Razmena parova u bioskopu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Marija i ja smo vremenom sticali sve više iskustva u trojkama i četvorkama, i svakog meseca smo upoznavali sve više parova. Često smo pravili trojke sa jednom Grkinjom koja je radila sa Marijom u firmi. Marija mi je par puta prokomentarisala da i Despinin (tako se zvala njena koleginica) muž prilično dobro izgleda, i da bi baš volela da ga nas troje nekako uvučemo u naše igre. I jednog dana smo to uradili u bioskopu!

I dalje smo osećali dobar ukus u ustima od našeg zadnjeg sastanka sa Despinom, tako da sam počeo da smišljam plan kako da i njenog muža Jorgosa pridobijemo za naše prljave igrice.

Kako se Despina nije usuđivala da priča Jorgosu o svojim nestašlucima sa nama i otvoreno ga pozove da nam se pridruži, rešili smo da iskoristimo jedno veče kad su nas oni pozvali da idemo zajedno da gledamo film u bioskopu. Despina to nije smela iz prostog razloga: plašila se njegovog odbijanja i negativne reakcije, mozda čak i rasturanja braka… Rešili smo da ćemo to veče kad se budemo našli u bioskopu probati da lansiramo prepredeno i lukavo naš plan, i vidimo šta će se desiti. Naravno, glavni igrač u našem planu je bila Marija jer smo svi znali koliko se Jorgos pali na nju.

lepa devojka u crnoj haljinici

Dakle, konačno je došlo to veče i kako smo se nalazili ispred bioskopa, i posle srdačnog pozdrava smo kupili karte da bi odmah nastavili ka sali VIP gde, pored toga što smo mnogo komotniji, možemo imati i koliko-toliko privatosti. Hteli smo da nas niko ne uznemirava, da bi naš plan uspeo.

Nije bilo puno ljudi, film se prikazivao već dugo i bio je radni dan, tako da nije bilo više od 10-tak osoba u celom bioskopu. Imali smo sreće da u VIP zoni bude samo nas 4 i to nam je mnogo olakšavalo stvari i bio je razlog više da Marija bude agresivna, bez brige da će je neko videti. Devojke su se razmestile da sednu pored nas dvojice, Despina pored mene a Marija pored Jorgosa, tako da smo ja i on bili udaljeni jedan od drugog a njih dve između nas. On nije propustio komentar na to razmeštanje i kroz smeh je upitao otkud ta promena mesta, a one su u šali rekle da je to samo razmena partnera i da se ništa ne brine. Jorgos se na to samo nasmejao, i nije više pridavao pažnju tome. Kad smo se lepo smestili, film je počeo, tako da smo počeli da pratimo projekciju.

Moram da dodam da su se kučkice za ovu priliku obukle provokativno, u suknjama, ne prekratkim ali poprilično slobodnim iznad kolena… Naravno, kad su sedale na udobne bioskopske fotelje, to je prouzrokovalo da se suknje podignu još malo više, ostavljajući našim pogledima njihove prelepe butine koje su nas izazivale… Video sam kako je Jorgos sa svim svojim lažnim moralnim sranjima i načelima iskolačio oči videvši prelepe Marijine noge. Svo troje smo primetili taj njegov pogled, ali niko nije za sada komentarisao ništa. Sklonio je pogled, a mi smo svi iščekivali kakva će biti sledeća reakcija. Naravno, posle par trenutaka vratio je pogled na njene noge, tako da nam je malo laknulo, jer smo videli da je zainteresovan.

Svetla su bila ugašena, ali se dosta moglo razaznati uz pomoć svetla sa platna

Krijući, ja i Despina smo posmatrali reakcije njenog muža koji je, naravno, računajući na mrak u sali neometano pogledomšvrljao po nogama moje devojke. Ovaj put je postao smeliji, nije tako brzo odvratio pogled i uživao je par trenutaka u lepoti njenih golih glatkih nogu.

vaćarenje u bioskopu

Naravno Marija ne bi bila Marija da nije iskoristila priliku pa izazovno prekrstila noge dajući mu odličnu predstavu. Despina i ja smo naravno pratili svaki njihov pokret, o filmu koji je već počeo nismo znali ama baš ništa…

Marija je konačo odlučila da započne svoju misiju, i stavi na probu vernost našeg prijatelja. Bilo je mnogo laše nego što smo zamislili, naravno da nije bilo nikakve odbrane sa njegove strane kada je Marija uzela nežno njegovu ruku i spustila je na svoju desnu butinu primoravajući ga da je pomiluje u potpunoj tišini. Despina me je neprimetno gurnula laktom videvši sve ovo i posle toga je usledilo njegovo bacanje pogleda ka nama da proveri da li smo primetili išta. Naravno, mi smo gledali ka platnu sa osmehom na licu praveći se da smo koncentrisani na film i da se ništa drugo ne dešava oko nas. Posle par trenutaka Despina me je uhvatila za ruku i skriveno je prinela svojim grudima, ne da bih je mazio već da bih video kako njeno srce ubrazano kuca, bila je užasno uzbuđena.

Ja sam takođe bio i uzbuđen i napaljen, što mislim da je bilo normalno za jedan takav trenutak. Ključni trenutak u svemu je bio kada je Despina, pružajući ruku ka krilu moje Marije uhvatila ruku svog muža. On sa druge strane, misleći da je uhvaćen na delu i uzdahnuvši, pokušao je da povuče ruku iz Marijinog krila, ali Marija i Despina mu to nisu dozvolile, već su vodeći njegovu ruku, povukle Marijinu suknju još više, otkrivajući njeno međunožje…

On je van sebe, zbunjen i uplašen, pogledao svoju ženu, ne verujući šta se dešava… Ali kad je video Despinin osmeh i bez da je pustila njegovu ruku počela da mazi Mariju preko gaćica, nije više sumnjao ni sekunde. Njegova ruka je krenula pravo ka cilju, njegovi prsti su mazili Marijine usmine koje su već bile mokre od sokova.

Razmena parova u bioskopu

Uvukao je jedan prst u Mariju koliko god je mogao, počevši da gura i vadi bez i malo skrivanja, masturbirajući je svom snagom i umećem. U tom trenutku je verovatno i shvatio da je sve ovo bilo namešteno da ga uvučemo u naš svet i barijere su se srušile kao kula od karata. Kasnije nam je i priznao da je mnogo puta izdrkao misleći na Mariju i da je to bilo ostvarenje njegovih fantazija….

Ne samo da smo slomili led, već se led topio velikom brzinom i jako brzo smo bili totalno opušteni užvajući u momentu. Ambijent u ovom malom uglu bioskopske sale je bio užasno sexy. Moja Marija je i dalje držala glavu naslonjenu na fotelju predajući se uživanju koje su izazivali Jorgosovi spretni prsti. Noge su joj bile široko otvorene a suknja koja se popela na kukove je bila zarozana i sada totalno nebitna. Stenjala je i mešala na njegovim prstima, dok je Jorgos sada već imao dva prsta u njenoj nakvašenoj ribici.

Despina je bila okrenuta ka njima da ne bi propustila bilo šta, tako da sam na taj način mogao da uživam i u pogledu na njeno veliko dupe koje sam toliko voleo da jebem. Nisam gubio vreme, pružio sam ruku i od nazad počeo da mazim njenu ribicu, a ona je podigla guzu sa sedišta u bioskopu olakšavajući mi pristup. Posle par minuta igre čuo sam Mariju i shvatio da je upravo doživela orgazam. Despina je morala da pruži ruku i zatvori joj usta, jer je Marija postajala preglasna i neko je mogao da nas čuje.

maženje pičkice

Jorgos je sklonio Despininu ruku, i prilepio poljubac Mariji time joj zatvarajući usta. Ljubili su se tako par trenutaka, tako da dok je moja Marija svršavala u bioskopu, on ju je častio jednim vrućim poljupcem utšavajući ženku koja je svršavala i prosto eksplodirala od zadovoljstva.

Kad je Marija završila sa svršavanjem, i posle par trenutaka odmora i povratka na zemlju, spremala se da časti našeg prijatelja sa onim čime ga njegova žena nikad nije čašćavala… Bogovskim pušenjem..

Moram da razjasnim da Despina nikada nije sisala Jorgosu, ne zato što joj se gadilo, već zato što je navodilo na povraćanje svaki put kad ga stavi u usta. To je bila prosta fizička reakcija i jedina loša strane Despine, koja je to još na početku našeg druženja tužno objasnila Mariji…

Tako da je te večeri Jorgos konačno dobio ono što je toliko priželjkivao, a moram vas uveriti da je Marija majstror u dve stvari… To je da zaista ume da se kreće kad je kurac u njoj, i da pre svega zna kako da ga zgrabi i stavi u usta. Kurac se prosto topi u njenim toplim ustima, i garantujem da bi malo ko izdržao dugo pod njenim jezikom, usnama i znanjem…

Kao što sam rekao, posle malog odmora, moja kurvica se smestila između Jorgosovih nogu i otkopčavši mu pantalone, spustila ih je niže zajedno sa gaćama. Iskočio je jedan

gutanje kurca

Uvlačila ga je skoro do kraja u svoja usta, da bi posle toga polako povlačila glavu nazad otkrivajući toliku gromadu od kurca malo po malo… Izvlačila bi ga tako do kraja, dok joj jezik ne bi dodrinuo glavić koji je oblizivala stručno svojim jezikom. Ne možete ni da zamislite zadovoljstvo koje je Marija pružala Jorgosu, koji je konačno imao ispunjenu želju da mu ga neko sisa.

Marijina glava se pomerala gore-dole, time omogućavajući da njegov kurac ulazi i izlazi iz njenih usta dok je jednom rukom pomagala i vukla ga napred-nazad svakog trenutka kada je iz njenih usta izlazilo dovoljno veliko parče da može da ga uhvati šakom. Drugom rukom mu je stiskala jaja, masirala ih, teglila, jaja su mu bila totalno nabrekla od tolike napaljenosti.

Svršio je mojoj ženi u usta u bioskopu

Jorgos nije izdržao mnogo pod Marijinom demonstracijom znanja i iskustva, i posle samo par minuta njegov kurac je izbacio prvi mlaz sperme koji je ostao razmazan po licu moje devojke i koja je, kada je shvatila da Jorgos svršava, namestala sebe da primi sve na svoje lice i u usta…

svršavanje po licu

On je zastao zadihan, i dalje jecajući od tek pršlog svršavanja sa i dalje raširenim nogama i Marijom koja je klečala pred njim i koja je i dalje lizala ostatke sa njegovog kurca dok ga nije ostavila kompletno čistog bez i jedne kapi sperme na njemu.

Ja i Despina nismo progovarali ni reči, gledali smo spektakl u bioskopu napaljeni, ja mazeći je od nazad po njenoj raskvašenoj i sluzavoj ribici, ali moram priznati da mi je bilo super gledajući predstavu koja se odvijala pred našim očima. Kad je Jorgos svršavao, ja sam ubrzao moje pokrete na Despininoj ribici, i moji prsti su sve jače i brže trljali njen klitoris, tako da je i ona svršila jako brzo posle njenog muža. Te večeri sam shvatio da Despina, pored toga što voli da učestvuje, jako mnogo voli i da gleda, i da je popriličan voajer. Posle nam je ispričala da je užasno pali da gleda druge ljude kako se jebu.

Despina, videvši da sam samo ja ostao nezadovoljen u svoj ovoj igri, otkopčala mi je pantalone i izvadila ga iz gaća. Masirala ga je i navlačila kožicu preko glavića, pljunula je u svoju ruku da je nakvasi… Uživala je drkajući ga, tako da ni ja nisam izdržao dugo, već sam zbog svog uzbuđenja koje sam nakupio u sebi, eksplodirao posle par minuta, izlivajući sve u njenu šaku. Takođe sam bio poprilično glasan svršavajući, tako da mi je ona nabila jezik u usta i zapušila moje usne njenima.

Razmena parova u bioskopu

Marija, koja je sve to posmatrala i koja je i dalje bila na kolenima, je puzeći prišla i zavukla glavu između mojih nogu čisteći moj kurac, kao i Jorgosov, i ne ostavljajući ni jedne kapi na njemu. Posle toga smo se svi vratili na svoja mesta, i popravili malo garderobu jer se predstava bližila kraju, a mi nismo videli ni najmanji deo filma.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x