Gledali smo njen pornić dok sam joj rasturao guzu

Znate kad ste dugo sa nekim u vezi pre braka, pa počnete da živite zajedno i na kraju se uzmete i nastavite, godinama i godinama? Ja imam 33 godine, moja žena 28, već smo više od deset godina zajedno i mislio sam da znamo bukvalno sve o jedno drugom!

Meni ne da nije smetalo da je nešto bilo pre mene, nego sam se pomalo i palio na činjenicu da je moja draga pomalo bila droljasta. Često smo pričali i prilično brzo i probali sve i svašta zajedno, pa zatim posebno, a onda u potpuno slobodnim kombinacijama sa bračnim parovima i pojedincima.

Oboje smo se potpuno oslobodili jedno prema drugom i onda je u stvari moja draga počela da se otkriva i prikazuje kakva zaista jeste. Spolja predivna plavušica, lepih sisa, podatnih… Bila je mnogo više nego droljica, bila je popularna kao najperverznija devojka u nekim krugovima koji su imali lovu… i volela je to, i to kao luda, uživala je u tim događajima, a ja čak nisam ni posumnjao da je to tako. U stvari, znao sam da ide sa nekim da se kresne, ali nisam imao pojma koliko daleko ide u seksu i sa koliko tipova odjednom se tuca.

dupla penetracija

Srđan, koga je ona predstavila kao studenta, je u stvari nju bukvalno posedovao, vodao je sa sobom i prodavao je drugarima, a ona je uživala u tome. Kasnije je priznala da čak nije ni uzela lovu od većine, samo ponekad.

Kad sam ja to saznao, prvo nisam verovao, a zatim mi je sve postalo potpuno jasno. Tražio sam da prisustvujem jednom događaju, ali da se niko ne ustručava zbog mene; ni ona, ni oni. Ona me je molila da ne budem tamo jer će mi biti loše, a i njoj će biti neprijatno. I trebalo je da poslušam, ali nisam mogao. Nonšalatno mi je rekla da to može momentalno da mi pokaže; ima snimljeno par susreta. Izvadila je neke diskove, na kojima je bio natpis neke firme i ubacila prvi.

Video se mutan obris nečije guze. Nije bila njena, bila je muška, i postalo je sve jasnije da ispred njega kleči moja draga. Prepoznao sam odmah sise koje su bile u prvom planu, kao da mi je trebala potvrda! Bukvalno je ukucavao svoj kurac u njena usta, i čim se kamerman malo pomerio, video sam kako ga guta… a moj kurac mi je postao bolan od erekcije, mislio sam da ću pući.

jebanje u usta

Dok sam nastavio da gledam moja draga se namestila u skoro identičan položaj kao na snimku, i pitala me je:
– Želiš da probaš kako mu je bilo?

U trku sam joj zabio kurac i samo ga je progutala. Gušila se, ali nije htela sama da povuče glavu: pustila je da se iživljavam. To mi je bio okidač – shvatio sam da je to isti odnos kao i sa njim: mogao je kako god da je ima, pa čak i sa drugim momcima, kao što se već vrtelo na snimku. Ona snimana od gore sa dva kurca koja pokušava zajedno da puši.

Gledam je na tv-u i upoređujem sa uživo pušenjem koje imam
Hoću da je ponizim i sve jače joj zabijam kurac u usta… Preterujem, ona vrišti, i kad prestanem samo mi kaže:
– Želim još, još želim.

gagging, deepthroat

Van sebe sam; okrećem je od nazad da gledamo zajedno prema tv-u, a ona upravo seda na nečiji kurac. Kaže:
– Nemaš pojma kako je primiti ovako debeo.

Pažljivo gledam i stvarno lik ima priličan komad, ne dugačak, ali skroz ju je raširio. Ona skače po njemu, a ja hoću da je pokidam. Udaram je po dupetu, ona mi kaže:
– Svršiću, nastavi…

Jebem je još jače i udaram je opet još jače, svršava kao luda… Odavno nisam video takav orgazam kod nje. Curi iz nje, vlažna je, natekla joj pička, sva crvena, kao i ona u licu. Kaže mi:
– Sad ti treba da uživaš, radi mi šta poželiš.

Na tv-u je neko ležao na njoj, podignutih nogu je tucao, ništa interesantno, barem meni, a ona me pita:
– Želiš tako u guzu?

sama sebe fingeruje

Tek tada primećujem gde je tip nabija

Njena guza je primila onu debljinu, pošla mi je voda na usta. Nagužena, gurala je prst u čmar preda mnom, a na tv-u je primila skoro deset puta tu debljinu! Kleknuo sam i počeo da je ližem čmar i prst koji je, tako podmazan, još lepše uletao. Dala mi je da sisam još dva prsta i krenula sa ta dva da širi ulaz u dupe, dovoljno da zavlačim jezik malo dublje.

Izvadila je prstiće i dala mi da ih ližem, i pitala je da li mi se sviđa ukus. Bio je odvratan, malo je smrdeo, ali ja sam se palio i klimnuo sam glavom. Pokazala mi je tv, gde je upravo lizala onom tipu debeo kurac koji joj je do tada zavlačio u anus. Bilo je mnogo pljuvačke i sve se teglilo kad bi udaljavala usne od glavića. Rekla je:

– I meni je bio takav ukus, vidiš kako mi je bilo – i nasmejala se, jer je u tom trenutku snimljena kako sama rastura svoju pičku drugom rukom, tresla se celim telom.

analno karanje i drkanje pičke

Svršavalo mi se i ona je samo pitala:
– Gde? U usta?

I to sam želeo. Čim ga je usisala, istresao sam prvi i drugi mlaz. Spremno je gutala i ja sam nastavio. Ostavila je malo i ispljunula spermu na moj još dignut kurac, trljala se o njega licem sva ulepljena od sperme, nisam mogao da verujem kako je bila dobra.

Seo sam i bacio pogled na tv: ulazila je u kadu, a tipovi su se gomilali oko nje, skočila je i isključila snimak… Rekla mi je:

– Za sad je dosta…

svršavanje u usta, guta kurac

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o