Da li se ovo stvarno desilo? Jebao sam i majku i ćerku zajedno?!

Kako su lepa stopala imale, obe. Tačno na pola puta pogleda prema televizoru. Prvo Magdalenina dva, kraća ali šira, dobila su širinu od dugogodišnjeg stajanja nad pacijentima… preko članaka koji su pogled vodili, nažalost, samo do ispod kolena. A onda, samo par santimetara dalje od njih… Kristinina. Kreacija Boga ili prirode… svejedno, baš kao malo pre pomenuti pogled, na pola puta… do savršenstva. Sa kožom tako glatkom i mekom, da bi hiljade leptira rado povila svoja krila da je od sunca zaštite. Prstiće, meke kao zrele trešnje, sa petom spajao je most. E tu je koža bila najlepša. Za dodoir… i za poljubac. Preko mosta i pete pogled je bezobrazno vodio niz celu nogu… prvo do listova koji, pogotovo na visokim tankim štiklama, znaju da pomute razum većini muškaraca koji se nađu u blizini, a bogami, ne retko… i nekoj devojci. Od kolena pa sve do gaćica, prostirala se butina idealnih proporcija u odnosu na ostatak tela. A guzom, koja se u ovom trenutku nije mogla videti, činila je savršen sklad u toku hoda, pa i nekih drugih stvari.

Često mi se desilo, u toku trajanja filma da mi sa pogledom odlutaju i misli, koje su vodile bitku estetike, erotičnosti i uživanja u trenutku sa scenama tvrdog sexa, svršavanja, i vrelih, znajavih, isprepletanih tela. U oba slučaja bi mi se digao tako jako da sam želeo istog momenta da ga izvadim i izdrkam po njima. Elem, na sebi sam imao samo mali šorts, i svako moje pomeranje iz tog poluležećeg položaja moglo je odati, ne baš tako časne namere. Ništa ne bi bilo strašno, da Kristina… moja devojka, nije Magdalenina ćerka.

Kako od nje nisam skrivao poglede… već samo od mame, a i bila je upućena (poprilično detaljno) u moje fantazije, brzo je primetila šta se dešava. Na sve to je počela i da provocira, da se uvija… da me bezobrazno gleda i dodiruje… dok je za sve to vreme Magdalena pomno pratila šta se dešava na TV-u.

drkanje stopalom, footjob

Testosteron i adrenalin su mi se popeli do kritičnog nivoa, i sada sam se već trudio da ne gledam i ne mislim o tome… dok je moja đavolica nastavila sve više i više da provocira. Da sam mogao, otišao bih u kupatilo da ga izdrkam, da se smirim… međutim, erekcija mi nije dala tu mogućnost.

Trudio sam se i da zadremam na tom krevetu, ne bi li skrenuo misli, ali bi situacija bila verovatno još gora… jer snovi često idealizuju stvarnost do te mere, da bih verovatno počeo da pričam u snu i glasno svršio, koliko sam bio napaljen. Onda iznenada začuh Magdalenin glas:
– Jel’ ti to mene gledaš malo nepristojno, zete?

Umesto da se ohladim, bez razmišljanja izgovorih:
– Imam neke sexualne fantazje vezane za Vas i Tinu i upravo ih proživljavam, što se verovatno da videti po mom šortsu… – A onda, kao Alan Shor u seriji “Boston Legal”, smireno natavih kao sopstveni advokat odbrane… – Što ne bi trebalo da Vas puno zabrinjava, jer bih ovo što sam rekao svrstao među čudne… ali i dalje komplimente… i smatram da sa vaših pedeset godina izgledate savršeno, čak i pored više nego duplo mlađe ćerke, koja je, složićete se sa mnom – božanstvena.

Kristinin se prvobitni osmeh pretvorio u čuđenje novonastaloj situaciji, sa iščekivanjem šta će se dalje desiti… prosto nisam mogao da verujem šta sam upravo rekao… Dok je njena mama, sa nekim čudnim pogledom i još čudnijim skrivenim smeškom, izgovorila:
– Pa valjda… hvala na komplimentu.

Kada je videla da joj se mama nije uvredila, Tina je pitala:
– A kakve fantazije imaš?
– Kristina!? – brecnu se Magdalena (kao).
– Šta? Pa samo pitam. Što nam ne bi rekao…?

drkanje stopalima feetjob

Magdalena se okrenu prema meni i značajno me pogleda… nisam siguran šta je trebao da znači taj pogled, da li i ja da je prekorim, ili da počnem da pričam? Odlučih se za zanimljiviju opciju… iako mi je bilo malo neprijatno. Rekoh:
– Zamišljao sam kako stojim i drkam iznad vas dok vam ne svršim po stopalima.
– Samo to? – reče Tina. – Pa još svašta… ali… pa pričaj nam, sviđa mi se.
– Pa bezbroj varijacija u kojima mi drkate, pušite… kako vas jebem… svršavanja… vaša, moja.
– Hoću detalje, nemoj da nam vrdaš – reče.
– Zete… baš si se ukrutio – dodala je Lena.
– Pokaži nam ga, ako smeš – kroz osmeh izusti Tina.

Ova je opet pogledala, ali ovaj put bez prekora, već više sa znatiželjom

Povukao sam šorts i gaće malo na dole, a on kao da je tražio vazduha, izlete napolje. Obe su se nasmejale i jedna od njih, ne sećam se koja, izusti:
– Šta čekaš? Drkaj da vidimo.

Uzeh ga u desnu ruku, a levom sam držao šorts i polako stiskao jaja. Počeo sam da ga navlačim, ne verujući šta se dešava, a moj provokator poče da se uvija, da dodiruje Madalenino stopalo svojim i polako je spuštala majcu pokazujući mi svoje savršeno izvajane grudi. Onda je jednom rukom počela da spušta maminu haljinu, do trenutka gde sam mogao da vidim brus. Ova je počela da se nećka, a ja sam drkao kao napaljeni manijak. Reče:
– Da ga oraspoložimo malo, pokaži mu sike.zavođenje stopalima

Mada su više bile sise, velike, i idalje savršeno čvrste. Magdalena otkopča prva tri dugmeta i spusti brus. Zamalo se ne onesvestih; da li zato što mi se sva krv sjurila dole ili od prizora, još nisam ni došao sebi a Tina je već razmakla gaćice i počela da se mazi.

– Dođi bliže – rekla je.

Popeo sam se na krevet i stao između njih dve. Kurac mi je bio na nekih tridesetak santimetara od usana obe. Tina je nastavila da se mazi a Lena je počela da dodiruje svoje grudi i ubrzano da diše… Pri samu pomisao na ovu scenu, ranije sam svršavao u trenutku, ali sada sam imao tremu! Bio mi je tvrd kao kamen, ali nisam mogao da svršim… a tako sam želeo da ih iznenada isprskam po licima.

U trenutku kada mi je to prošlo kroz glavu, Tina me uhvati desnom rukom i poče da mi drka dok se levom mazila, sad već žestoko.

– Uhvati ga za jaja – prozbori, a njena mama, kao omađijana, poče da ih mazi i stiska… Sad su im se ruke već preplitale preko jaja i kurca, on je pulsirao kao pred eksploziju i Magda se prva primiče i ovlaš me poljubi po glaviću, a zatim ga liznu. Kristina se nasmeja i pokupi svojim jezikom malu kapljicu sa vrha glavića. Prestala je da drka, i sebi i meni, i uze maminu glavu i polako je prinese meni i poče da je nabija. Pušila mi je tako slatko, dok joj nije izvadila iz usta i nabila sebi… skoro do kraja. Drugi put kada ga je nabila ušao je ceo i počeh da je jebem u grlo, naočigled majke.ffm trojka, pušenje

Izvadih ga i strasno je poljubih, a ona reče:
– A mamu? Nemoj da je zapostavimo.

Tada se okrenuh ka Magdaleni. Ovlaš smo se dodirnuli usnama… dok jezici nisu našli put jedan do drugog i počeli sa se prepliću. Za to vreme, Tina mi je naizmenično sisala glavić i lizala jaja. Pridigao sam se i prislonio im glave jednu uz drugu. Levom sam držao mamu, a desnom ćerku, i naizmenično im gurao kurac u usta.

Sada je i Magdalena razmakla gaćice i počela da se dodiruje dole. Obe su stenjale čekajući svoj red.

– Hoću da vas jebem, skinite se – rekao sam zapovednički, a Lena prozbori:
– Vidi ti njega što naređuje.
– Moraćeš da nas lepo zamoliš – reče Kristina – već smo ti dovoljno učinile.
– Pa šta treba da uradim?
– Skinućemo se, a ti ćeš da nas ližeš. Ako budeš bio dobar, možda dobiješ još nešto.

Magdalena je imala tanku letnju haljinu koja je brzo skliznula, čim su se bratele razmakle. Ispod je bio crni brus, koji je pridržavao velike grudi, i neke crne gaćice, od čipke i pamuka. Tina je imala samo gaćice i majicu, koje su u trenutku bile na podu.

– Prvo mene – rekla je… – dok se ne uhodaš.

Znao sam kako voli da je ližem… prvo lagano i nežno oko klitorisa pa polako na dole ka ulazu… a onda jezikom sto dublje i jače. Ona me je držala za glavu i nabijala dole, ne bih li ušao što dublje. Onda me, držeći za kosu, prebaci između nogu njene mame i odmah mi zabi glavu duboko. Davala mi je naredbe šta da radim i kako da je ližem.

ffm lizanje pičke, pušenje kurca

Imale su sličan ukus

– A onda – reče – hoću da mi ližeš guzu.

Okrenula se na sve četiri, izdigla dupence u vis i ja sam zario jezik između… Polako se počela uvijati i tresti kada sam joj zavukao dva prsta između usmina, dok joj je mama širila guzove, ne bih li joj što bolje lizao guzu. Očigledno je da sam prstima pronašao pravo mesto, jer je počela sve brže da diše i glasnije da stenje. Nisam hteo još da svrši…

Pridigao sam se, rekao Magdi da ga oliže i kleknuo iza Tine. Namestio sam ga na ulaz i gurnuo glavić, izvadio ga napolje i gurnuo ga celog. Vrisnula je i počela i sama da se nabija. Uhvatio sam je za bokove i žestoko počeo da je jebem.

Njena mama, gledajući celu scenu… koja joj se očigledno svidela, kleknu pored, namesti se u identičnu doggy pozu, čekajući svoj red. Kako se naguzila, pica joj je sevnula i odmah sam joj prišao s leđa i polako ugurao glavić… Santimetar po santimetar je ulazio i izlazio, ne bih li je što bolje razradio. Kao i stopala, pica joj je bila šira i kraća od ćerkine. Nisam mogao do kraja da uđem u nju, mada joj nije smetalo da se zabijam koliko god može da stane. Malo sam se nagnuo preko nje, uhvatio je za grudi i počeo da je jebem u ritmu u kojem mi se učinilo da joj najviše odgovara… Usledila su grčenja i počela je da vrišti, ne obazirući se na komšije. Svršila je i reče:
– Stani… stani! Moram malo da odmorim.

ffm trojka, jebanje i ljubljenje

Sela je na krevet na kojem sam ja sedeo na početku i zapalila cigaru. Već sam bio u Tini i počeo da joj mazim guzu jednim prstom, koji je polako klizio na unutra. Za njim je put našao i drugi… Nije mogla da izdrži… to joj je bila slaba tačka.

– Svršavam – prostenjala je i povukla mi ruku, da je izvadim iz guze. Par sekundi sam joj dao da se odmori, ali poza u kojoj je bila, nije mi dala mira. Namestio sam glavić na ulaz u vrelu guzu, i malo gurnuo napred. Magdalena je prišla da bolje vidi, i pitala…
– I u guzu ćete?
– Ako budete dobri i Vas ću.

Već sam bio u Tini, dok mi je Lena mesila jaja, a ja njoj sise. Naravno, nije trebalo da puno da joj ćerka svrši. Prostrla se po krevetu, dolazeći do daha.

ffm trojka, anal

Otišao sam u kupatilo da operem „Mićka“… i vratio se nazad.

– Dosta ste odmarale, lezite na leđa.

Raširila je noge i ja sam se našao preko nje. Dok su nam se grudi trljale, ljubili smo se, a kurac joj je neprestano ulazio i izlazio. U ovoj pozi mogao je da uđe do kraja. Pridigao sam se na kolena i izdigao joj noge, ne bih li joj ljubio i lizao tabane. Kada je to videla, Tina podignu svoje. Stoplala su im bila ispreplitana, čas sam ih ljubio, grickao, čas lizao, a mamine sise su skakale pod svakim mojim naletom.

Ta scena me je dotukla. Ustao sam i počeo da drkam, a kapi sperme su se razlile po stopalima, neke su im pale na grudi, a neke na lice. Tina jezikom pokupi kapi sperme sa grudi svoje mame (da sam mogao, odmah bih još jednom svršio na tu scenu). I ostasmo da ležimo tako, mokri znojavi i ulepljeni.

Odjednom začuo se prasak… u celoj situaciji pokušah da skočim da shvatim šta se dešava. Prasak je dopirao sa TV-a. DOĐAVOLA! – pomislih, smo što ne viknuh. San… Sanjao sam, zadremao sam na krevetu a njih dve su i dalje gledale onaj film. Kurac mi je bio dignut i dalje. Brzo skočih i zaputih se u wc. Pitaše me nešto usput, ali sam se pravio da ne čujem, ne bih li morao da se okrenem.

polivanje spermom, ffm trojka

Dok sam u kupatilu dolazio sebi, viknuh:
– Da li mogu da se istuširam?
– Naravno – rekoše uglas.

Ušao sam u tuš kabinu, pustio vodu i krenuo da se opuštam. Slike iz sna, ne dadoše mi mira i počeh da drkam… šta drugo?

Čuo sam otvaranje vrata. Tina reče:
– Donela sam ti peškir – i razmače zavesu.

Kada je videla šta radim, bez i jedne reči je klekla ispred i strpala ga usta. Jednom rukom je drkala, a drugom mi stiskala jaja.

– Hoću tvoju spermu – mumlala je dok joj je kurac bio u ustima. Naravno… posle svega što proživeh te noći, nije morala dva puta da mi kaže. Izvadio sam joj ga iz usta, navukao par puta i počeo da prskam. Većina je završila u njenim ustima, malo po licu, i par kapi na majičici koju je imala. Progutala je sve, što retko radi, i pokušala da obriše ono sa majce. Nije mogla da skine fleku skroz.

svršavanje u usta

– Šta si sanjao, videla sam da si „napet“? – i nasmejala se.
– Čitaćeš sutra na netu, poslaću ti adresu na kojoj da pogledaš – uzvratih sa sličnim osmehom.

U međuvremenu sam se obrisao i zajedno smo izašli iz kupatila, držeći se za ruke. Njena mama nas je samo značajno pogledala, i nas i fleku, sa smeškom nastavivši da gleda televizor.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o