Suknjice kratke, devojčice slatke

Volim da nosim kratke suknjice, to mi je fetiš… Zapravo, volim kada mi vire čipkaste tangice, i usmine moje male mindžice. Volim matorce, za njih bih dala i dušu, i evo jednog, koji pilji, dok čekam tramvaj, na liniji do stana u kome stanujem.

Studiram pravo… Ja sam jebozovno parče, sexi igračica, dromfulja, pizda koja se kara, ali tajim o tome i taji, i mami, i volim kada mi matorci popune sve rupice. Onda dahćem glasno, i probijam zidove svog malog stana, u kome stanujem sa cimerkom. Nekad i nju probudim, pa se jebemo tako u troje.

I njoj je suknjica kratka, i ona je tako slatka poput mene… Samo se slatko naguzi, i matorac, neznanac, koga sam pokupila usput, ševi nas samo tako. „Aaaah. Aaaaah”, prolama se šupljinama prostorije, onda letimo u zraku, dok nas matori perveznjak baca kao lutke iz izloga butika.

ffm trojka

„Hoćeš li svršiti… daj… sipaj mi svoje vrelo mleko na usne…” Onda vadi đoku, iz mene, i na usne mi prosipa kurčevi nektar, semenu tekućinu, i ja gutam taj puding od zadovoljstva i ušuškam se u jastuk, i spavam… Sanjam… znate šta? Malu kratku suknjicu, i kako mi tatica puni bulju svojim mesnatim čvrstim kurcem… „Ali tata… jesi doručkovao…?” „Ti si moja piletina.”

Tatica nam je pripremio i sladoled…

Onako ludo me navlači na kurac, dok mi srce ludački pulsira… „Tata ti nisi normalan… šta ću reći mami?” „Ti si moja mala kurvica… ja sam tvoj zločesti otac… Ti nisi za bolje… droljice… Rđo…” On me pali i izluđuje dok me vređa, i već su mi gaćice ispod kratke suknjice vlažne.

„Tata, kad će plata…”, tako se obraćam matorcu koga sam dovukla u gajbu, kako bih sva ponižavanja svog oca nekako izbacila iz sebe, kao on spermu, preko mojih najlon čarapa, i kosu mi lepi njome… Štrca li štrca, obilno… Ne preostaje mi ništa drugo nego da mu popustim u ludačkoj želji da me izjebe, i da mi pocepa i tu suknjicu, i najlon čarape, dok me opet uzima na svoje naručje, i tako šetka po stanu…

„A, Aaaah. Aaaah.” Sama se nabijam na njegov vrući i tvrdi kurac, i kao da tom zadovoljstvu i ekstazi nema kraja. „Hoće li i ova devojčica da ga primi?” „Hoće hoće… hajde malena. Puši ga.” Uzima ga u šaku, i žmuri dok mu razvlači kožicu, kao testo…

dve klinke puše kurac

„Hoćeš li se jebati, ti…?” „Hoću! Aaaaah.” Gura, joj ga u sklisku pičkicu… „Aaah”, opet joj ga je zabio žestoko… i on joj usput hvata bele dojke i sisice. Sva je bela, kao da je anemična, ali to je puder, koga je naštrcala kao prava kurva, svud po licu… „Voliš da se jebeš.” „Volim čikice! Aaaah.” Još jednom glasno stenje moja cimerka, dok mu ja draškam i ližem jaja, a njegovu kitu guram u vlažnu šupljinu njene, mlade pičkice.

Suknjica koja je kratka oko mene landara, poput talasa, na moru, poput orgazmičkih talasa koji nadiru. I evo ga… tatica će uskoro nanovo svršiti, i njoj… „Devojčice, stiže sladoled…” Isplazile smo jezike, kao da čekamo pravo osveženje… Dok ludi incest tatica svršava, uz gromoglasno: „Aaaaah! aaaah!”, po našim kratkim suknjicama i posteljini.

KRAJ

dve puše jedan kurac

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o