Kako sam od rođene sestre napravio najveću kurvetinu

Ovo je istinita priča o seksu brata i sestre. Prvi put kako je bilo, ne mogu se sjetiti. Sjećam se ovoga…

Ona je već imala 19. Naši su bili na poslu, mi smo bili sami. Imali smo baš sve. I da probamo nešto novo. I pored svega što smo radili, nikad je nisam vidio golu do tog dana.

Ja sam namerno izašao iz kuće i njoj ostavio papir sa instrukcijama šta treba da uradi dok se ja ne vratim doma. Kad se vratio, ona se još tusirala, a vrata kupaone skroz otvorena… Stao sam na vrata i gledao je. Imala je vrlo ljepo tjelo; sve na njoj je bilo perfektno. Rekla je:
– Baš je glatka. ‘Aj sad idi u sobu, evo me.

Skinuo sam se go i legao na krevet. Ušla je potpuna gola. Na papiru koji sam joj ostavio pisalo je da se popne na mene, sa picom kod mojih usana, da je tako ližem.

facesitting

Stajala je tako neko vreme i spustila se na koljena, rukama se podbočila na zid i polako se spustila, taman da mogu je lizat. Počeo sam od butina prema njenim stidnim ustima, ruke stavio na njene bradavice. Počeo sam je lizati. Jedna njena ruka je pomogla da raširi usnice da mogu još bolje lizat.

Stavio sam joj ruke na guzu i još malo je podigao, da se spustim malo dole da mi jezik bude baš na ulazu njene pice. Lizao sam joj pičić, stavljao jezik koliko mogu unutra u njenu rupicu.

Prvi put sam je čuo kako fino stenje

Sad više nije bila nepomična kao do sada, nego je baš učestvovala u ovome: micala se, hvatala se za sise… i na moje iznenađenje, počela se pipati po klitiću. Ja počeo k’o lud da ližem… Počela je prstima klizati po pici, a srednjak je počela si gurati u picu… Ja više nisam znao šta da radim… Kliznuo sam od ispod nje. Ona nije ni primetila da je više ne ližem, sama se prstenjačila.

Čučnio i ja na koljena iza nje i počeo sam je ljubiti po leđima i dirati joj sise… Spustila je glavu na jastuk… Bila je u perfektnoj doggy pozi, bila je tako dobro nagužena, to je neopisivo. Sa dva prsta se tako žestoko jebala, samu sebe… Počeo sam je ljubiti po guzici.

masturbacija i rimming

Počela se sve brže i brže prstenjačiti i stenjati jako glasno. Kad je počela svršavati, kakve zvuke je ispuštala: zvukove koje su i dan-danas moja vijagra. Ostala je tako još par sekundi i legla na krevet, na leđa. Legao sam pored nje, rukom je pokrila oči – valjda je bila umorna i ili ju je bio stid. Rekla mi je:
– Ne znam da li sam nevina, jer ponekad znam tako sa prstima gurati unutra…

Nisam znao šta odgovoriti. Pitao sam da li smijem ja da je sa prstom malo unutra u pici diram, rekla je:
– Može, ali malo sačekaj da se odmorim. – Reko’ joj:
– Nisi fer, kurac ima da mi eksplodira i jaja me bole – rekla je:
– Pa dobro ‘ajde, šta ‘oćeš radi mi…

Počeo sam je ljubiti po sisama i stomaku i polako išao prema pici. Savila je noge u koljenima i raširila ih. Joj, koji je to divan prizor bio! Poljubio sam je u klitić. Poljubio je još jednom. Ona bi se samo trznula. Treći put nisam sklanjao jezik. Počeo sam je opet lizati, nije se bunila. Palčevima sam otvoio njenu picu i počeo je lizati. Uzdisala je jako glasno. Jedan sam prst počeo polako stavljati u njenu picu. Koji je to bio osjećaj: toplo, fino, vlažno…! Lizao sam joj klitić i prstenjačio je, gurao sam joj pokazalac i srednji prst. Lizao sam strasno. U jednom trenu podigla je guzicu i počela se tako grčiti i urlati.

fingering i svršavanje

Svršavala je dugo, možda 30 sekundi, ako ne i više. Gurala je picu prema meni. U tim sekundama svršavanja htjela je još više to prstenjačenje i lizanje. Kad je bila gotova sa svršavanjem uhvatila me je ispod ramena da legnem na nju, gledala me je u oči i počela me ljubiti u usta. Nogama se okačila oko mene. Moj glavić je bio na vrhu njene pice. Pričala mi je:
– Polako samo…

Počeo sam polako ulaziti u nju. To je bio moj najbolji osjećaj. Moj kurac tada je bio, šta ja znam, nešto ‘ajmo reći oko 13 cm. Sigurno sam ga do pola stavio To su bili pokreti milimetar po milimetar. Ona je cjelo vreme pričala:
– Ako nešto osjetiš, da si stao.

Ja nisam ni imao pojma šta je to nevinost a šta nije. Ljubili smo se, ja sam malo po malo, skoro ceo ušao u nju i tada mi je rekla da je sigurno sama sebi oduzela nevinost.

misionarska poza

Ja više nisam mogao izdržati; izvadio sam ga i svršio joj na stomak. Poslje tog ponedeljka stvari su bili skroz drugačije: skoro i da nije sa mnom pričala, izbegavala me je skroz. Do jedne večeri, kad je ušla kod mene u sobu, a ja nešto čitao, i rekla mi:

– Teta ide na mesec dana, dala mi ključ da obilazim njenu kuću, pa ako hoćeš možemo biti tamo par dana.

Ujutru smo se spremili i otišli. Ja pustio tv, a ona je bila u kupaoni. Pojavila se samo u prozirnoj bjeloj majici…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments