Sa mojom cimerkom negujem lezbejski odnos

Vraćam se sa faksa u stan koji delim sa cimerkom Majom i celim putem razmišljam o njoj. U poslednje vreme počela sam da se osećam nekako čudno u njenoj blizini. Za razliku od mene, ona ima veoma zanosno telo i sexy obline, a u licu je prava lepotica. Priznajem da sam pomalo i ljubomorna na njenu lepotu, a sa druge strane, upravo me je ta njena lepota počela paliti.

Nikada nisam bila sa ženom, niti sam ikad o Maji razmišljala na taj način. Međutim, pošto sam već neko duže vreme bez dečka i bez seksa, sve češće sam maštala upravo o Maji, trudeći se da ne skonta ništa…

Ulazim u stan i čujem da se tušira. Vrata od kupatila su otvorena. Zastajem i posmatram kako joj mlaz vode miluje to sexy telo. Srce mi je počelo snažno lupati, a među nogama je izbio požar. Ne razmišljajući, otkopčala sam farke i zavukla desnu ruku u gaćice. U nekom momentu, ona se okrenula i pogledala me je svojim prodornim plavim očima. Od sramote, brzo sam izvukla prste iz gaćica i nestala u sobu.

gola, tušira se

Sela sam na krevet i počela plakati. „Šta ti je?”, zabrinuto me je upitala svojim nežnim glasom kada je izašla iz kupatila i sela kraj mene. Mirisala je predivno. Bojala sam se da joj kažem. „Kako šta mi je?… Ti… Ti si tako lepa… I tako privlačna… A ja? Vidi me! Nije ni čudo što me niko neće!”, kroz jecaje sam joj govorila, gledajući u jednu tačku.

Najviše mi je smetalo kod mene što imam veliki špicasti nos i koju kilu viška. Grudi su mi neke normalne veličine, a guza malo veća zbog viška kilograma. Međunožje redovno depiliram.

„Smiri se… Za pravu ljubav nije potrebna lepota, već ono što je kod tebe glavni adut, a ti vrlo dobro znas na šta mislim”, zagrlila me je oko struka. I dalje me je bilo sramota da se okrenem ka njoj. „Kad dođe pravi momenat, upoznaćeš nekog kome neće smetati nijedna tvoja mana, i voleće te zbog svih tvojih vrlina koje poseduješ.”

Njena ruka se blago pomerala na mom struku

„Okreni se”, tiho je rekla. Okrenula sam se ka njoj. Gledale smo se neko vreme. Prstom mi je obrisla suze i nežno prislonila usne na moje. Zatvorila sam oči i uživala u tom čarobnom poljupcu.

lezbejski seks

Za trenutak je odvojila usne od mojih. Htela sam još… Poljubila sam je. Ljubile smo se sve strastvenije, a jezici su nam se zaigrali. Peškir kojim je bila obavijena se rastvorio. O… Da… Njene čvrste špicaste dojke su mi se ponudile na izvol’te. Naizmenično sam masirala jednu pa drugu sisu sasvim lagano trljajući palac o bradavice koje su postale tvrde.

Maja mi je postepeno podizala majicu, šarajući prstima po mojim leđima. Usne su nam se nakon dugih i vrelih poljubaca razdvojile. Svukla mi je majicu i otkopčala grudnjak koji je bacila na pod. Njene usne su krenule u nežno putovanje po mom vratu. Uzdisala sam tiho i topila se od užitka, a gaćice su mi bile već uveliko natopljene sokovima.

Šapnula mi je da legnem, što sam tog momenta i učinila. Nastavila je svoje putovanje jezikom ka sisama. Prostenjala sam kada je počela da mi sisa bradavice. Uvukla je prste u gaćice. „Uh, bre, pa ti liješ… Nisi skoro jebana, a? Sad će tebe tvoja cimerka maksimalno zadovoljiti.”

lezbo lizanje

Prekinula je sa sisanjem bradavica, na brzinu mi skinula farmerice i gaćice, a onda zagnjurila glavom u moje mokro međunožje. Lizala me je, a ja sam joj na svaki prelazak jezika preko osetljivog klitorisa odgovorila trzanjem i glasnim uzdasima. Kako bi pojačala moje uživanje, gurnula mi je dva prsta u picu i tucala me brzim pokretima.

Vrisnula sam kada je počela da sisa klitoris. Zavrtelo mi se u glavi od uzbuđenja. Imala sam osećaj kao da nestajem u neku drugu dimenziju. Snažno sam gnječila sise. Oblivao me je znoj. Odjednom je izvukla prste iz mene, pridigla glavu i legla kraj mene. „Mmmm… Da sam ranije znala da si ovako ukusna…”, poljubila me je. Ukus moje pičke ušao mi je u usta.

Okrenula se na leđa dajući mi do znanja da sam sad ja na potezu. Čim su nam se usne razdvojile, počela sam da joj ljubim vrat dugo se zadržavajući na njemu. Rukama sam joj milovala celo telo. Uzdisala je sasvim tiho. Spuštam se usnama do njenih sisa, a ukrućene bradavice me prosto mole da ih sisam. Htela sam prvo da se poigram malo sa njima. Ispustila sam pljuvačku na bradavice i prstom nežno trljala. Ponovila sam to još nekoliko puta, a zatim sam spustila usne na bradavice sisajući ih. Mazila me je po kosi. „Sisaj ih, draga, obožavam to!”

lezbo sisanje bradavica

Spustila sam ruku među njene noge koje je raširila. Masirala sam joj picu. Usmine su joj već rastvorene. Jednim prstom sam kliznula u nju. Iznenadilo me je kada sam osetila koliko joj je uska pica. Glasno je zastenjala. Želeći da osetim ukus njenih sokova, usnama napuštam sise i krećem prema međunožju preko ravnog stomačića.

Pred mojim očima se najzad pojavio ružičasti dragulj

Jezikom prelazim preko jedva vidljivog klitorisa. Sladunjavog je ukusa. Ližem je sa uživanjem, dok ubrzavam ritam tucanja prstom, izazivajući Majinu sve glasniju reakciju. Počela je da drhti i to je bio znak da je blizu orgazma. Kao što je i ona meni učinila, prestala sam kada joj je bilo najlepše. Pruzila sam se kraj nje i približila usne njenim usnama. Nežno smo se poljubile.

lezbo drkanje pičke

Ustala sam i otišla u kupatilo jer mi se užasno piškilo. Obavila sam toalet i ušla pod tuš da se osvežim. Kad sam se vratila u sobu, Maja je pripremila ulje za masažu i rekla mi da legnem na stomak. Sipala je po mojim leđima ulje, nežno ga utrljavajući u kožu. Uživala sam u njenoj masaži.

Ponovo je mogla čuti moje tihe uzdahe. Masirala mi je guzove, a u jednom trenutku prstom mi je ušla u guzu. Zagrizla sam jastuk da ne bih vrisnula iz sve snage. U prvom momentu me je zabolelo, ali se bol ubrzo pretvorila u neverovatan užitak. Izdigla sam guzu kako bi lakše mogla da prodire u moju uzanu rupicu. Ruku sam podvukla pod sebe i prstima stimulisala klitoris.

Dahtala sam kao kujica i nekontrolisano stenjala. „Ahhh… Šta mi to radiš?”, neprestano sam ponavljala. Telo mi se grčilo i treslo. Doživela sam nikad snažniji orgazam. Izvukla je prst iz moje guze, ustala sa kreveta i otišla u kupatilo. Okrenula sam se na leđa i dolazila sebi od orgazma.

lezbo anal fingering

Vratila se brzo i odmah se namestila iznad mene u pozu 69. Lizale smo jedna drugu, a orgazmi su se samo ređali. Na kraju, ležale smo jedna kraj druge u zagrljaju, iscrpljene od zadovoljstva. „Ovo je bilo extra! Hvala ti”, rekla sam joj nakon nežnog poljupca. „Stekla sam utisak da imaš iskustva sa ženama.” „Pa… Iskreno, imam… Vše nego sa muškarcima. Žensko telo, dodiri i poljupci mi više prijaju. Mada, volim da osetim i [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]tvrdu kitu[/geot][geot country=”RS”]tvrdu kitu[/geot][geot country=”BA”]tvrdu kitu[/geot][geot country=”HR”]tvrdu kitu[/geot][geot country=”ME”]tvrdu kitu[/geot] u sebi i spermu u ustima”, odgovorila mi je.

Zahvaljujući Maji, počela sam svoje telo da gledam na sasvim drugi način. Nisam se više stidela svog izgleda, i ubrzo sam našla dečka sa kojim je sve fenomenalno. Maja i ja smo ostale u nekom posebnom odnosu. Više smo ljubavnice nego drugarice, o čemu moj dečko nema pojma.

Uskoro mu je rođendan, i razmišljam da ga nas dve „počastimo” vrelom akcijom u koju bi i on uskočio. Verujem da će se Maja složiti…

dve devojke puše kurac

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.