Pripremao je kurčinom moju ženu za deset godina mature

Živim sa ženom u Jagodini ali mi je žena rasna Niđlijka. Srednje visine, tankog struka, vrlo lepog dupeta i grudi lepe trojke, taman da stanu u šaku. Crnka je i mogu slobodno da kažem da je jako jako jebozovna.

Doslo je vreme da idemo za Niš jer tamo imamo stan, pošto je žena imala deset godina mature. Stigli smo u grad i zamolila me je da skrenem u uličicu ispred naše jer od njenog školskog druga žena ima kozmetički salon pa je htela da zakaže depilaciju. Zastao sam ispred jedne lepe prizemne kućice gde je žena izašla, pozvonila na vrata i čekala sa zakaže depilaciju. Posle par trenutaka izašao je najverovatnije njen školski, oni su se poljubili pozdravili i lepo ispričali. Ušla je u auto i rekla da je i to završeno. Imaju gužvu ali su je ubacili predveče. Jedva sat vremena pred maturu.

Bila je malo nervozna kako će sve to da uklopi ali nema veze, bitno je da može. Ceo dan je vrckala po kući samo u mojoj majici i tangicama, izazivala me je, tri puta sam pokušavao da je pojebem ali mi nije dala zbog žurbe i nalazila je izgovor kako neće stići da se spremi.

crne tangice

Došlo je vreme da ide na depilaciju, na brzaka se istuširala i obukla kratku suknjicu iznad kolena i gore kratku majicu bez brusa, kaže da joj je to najlakše da svuče. Odskakutala je, ali iza kuće i pogledom sam je propratio i video da je ušla u dvorište tačno dve kuće iza nas, pa sam skontao da je ustvari to kuca gde smo bili pre dva sata ali samo sa druge strane ulice. Takoreći, drug je živeo nepunih pedeset metara od nas.

Krenuo sam do kupatila da se olakšam i video na polici ispred u hodniku ženin mobilni i novčanik. Skontao sam da je zaboravila u žurbi. Pošto sam ostao bez cigara rešio sam da odem do kioska i usput joj odnesem kako se ne bi brukala tamo bez novca. Došao sam do kuće njenog druga ali sa zadnje strane i video blago otvoren prozor i čuo kako njih dve razgovaraju. Prišao sam prozoru i gvirnuo malo kroz prozor, a kozmetičarka je upravo počela da joj radi ruke. Bila je utegnuta u neke helanke, imala je tako dobro dupe da je to nešto neverovatno. Guzila se oko stola za depilaciju čas sa jedne, čas sa druge strane, dok je moja žena ležala na leđima sa peškirom preko prepona i grudi. Očigledno je bila skroz gola pošto je radila kompletnu depilaciju.

Taman je završavala ruke i prešla na noge; namazala joj je list leve noge i htela da povuče, kad joj je zazvonio telefon. Javila se i odmah počela da histeriše. Pozvala je muža a školskog moje žene, gde je on uleteo i rekla mu kako joj je majci pozlilo i da su je odvezli do hitne. Izvinila se mojoj ženi i rekla joj da će Mladen da joj završi noge, da nema da brine, da je i pre radio sa njom, a ostatak, ako joj nije problem, sutra da joj odradi. Najbitnije je da može večeras da ide na maturu. Moja žena nije imala kud – kad je već takva situacija, nije moga ništa drugo da joj odgovori nego da pristane.

Škloski Mladen joj je prišao i lagano nastavio gde je ona stala

Završio joj je taj list i prešao na drugi i pitao je jel’ hoće i butine. Ona je rekla samo još malo i nema potrebe više jer će da nosi suknjicu malo iznad kolena. On se samo nasmejao rekao  taman posla da mu školska ide nesređena. Nastavio je da joj radi butine i povukao joj je peškir još malo na gore kako bi mogao da joj odradi natkolenicu.

vosak na pički

Počeli su da pričaju dok je on radio i u jednom trenutku je prokomentarisao kako je sad mnogo zrelija i kako se puno promenila i to na bolje. Žena je samo ćutala. Onda je on dodao da nikad neće da zaboravi kad su se zadnji put videli pre nego što se udala i da mu je žao što je otišao sa njenom drugaricom kući a ne sa njom. Onda sam skontao da tu ima nečega. Počeo sam ceo da drhtim jer shvatam da mi žena leži gola ispred školskog druga koji je hteo da je povali i da je između njih već bilo simpatija.

Ona mu jednom prilikom kaže da je bilo i prošlo i da požuri da je završi kako ne bi zakasnila sa spremanjem. On kaže da nema problema i sad joj još malo razmiče noge, maže unutrašnju stranu butine, na šta ona ništa ne reaguje. Ja gledam i razmišljam – pa on mora lagano da joj vidi pičkicu iz tog ugla. Znam da nije mnogo dlakava jer smo prethodnu noć imali sex i znam da mu je lepo gledati je takvu.

Radio je on tako jednu pa prešao na drugu butinu do pola i bio joj je sad između nogu, sedeo na stolici i lagano pomerio peškir još malo na gore dok je u ruci držao štapić sa voskom i odjednom pomerio peškir do pupka i namazao joj prepone skroz do pičkice. Ona se podigla na laktove i rekla mu da nema potrebe i da mu nije rekla da joj radi prepone. On je rekao da nema veze i da nema čega da se stidi. Odgovorila mu je da se ne stidi nego da će sutra da dovrši njegova supruga, na šta je on rekao da će on još malo ali što bi mu branila kad je on to već video.

Ona je legla opet na leđa sa rukama ispod glave i više nije ništa govorila. Sad mi je bilo sve jasno, znao sam čak i da su se kresali. Nastavio je da joj maže prepone sve do mačkice ali je svakog puta hvatao i deo usmine i lagano je prešao skroz na unutrašnju stranu prepona i takoreći, odradio joj jednu celu stranu pičkice sa usminom. Ona je samo ležala i ni reč više nije progovarala.

devojka na depilaciji

Toliko sam se napalio da je to nešto neverovatno i nije mi bilo baš pravo, ali sam želeo da vidim dokle vodi ova situacija. Bio sam ljubimoran, ali šta ću sad? On je lagano prešao na drugu stranu prepone i to joj odradio dok je sad slobodno uzeo prstima njenu malu usminu i namazao je i odradio bez ikakvog problema. Pitao je jel’ hoće da joj ostavi neku frizuricu a ona mu je rekla kako on želi. Namazao joj je tik iznad ribice i odradio tako što joj je ostavio samo jednu usku crticu. Rekao joj je da je gotovo samo još da joj namaže kremu da joj se ne upali koza.

Mazao joj je listove, pa kolena i butine, i onda je dosao i do pičkice gde se malo pozabavio. Lagano je prstima mazao usmine i utrljavao kremu na njih, pa onda prepone, ali se opet vraćao na usmine i takoreći joj mazio pičkicu. Video sam da joj prija. Samo je zabacila glavu još unazad i prepustila se uživanju.

Dok je jednom rukom mazio i razmazivao kremu, drugom je lagano prešao po procepu pičkice a ona je samo počela da grize usnice. Sad sam znao da može da joj radi šta hoće. Prstom joj je išao preko pičkice i utrljavao kremu, a drugom rukom ja mazio svoje međunožje. Ustao je između njenih nogu i sad obema rukama mazio butine i međunožje Sipao je još ulja na ruke i opet prešao obema rukama preko pičkice. Samo je uzdahnula i ništa nije progovarala. Žmurela je i živala. Dok je jednom rukom mazio usmine, drugom je spustio trenerku i ispala je kurčina daleko veća od moje.

trlejnje pičke kurcem

Uzeo ga je već dignutog u ruku i samo glavićem trljao usmine. Ona nije ni slutila šta je u pitanju ali je duboko uživala. Sve je više glavićem pritiskao njene usmine i utljavao ulje u njih. Kad je počeo da joj pritiska rupicu, osetila je da to nije prst i podigla glavu, a kad ga je videla da joj kurcem šara po pičkici povikala je na njega, ali je on samo legao celom težinom preko nje i rekao joj da se prepusti i da uživa.

Ona je pokušala da se izvuče ali je on još jače stisnuo uz krevet i uvalio takvu žvaku i počeo da je ljubi. Otimala mu se i rekla da siđe sa nje. Rekao joj je da želi samo jednom da ga stavi i odlazi. Hoće samo još jednom da je oseti kako je uska. Počeo je da joj deli komplimente i da joj priča kako nikad nije više naiao na pičkicu kao njenu. Kako ni jedna nije takvog ukusa i kako bi voleo sam još jednom da joj ga stavi. Video sam ja da je tu bilo i više nego samo sex. Rekla mu je: „Samo jednom i idem”.

Ustao je sa nje i lagano počeo da je trlja glavićem po pičkici. Dražio ju je i mazio ali nije hteo da joj ga stavi. Ona je samo ležala i rec više nije progovarala. Posle par minuta mu je rekla: „Stavi ga već jednom, kasnim već mnogo ili odoh”. Onda joj je rekao da ne žuri da ima vremena, na šta je ona pokšala da ustane i podigla se na laktove.

Ali i dalje, kao da nije htela da ode

Rekla je da stvarno mora da ide i krenula da silazi sa kreveta ali joj je rekao samo jednom da ga stavi i može da ide. Ostala je u tom položaju a on ga je uzeo u ruku i namestio na ulaz. Ona je sad spustila pogled prema njegovoj kiti i u čudu pogledala koliki mu je. Začuđeno mu je rekla da je sad mnogo veći nego što mu je bio, a on je rekao da je mazao neke kreme i da mu je porastao za 4 cm. U čudu ga je gledala i nije verovala. Dok je on lagano kurcem pritiskao njenu rupicu obema rukama se naslonio na krevet kurac mu je iskliznuo sa njene rupice a ona je sama jednom rukom uzela taj veliki i debeo kurac i namestila ga na svoj ulaz u pičkicu i nije ga puštala.

erotska masaža

On je rekao: „Vidiš kako možeš i ti da budeš od koristi”. Ona ga je držala preko pola kurca a on je samo stajao i nije mrdao. Moja žena se sama povukla prema njemu dupetom i sama natakla do pola na taj debeo kurac. On i dalje nije mrdao a ona se vratila nazad pa opet navukla skoro do kraja. Nije joj ušao do kraja i sada ga je pustila i opet legla na leđa. Sklonila je peškir sa stomaka i grudi i sad je bila potpuno gola ispred njega i to sa njegovom debelom kitom u sebi.

On je i dalje nije jebao. Rukama je počela da mazi svoje sise i da gricka opet svoje jebozovne usne. On joj je rekao da mu je ispunila želju i da sad može da ide. Izvadio je kurac iz nje i rekao joj da je prelepa tako ispred njega. Ona ga je pogledala i opet ustala na laktove, jednom rukom uhvatila za kurac i namestila ga opet na svoju pičkicu, navukla se do pola i rekla mu: „Jebi me molim te, žurim, ali želim te u sebi kao nikad do sada”. Gledala ga je pravo u oči a on je počeo lagano da ga stavlja i da ga vadi.

Jebao je kratkim pokretima a onda ga je izvadio do kraja, protrljao glavić po pičkici i počeo da ga nabija polako, ali nije stajao celom dužinom. Stavio ga je do jaja, a ona je počela da se uzmiče unazad kako bi se skinula malo sa njega. Samo je uhvatio za kukove i podvukao svoje šake pod dupe i počeo divljački da ga vadi i gura do kraja. Sad ju je već jebao i takoreći rasturao od jebanja.

Ja priznajem da je nikad tako nisam jebao. Kod mene nikad nije ni mogla da bude toliko ispunjena

U početku mu se izmicala i kroz stenjanje pričala da uspori i da ga ne stavlja celog ali joj je on rekao: „Samo se opusti”. „Treba ti malo vremena da ti se pičkica privikne na ovog krupnog dečka”. On se i dalje zakucavao svom snagom u nju a ona je sve manje i manje pružala otpor. Nisam mogao ni sam svojim očima da verujem kako je taj veliki i debeo kurac rasturao pičkicu moje drage ženice. Jednostavno sam bio zaprepašćen kako ju je jebao i kako je i ona počela polako da hvata taj ritam.

nauljena i jebana

Podigao joj je rukama noge i raširio ih koliko je mogao, izvadio kurac koji je stojao kao strela, pa se malo približio i kurac je sam nasao put do moje pičkice u koju se sjurio svom dužinom, dok je ona samo zadovoljno zastenjala. Jebao je tako još koji minut a onda ga je izvadio i okrenuo je na krevet da leži na stomaku a on se popeo između njenih nogu, opet joj ga sjurio, od pozadi, do kraja.

Tako se jako zakucavao u nju, a ona je, na moju zaprepašćenost, podizala dupe uvis sa kreveta kako bi joj usao još dublje. Sad joj je baš prijalo i želela ga je do kraja. Punio joj je pičkicu tim debelim mesom. Širio joj je pičkicu i jebao je tako divlje kako ja nikad nisam a ona je uživala i sva se tresla od zadovoljstva. Pitao je jel’ joj prija a ona mu je rekla da svrši jer se ona nasvršavala kao nikad do sad i da završi jer već dosta kasni. I da smanji malo ritam jer će sve pičkicu da joj rasturi, na šta se on samo nasmejao i rekao da neće ništa da joj fali i da se samo opusti.

Okrenuo je opet na leđa onako razjebanu i bespomoćnu . Imao sam utisak da nije imala snage ništa više da kaže. On se sada igrao sa njom kao sa lutkom. Opet joj je protrljao pičkicu i sjurio ga do jaja. Samo je zatenjala i zabacila glavu u stranu, takoreći prepustila mu se do kraja. On je punio tim velikim kurcem dok su mu jaja lupala o njenu mokru pičkicu. Sve više je ubrzavao ritam a ona ga je kroz stenjanje molila da svrši. Čuo sam je kako je rekla: „Svrši molim te ne, mogu više da izdržim”.

nabija se na kurac

Onda ga je zabio još par puta i verovatno počeo da joj puni pičkicu, a ona je zagalamila da ga vadi i da ne svši u nju, ali je on samo legao preko nje i do zadnje kapi istresao kurac u nju. Svršavao je dugo i verujem da ju je celu napunio spermom. Dok je punio ona se samo ispod njega upredala i uzdizala dupe sa stola za depilaciju i bilo je očigledno da joj je opet lepo. Kad se odmakao od nje iz pičke je potekao potok sperme i sve se slivalo na pločice. Prišao je da je poljubi, što je ona i prihvatila.

Kad je hteo da se odmakne od nje ona ga je rukom uhvatila za glavu i još jednom sočno poljubila. Nekako je ustala sa stola i počela da briše pičkicu i da traži svoje stvari da se obuče. On je navukao trenerku i rekao: „Požuri da ne zakasnimo, a nadam se da večeras bude i reprize”. Samo ga je pogledala onako sa smeškom i rekla: „Nadam se…”

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o