Priželjkivala sam da me siluje

Vec dugo sam sa svojim dečkom… Naravno, imamo redovan sex, volimo da eksperimentišemo, „overavamo” kojekakva mestašca… Ali, ovo što ću dalje ispričati, ipak je zadržalo neku vrstu normalnosti: za divno čudo, bili smo u krevetu.

Naime, jedno obično veče. Sredili smo njegovu kuću, pošto je, po tom pitanju, potpuno nezainteresovan da neke obavezne stvari uradi bez društva. Naručili pizzu, pojeli je, istuširali se zajedno. Obukla sam gaćice, brus i bodi, sela na krevet i zapalila cigaru. Ubrzo je došao i on, pričali nešto, krenuli da se golicamo i gnjavimo.

Odjednom, legao je preko mene i uhvatio me za obe ruke sa namerom da me, jel’te, golica. Počela sam da se opirem. „E, ’ladno bih mogao da te silujem sad”, rekao je, što sam ja negirala. Međutim, ne znam kako, ali obe ruke mi je prihvatio jednom, otkopčao mi je bodi i skinuo gaćice, čisto radi demonstracije, i potpuno normalno rekao: „Vidiš da mogu!”.

grubo drkanje pičke

Iako volim da dominiram, ova situacija me je užasno napalila

„Usudi se”, rekoh mu kroz stisnute zube, kad je on shvatio šta ja zapravo želim. Pogledao me je u oči, stisnuo ruke još jače i trljao se o mene. Svom se svojom težinom spustio preko mene, tako da nisam mogla da mrdnem. To, naravno, ne znači da nisam pokušavala da se „opirem”.

Spustio je svoje koleno između mojih nogu, te sam osetila dotok hladnog vazduha preko svog uzavrelog međunožja, što me je samo još više nadražilo. I dalje me držeći jednom rukom, drugom je sebi spustio gaće i pantalone do iznad kolena. Ugrizao me je za vrat i odmah ga je stavio celog.

Iako sam bila vlažna, zabolelo je. On se nije obazirao na moj krik, i nastavio je sve jače i jače. Ruke mi je iznad glave stezao sve više, a ja sam osetila kako se, sa svakim njegovim stezanjem oko mojih ruku, sve više i više steže moja vagina oko negovog povećeg i nimalo nežnog penisa.

grubo karanje i davljenje

Kad je osetio da ću da svršim, pustio me je i pomerio se od mene. Nije mi bilo jasno zašto je to uradio, te sam, zbunjena, krenula da ustanem sa kreveta. Ali, kako sam stekla ravnotežu, tako me je gurnuo preko stola koji stoji pored kreveta. I nabio ga celog ponovo. I ponovo.

Ubrzao je ritam, a ja sam odvaljivala. Isprva sam imala osećaj da mi je pička toliko uska da njegov penis jedva ulazi u nju. A onda je krenuo prvi, slatki orgazam. Svu sam svoju težinu prebacila na sto, tresla se, vrštala, pulsirala, ne samo u predelu međunožja, već u celom telu. A on je nastavljao, iako zna da ne volim sex posle prvog orgazma.

Već me je bolelo i iritiralo me dalje njegovo prodiranje, te sam ga zamolila da prestane. Uhvatio me je za kosu, nabio ga celog i šapnuo mi na uvo: „Zar nisi ovo tražila? Sad ćemo da završimo započeto”. I nastavio je. Kad zam ovo čula, ponovo sam se uzbudila. Zbog iritiranja, a i njegovog bržeg tempa, osećala sam kako nadire i drugi orgazam. Ovaj put smo svršili zajedno.

jebanje vezane subice

Masirao mi je kliću dok sam svršavala drugi put, a onda ga je ubacio još jednom ili dvaput, izvadio ga, gurnuo me celom dužinom gornjeg dela tela preko stola, taman koliko da istrćim svoju pozadinu, i svršio mi po guzi.

Popušila sam cigaretu, mazila se malo sa njim i otišla kući.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o