Kurato iznenađenje na momačkoj večeri, II deo

Nastavak priče: Kurato iznenađenje na momačkoj večeri, I deo

I tako ja popuših mom teči kurčinu u šljiviku kod rođaka na momačkoj večeri. Mislim da se to njemu baš svidelo pa me je celu noć u stopu pratio, a kada bismo se našli van pogleda ostalih, izluđivao me svojim poljupcima.

Ja sam se već pomalo alkoholisala i pomalo hrabro koristila gužvu da ga uhvatim za kurčinu preko pantalona. Osetla sam da mu se kara ponovo kruti i da bi on da me što pre povali. Naši dodiri su bili sve češći, a uhvatio me u uglu iza šatre i počeo strastveno ljubiti zavlačeći mi ruku u pantalone i nabijajući mi prst u guzu.

Skoro da sam popustila i prihvatila da me tu pojebe. Ali ona trunka svesti me je opomenula da je to vrlo opasno. Bila sam u pravu, jer već oko 2 h jedan klinac mi je prišao i šapnuo da bi me rado negde odveo da mi „nešto pokaže”.

gay fingering

Klinac nije imao više od 19 godina, i ja u njemu prpoznah rođaka strinine sestre iz Holandije. Zvao se Milutin i bio je punačan momak, ali jako simpatičan i pozitivan. Nasmejah se i upitah ga da li zna šta hoće i da sam ja muško ako dobro ne vidi. Klinac je bio vrlo direktan, imao je muda, pa mi reče da je on jebao više muških guza nego što ih ima pod šatrom.

To je već bila ozbiljna ponuda i ja se okrenuh i rekoh teči da mi čuva mesto i provukoh se iza šatre prema seniku. Za malo nisam naletela na psa koji je bio vezan uz senik, ali uđoh unutra gde je bilo jako prijatno i sve mirisalo na seno.

Nisam se još ni okrenula a osetih nečije ruke oko struka i tvrd kurac na mojoj guzi. Prvo pomislih da me je teča pratio ali ovaj je bio niži. Okretoh se i susretoh sa očima i usnama onog momčića Milutina. „Ja ne volim mnogo da pričam, samo hoću da ti ga uteram, naravno ako ga uspeš primiti”. Odmah me prisloni uz jedan stub i povuče moje pantalone na dole.

gay bareback

Kak se iznenadio i još više napalio kada moja suknjica pade na butke a crne najlonke sevnuše na mesečini. „U uuuuu uh, jebem te muška pičko, kučkoooo znaoooo sam… da je tu nešto sumnjivo!”

Samo me okrete i ja se uhvatih rukama za stub i naguzih se što sam bolje mogla. Rupica je još bila podmazana od sinoć, pa kada mi on prisloni vreli glavić na rupicu, ja se opustih a on, on me uhvati za kukove i naglo bez upozorenja nabi kurčinu sve do jaja. Priguših vrisak ugrizavši ga za ruku koja se nađe na stubu.

Milutin samo ciknu i nastavi me žestoko razbijati kurcem

Osetila sam da bol polako jenjava a struja kreće niz kičmu. Dobro sam poznavala taj osećaj koji me vodio ka visinama užitka. Milutin je nešto govori mumlao ali ga ništa nisam razumeo. Shvatih da govori Holandski. bližio se vrhuncu a i ja sam se već tresla od nadolazećeg vrhunca. Počeh mešati guzom i već sam šaputala a po nekada i vrisnula: „Jebi meeeeee, rasturiiii ovu kučkuuuu, kurvetinuuuu žeeeeeljnu kuuurcaaaaaa!”

shemale porn

Uh kako se nabio do jaja i počeo roktati puneći me svojom vrelom spermom. Stiglo je i mene i ja počeh svršavati, cvilevši kao kuja pri parenju. Izgubih se negde, nestadoh, a kada se povratih, stajala sam naslonjena na stub spuštenih pantalona dok mi je sperma curila iz guze i natapala moje tangice. Malog nigde nije bilo.

Priđoh česmi i napunih neko lonče vodom i čučnuh iz senika i oprah guzu. Tek kada se povratih zakoračih pod šatru gde je muzika najavila fajront. Polako se povukosmo u svoje sobe za spavanje, ja usput pokupih jednu flašu kole i kada uđoh u WC, promućkah i prislonih na anus puneći se kolom. Ponovih to, i sada sam bila mirisna i očišćena.

Čekala me je noć u krevetu sa tečom, a to je ova kurcožderka jedva čekala.

nabijanje flaše u dupe

Sadik-a

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o