Zagoreli na vojnom odsustvu

Ne, nije mi dugo trebalo da prihvatim Markovu igru. Tek je bio stigao na vikend. Znala sam da mu je nedostajao sex. I meni je.

Odmah na vratima je počeo da me spopada i zavlači ruke ispod moje bluze. Prijalo mi je veoma. Počeo je da me ljubi po vratu, licu, a onda me uzeo u naručje i odneo u spavaću sobu. Spustio me je na krevet i legao pored mene. Disao je duboko i mogla sam da osetim kako njegovo koplje raste. Skinuo mi je bluzu i brus. Počeo je da mi sisa bradavice i liže sise. Palio se sve više. Nisam htela da ga mučim. Otkopčala sam mu pantalone i počela polako da ga drkam. Zatvorio je oči i skroz mi se prepustio. Znala sam da me želi. Spustila sam glavu i počela da mu pušim. Njegov kurac u ustima me je još više palio. Lizala sam mu glavić, a onda me je on uhvatio za glavu i gurnuo ga skroz u usta tako da sam izgubila vazduh. Nije mi davao da prestanem. Držao mi je glavu i stenjao: „To, Jelena, ne znaš kako mi je to nedostajalo… Aaahh… Jebaću te majke mi, jebaću te sad…”

Onda me je pustio i skinuo mi je farmerke. Na sebi sam imala samo crne gaćice. Trljao je moju vaginu preko njih. A onda, kada je ovlažila dovoljno da mu preko tkanine skvasi prste, skinuo ih je. „Hoću da me jašeš”, rekao je. Sela sam na njega i rekla mu da mi ga on stavi. Osetila sam strelu kako se sprema da uđe pravo u centar mene, a zatim prodor u sebi, a zatim njegov glavić. Sela sam na njega i mogla da osetim tu kurčinu duboko u sebi, gotovo da je bio do materice ušao. Skakala sam po njemu, nabijala se na njega, i mešala u svim pravcima. A od je stenjao: „Daaaaaa kučko, radi mi to, nabijaj se na njega!” Ubrzo me je okrenuo na leđa uz reči: „Sad ćeš da vidiš kako se jebe”. Podigla sam noge do njegovih grudi. Ušao je grubo i odjednom. Ušao je skroz. Jebao me je tako brzo i grubo, gurajući ga sve dublje. Osećala sam da će da svrši. Sklonio se se mene i gurnuo mi kurčinu u usta. Pušila sam mu a jednom rukom obrađivala jaja. Kad je rekao gotovo, izvadila sam ga da me poprska po celom licu, a onda ga vratila u usta i polizala spermu.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o