Moj život u incestu, XI dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, X dio

Zdravo društvo! Možda sam malo dosadio sa svojom pričom nekim čitaocima, al’ nekima koji žele da čuju jednu životnu priču i nisam. Ja ću da nastavim svoju ispovest, pa ko voli – nek’ izvoli, može me kontaktirat na tviter profilu: Wojer3 i bolje se upoznat. Pa da ja nastavim.

Sestra Vesna i Nataša sedoše na kauč i počeše da se žvale. Ja i Nenad sjedimo i lagano pijuckamo kafu i gledamo njih dve kako se maze.

Mislio sam da će se malo ustručavat jedna druge, al’ njih dve kao da to rade godinama. Vesna se spusti niz Natašino telo i poče joj lizati picu dok se Nataša prepusti uživanju. Nas dva se pogledasmo i počesmo da se skidamo.

Nenad, napaljen kao konj, na brzinu se skide i kleknu iza Vesne i krenu da je liže, a ja ih posmatram kako to lagano rade, kao pravi profesionalci. Priđem Nataši, poljubim je i ponudim joj kurac da puši. Ona ga sa oduševljenjem prihvati i krenu silovito da puši.

Ja se sagnem i krenem da joj stišćem sise. Ona se prepustila svim pokretima Vesninog jezika. Odjednom Nenad se diže i Vesni poče nabijat kurac u picu, na šta nju popali i poče Nataši sve jače lizati i gristi picu.

Nataša od uzbuđenja poče se trest i bukvalno gutat moj kurac. Ja nisam mog’o više izdržat od zadovoljstva i svrših Nataši u grlo. Ne vadeći, niti ona pruža otpor, i poslednju kap je progutala, al’ i dalje se trese. Svršavala je od Vesninog lizanja.

Ja pogledah a Nenad se sve jače nabija u Vesnu. Odjednom se ukoči puneći joj picu spermom i odmače se od nje. Ja se sklonih sa Nataše i sedoh na naslon od kauča.

ffm trojka

Nenad se vrati na stolicu i posmatra situaciju, kao i ja. Nataša ustade, poljubi Vesnu, koja je gorela od uzbuđenja i poče da je mazi spuštajući se naniže i počinje da joj liže pičku.

Zamenile su uloge

Ja pogledah u Nenada i pokazah mu da se i nas dva zamjenimo. On klimnu glavom i priđe Vesni i stavi joj u usta. Ja lagano priđem Nataši i počnem je lizat. Ona se uzbudi i stade lizat Vesnu kao luda.

Osetismo da Vesna svršava i da neprestano cvili. Kad je završila, Nenad nam reče da idemo u njihovu bračnu sobu i da se mazimo i zezamo, jer planira da ćemo noćit. Tako i bi: ležali smo, mazili se, jebali u raznim pozama i zaspali.

grupnjak, swingeri

Ujutro smo se dogovorili kad ćemo se opet sresti i kako ćemo za Bosnu na svadbu, sve smo isplanirali i svak svojim obavezama. Još par puta smo se sreli pre kretanja za Bosnu na svadbu.

Doš’o i taj dan: krenuli smo za Bosnu svi četvoro. Ja sam se čuo sa svojima da pokušaju od Dare dobit vikendicu da možemo smestit goste. Tako je i bilo. Uz put smo se dogovorili da ko koga uspjedne zbarit, vodi u vikendicu na seks. Pošto vikendica nije bila daleko od mog stana, nekih dva kilometra, to se može i pješice.

Stigli smo. Dara i mama nas dočekale, odvele goste u vikendicu. Smjestili ih. Vesna i Nataša otišle kod Vesninog tate pa će se vratit, a ja, mama i Dara odvedemo Nenada da smjesti stvari u vikendicu. Ja usput kažem Nenadu da bira koju će prvu. On me pogleda i reče jesam li lud, pa mama mi je, a ja mu na to reko’ da to nema nikakve veze: „I Vesna mi je sestra, pa vidiš kako nam je lepo”. On reče: „Ok, onda ću mamu”, a ja reko’: „Ok, al’ ne zaboravi da se zamjenimo za sat”. On me pogleda i reče: „Stvarno ćeš to uradit?” Ja reko’ – da, a on mi reče: „Ti si luđi nego što sam mislio, al’ dobro, već sam se napalio na samu pomisao”.

jebanje u usta i pičku

Dolazimo u vikendicu, ja odma’ uzeh Daru i počeh je ljubit. Mama se nasmeja i reče Nenadu: „Onda si ti moj”, i krenemo se skidat. Nenadu malo nezgodno, al’ opušta se polako. Mama se saginje da mu puši, a ja joj priđem sa zada i zavučem joj ga.

Nenad se izgubio. Ona samo prostenja i reče: „Al’ si se poželio pičke”.

Tu kreće igra: malo jebem Daru, malo mamu, tako i Nenad

Dobro smo se proveli i vratimo se u stan. Tu je i seja. Ja joj kažem da, pošto se sutra udaje, bio bi red da večeras ode sa mnom i Nenadom u susjedno mjesto na piće i cugu da se provede

grupno karanje

Mama je skontala odma’ na šta ja mislim i reče da ona i Dara će odvest Vesnu i Natašu u jedan restoran na cugu i večeru. Mama mi reče da dođem do kuhinje i da mi adresu od stana od njene kolegice koja je na moru a ostavila njoj ključeve, ako joj bude trebalo za svadbu da smesti nekog od familije, i još.mi reče: „Nemojte je rasturit, sutra je svadba, neće moć hodat” i nasmeja se.

Još smo malo se zezali. Noć poče padat i krenemo. Odemo u jedan kafić, popijemo cugu. Nije nam zanimljivo. Ja reko’: „Ja vas vodim sad na žurku”. Oni odma’ pristadoše. Obadvoje ulazimo u auto, ja kažem Nenadu kud treba da vozi. Sestra me pogleda i reče: „Jel’ on zna za nas dvoje?”, a ja joj reko’ da ne brine ništa, sve je ok, i pitam je jel’ joj odgovara on. Ona se nasmeja da je on pravi, samo oćel’ on nju. Reko’: „Ne brini, noć je naša, ima da te napunimo punu!” Ona se nasmeja i reče: „Dobar ti je plan, to mi i treba. Nisam se tucala petnaest dana. Onaj moj bolestan, ni kurac mu se ne može dić.”

Stignemo mi u stan, uđemo unutra, ona se okrenu prema meni i reče: „Nisi mi rekao hoće li on mene”, a ja pogledah u Nenada. On se nasmeja i reče: „Pa vi ste luda porodica, al’ svaka čast. ‘Oću srećo, kako da te neću, pa ti si k’o avion” i poče da se skida. Počeše da se ljube i on je povali na trosed. Ja se skidoh i sedoh na fotelju da gledam kako se njih dvoje ljube, ližu, maze.

jebanje od pozadi

Nastavak: Moj život u incestu, XII dio

Boki i Mica

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments