Šta treba da znate o seksualnim potrbama suprotnog pola?

Na kvalitetan seks uiče dosta faktora. Pored poznavanja erogenih zona partnera i omiljenih poza, za kvalitetan seks neophodno je i poznavanje različitih potreba partnera. Muškarci kucaju po drugačijem genetskom kodu od žena i sleceće bi trebalo da znate:

Žena mora znati da je partner stalno „prisutan”

U velikom broju slučajeva seks je za žene, pored fizičke povezanosti, jednaka i duhovnoj. Ono što žele u krevetu je da osete stalnu prisutnost svog muškarca, svim srcem. To je nešto što se oseti među partnerima i na to možemo da utičemo samo u maloj meri. Govor tela nas odaje. Prema jednoj anketi, oko 80% žena želi više nežnosti od svog partnera. Veća je verovatnoća da će muškarac nagovoriti svoju partnerku na gotovo sve što poželi ukoliko poseduje te osobine, da čita ženske potrebe i unese mnogo nežnosti ispod postelje. Nežna predigra i usredsređenost na pahrerku tokom seksa je put ka epitetu savršenog ljubavnika.

I muškarac voli komplimente

S obzirom da se muškarci definišu preko svoje muškosti, najosetljivije i najranjivije mesto je njegov penis. Potencija je nešto što muškarcu pruža samopouzdanje, snagu, suverenitet i van spavaće sobe. Koliko je to muškarcima bitno, pokazuje i činjenica da je najveći strah muškaraca u krevetu izostanak potencije. Veličina je druga stvar koja brine muškarce. Strah da partrerki njegov penis nije dovoljno veliki i lep, i strah od impotencije može ga dovesti i do depresije. Zato dame, nepotrebno je više govoriti da bi trebalo s vremena na vreme pohvaliti njegovu muškost, pa makar i slagali malo 🙂

drkanje kite

Žene vole stalno zavođenje

Iako je već voljna da legne u krevet sa partnerom, ipak voli da se potrudite malo oko nje, da oseti da je na poželjnija žena i da joj posvetite taj trerutak na najnežniji mogući način. Pažljivo odabrani komplimerti nikada neće omanuti, naravno u razumnoj meri.

Muškarcima je bitno njeno zadovoljstvo

lako muškarci pričaju kako im je svoje zadovoljstvo u seksu najbitnije, istina je malo drugačija. U jednoj američkoj studiji stoji kako je 46% muškaraca navelo da im je zadovoljenje svoje partnerke bitnije od svog. Samo 26% muškaraca je izjavilo da im je svoje zadovoljenje prioritet. Njeno zadovoljstvo u krevetu njemu podiže samopouzdanje i utiče na njegovu svest o tome koliko je dobar lujbavnik. Ako malo bolje razmislite stvar je više nego logična. Ako muškarac konstantno ne zadovoljava ženske potrebe u krevetu, već samo svoje, postavlja se pitanje koliko je onda on u stvari dobar ljubavnik. Ukoliko joj se partner ne posvećuje, postavlja se pitanje i koliko mu je u stvari stalo do nje.

Ona voli osećaj da je jedina

Da bi žena osetila da je rajpoželjnija muškarac mora i da njoj nekako stavi to do znanja, a najlakše je to učiniti komplimentima, kako u krevetu, tako i van njega. lako mnogi muškarci to ne shvataju, pravi komplimenti, mala iznenađenja i pružanje pažnje za ženu spadaju u jedan vid proširene predigre.

liže kurac i gleda u oči

Voli kada žena preuzme inicijativu

Muškarci vole da su dominantniji od žena u svakom pogledu, u krevetu i van njega. Međutim, ukoliko partnerka ponekad preuzme inicijativu, on neće imati ništa protiv. Može mu samo značiti da joj je ipak stalo do njega i da ga želi. Da li će žena otvoreno pozvati muškarca u krevet, izmasirati mu celo telo eteričnim uljima, odigrati prljavi ples pred njim ili verbalno provocirati, ostaje samo na njoj.

One vole da drže sve pod kontrolom

Žene vole kad se prepuštaju partneru, ali ipak vole da drže stvar pod kontrolom. Ona je svesna svojih granica i neće lako preći preko njih. Može doći do pomeranja istih, ali samo onoliko koliko ona dopusti. Ukoliko to ugrožava njeno samopoštovanje, neće lako pristati na sve što joj se ponudi, a muškarci ne bi trebalo da insistiraju na tome.

On voli i na brzaka

Oko 35% muškaraca izjavilo je da voli to „na brzaka”. Najverovatnije je da je ta izjava potkrepljena činjenicom da on voli da eksperimentiše i proba mnogo toga dok ne iscrpi svoj seksualni potencijal. Mala doza straha od toga da ne budu uhvaćeni prilikom seksa takođe deluje stimulativno na njega. Sve su to male igre koje mogu samo da „začine” seksualni život u jednoj vezi.

oral na brzaka

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o