tijelo ti se grčilo ne znajući šta da očekuje.

Opet si osjetila jezik, približavao se guzi i prešao lagano preko čmara

Pokušavala si da se nabiješ na njega, da ga osjetiš što jače. Spustio se na tvoju pičkicu i polako prelazio preko nje.

lizanje ženskog čmara

Prijalo ti je, al’ ubrzo je uslijedila kazna ; malo uživanja, malo bola… Uhvatio sam te za kosu, snažno, da nisi mogla da pomjeriš glavu. Čuo sam tvoje mumlanje od bola, ali nisam na to obraćao pažnju, već sam počeo da te udaram po pičkici. Nisi mogla da se odbraniš – bila je izložena na milost i nemilost mojim rukama.

Naizmjenično sam te udarao i prodirao prstima u tvoju natečenu pičku. Počinjala si da uživaš u toj igri, ubacio sam ti dva prsta u guzu. Tijelo ti se zgrčilo od bola i iznenađenja. Kad sam ih nabio do kraja, nisam ih pomijerao. Poslije par sekundi počela si da vrtš guzom. Bol je lagano iščezavao a dolazio užitak.

Držeći prste u guzi, nastavio sam šamaranje pičke . Bol je bio na granici izdržljivosti, ali jedino što te je brinulo je što si počela da uživaš u njemu; osjećala si kako ti nadolazi orgazam.

grubo karanje

Izvukoh prste iz guze, okrenuh se i odoh. Zapalio sam cigaru dok si ti i dalje bila vezana i uskraćena za orgazam. Imala si osjećaj da si čitavu noć zarobljena.

Već je počela da ti klone glava, kad osjetiš ruke na tvojim bokovima. Čekala si šta je sledeće i osjetila si kurac na ulazu u guzu. Mazio te je, željela si da prodre u tebe. Zabio se u tvoj čmar svom snagom do kraja. I pored gaćica u tvojim ustima, začuo se krik. Izlazio je polako, a onda se zabio punom snago u nju. Jebao sam te žestoko u guzu; nisi mogla da uzmakneš, suze su ti išle od bola.

Uhvatih te snažno za pičkicu, ne prestajući da te jebem i počeh da stiskam klitoris. Drugom rukom izvadih gaćice iz tvojih usta. Drala si se:
– Stani, molim te, ne mogu više! Boli, boli!

jebanje u guzu

Ali strast je obuzimala tvoje izmrcvareno tijelo, i pored plača i molbi da prestanem, uživala si, i sad već sama, pokušavala da se nabiješ na kurac. Uhvatih te za kosu. Osjećala si moja jaja kako te udaraju po pičkici. Orgazam se približavao. Vrištali smo oboje, tresli se od užitka i nabujale strasti, svršavali kao nikad do tada…

(Za jednu damu koju još uvjek…)

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o