Jebao je naše pičkice i guze

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je to prošlog leta, kao i obično išla sam u posetu rodbini koja živi u Torontu. Tamo sam upoznala predivan par, zbog njihovog savršenog fizičkog izgleda zvala sam ih Babri i Ken. On se zvao Dejvid, imao je 43 godine, bivši maneken koji je sad menadžer u modnoj agenciji, a ona se zvala Loren, imala je 40 godina, bivši fotomodel, ali je odustala od karijere i potpuno se posvetila njemu i deci. Ja sam tada imala 20 godina i iako su njih dvoje nešto mlađi od mojih roditelja, to se nikada ne bi reklo. On je visok, zgodan, tamno smeđe kose i plavih očiju, a ona srednje visine, plavooka i prelepe duge plave kose. Oboje su bili u tip-top formi, savršeno izvajani, samo je ona imala implante, jer je dvoje dece ipak učinilo svoje.

Kod njih mi se takođe sviđalo to što su bili vrlo elegantni; on je uvek bio u odelu i kravati, koji su mu savršeno stajali, a ona u sofisticiranim haljinama i cipelama, pravi gospodin i dama. Ja, iako sam imala 20 godina, uvek sam se trudila da izgledam elegantno i ukusno. Mene nikada ne možete videti u pantalonama ili patikama, jer, po mom mišljenju, svaka žena treba da bude dama, a dame se ne oblače kao klšarke i kurve.

Uvek sam izgledala starije nego što jesam, jer mi se telo drastično brzo razvijalo i (hvala genetici) obline sam počela da dobijam još i pre tinejdžerskih dana, tako da sam ja sa 15 godina već imala telo žene. Jedino što je moglo da oda moje prave godine je moje lice, tj. moj baby face. To je veliki paradoks – kada me ljudi posmtraju sa nekih 5-6 metara udaljenosti misle da imam 25-26 godina, a kad mi priđu bliže, misle da imam 15. Inače, ja sam biseksualka koja obožava trojke, jer mi je seks „jedan na jedan” nekako dosadan, bilo da sam samo sa muškarcem ili ženom. Mnogo veća uživancija mi je kad sam sa dva muškarca ili dve žene, ali najveća je ipak kada sam sa muškarcem i ženom.

devojke dele spermu

Sada vidite kako su se Loren i Dejvid savšeno uklopili u moje seksualne apetite. Pošto smo postali bliski prijatelji, znali su kakva sam, i kako su dani leteli, sve češće su se osećale vibracije u vazduhu i znala sam da ćemo kad-tad završiti zajedno u krevetu. Pšto se blizio Dejvidov rođendan, Loren i ja smo se dogovorile da mu poklonimo nešto što će pamtiti celog života. Malo je ipak bila nesigurna, pošto oni nisu radili talve stvari pre toga, ali brzo ju je to prošlo.

Došao je i taj dan. Otišli smo u restoran na večeru. Dejvid je izgledao odlično; nosio je teget odelo i svetlo plavu košulju i kravatu, kombinaciju koja je isticala njegove divne plave oči. Loren i ja smo se sasvim slučajno obukle veoma slično; obe smo imale uske bele haljine, samo je njena bila sa bretelama, a moja se vezivala iza vrata.

Kako je veče odmicalo, mi smo sve više uživali u dobroj hrani i vinu koje nas je sve više opustalo. U jednom momentu, Loren je nežno uzela moju ruku i stavila je na Dejvidove pantalone, tj. kurac koji je već bio tvrd. Počela sam da ga mazim, stiskam, otkopčala sam mu šlic, ali ga nisam vadila, već sam provukla svoju ručicu u njegove bokserice i lagano mu drkala. Za to vreme, njih dvoje su se ljubili strasno, a on nas je obe dirao po butinama. Kada je atmosfera već postala uzavrela, odlučili smo da platimo račun i odemo njihovoj kući, gde ćemo na miru nastaviti naše igre.

Kada smo izašli iz restorana, svi smo već bili toliko uspaljeni, da smo se non-stop pipali i ljubili dok smo dolazili do našeg parking mesta. Ušli smo u auto, Dejvid je vozio, a nas dve smo bile na zadnjem sedištu.

lezbejke na zadnjem sedištu

Počele smo da se ljubimo, pipamo, i s vremena na vreme bismo mazno pogledale u retrovizor da bismo još više palile Dejvida. Sisala sam joj vrat, sklonila bretele i mazila grudi koje su bile napola ispale. Uvukla sam ruku do njenog međunožja i skinula joj bele čipkaste tangice i bacila ih Dejvidu u krilo. Loren je krenula da i meni to učini, ali ja nisam ništa nosila, što ih je još više uspalilo.

Konačno smo stigli do kuće. Decu su bili poslali kod baba i deda, tako da smo mogli u potpunosti da uživamo. Spavaća soba im je bila na spratu, pa smo se dok smo se penjali skidali, tako da dok smo došli do nje, već bili potpuno goli.

Rekle smo Dejvidu da legne i uživa, jer je ipak njegov rođendan

Legao je na leđa, a nas dve smo mu pršle sa strane. Ljubile smo mu uši, lice, vrat, ramena, grudi, stomak i konačno se spustile do tog velikog tvrdog kurca koji je samo nas čekao. Lizale smo ga uzdužno, zatim spiralno, spajale smo naše jezike na njemu, zatim sam ga ja skroz uzela u usta i počela da ga obrađujem. Rukom me je uhvatio za kosu i počeo da me nabada, pomalo nasilno, ali ja nekako i volim kad je muškarac snažan i kada svoju snagu umereno pokazuje na ovakav način.

Dok sam mu pšila, Loren ga je strasno ljubila. Zamenilo smo se i sad su njena usta usisavala kurčinu, a ja sam ga čas ljubila, čas se spuštala do dole i lizala mu jaja.

ffm trojka, pušenje

Vrhunac se približio i on je izlio neverovatnu količinu sperme po našim licima. Posle orgazma, postao je polutvrd, ali smo nas dve postarale da opet povrati prvobitnu tvrdoću. Dok je on ležao, nas dve smo ustale sa kreveta i stale ispred njega. Ljubile smo se, mazile, u jednom momentu postavila sam Loren da stoji uspravno, a ja sam joj prvo lizala sise, pa bih se vraćala do njenih usana. Zatim sam otišla skroz dole, čučnula ispod nje i počela da ju ližem kao nijednu do sada.

Dahtala je, vrištala, gurala svoju pičku na moj jezik sve više i više. Prekinula bih lizanje nekoliko puta, podigla se gore da je poljubim i poližem sise malo, da je još više napalim, jer joj je to bio prvi put sa ženom i želela sam da joj bude savršeno.

Ubrzo sam osetila da joj se telo grči, da se trese i doživela je vrlo jak orgazam da joj je nekoliko minuta trebalo da se povrati od toga. Nas dve smo opet prešle na krevet kod Dejvida, a sada su nih dvoje odlučili da mene zadovolje do maksimuma, što i nije u tom momentu bilo teško, jer sam bila napaljena kao nikad. Počeli su da me ljube naizmenično, a potom su krenuli da mi ližu celo telo. I pre sam imala iskustva gde su me dva jezika u isto vreme lizala, ali ovaj put je bilo zaista magično – šarali su toplim jezicima po mom vratu, stomaku, ramenima, sisama, nogama i konačno se oboje našli između mojih nogu.

tip jebe dve ribe

Toliko sam bila napaljena da sam svršila čim sam osetila toplotu dva jezika u mojoj pički. Lizali su me polako i nežno, onda sve brže i brže, pa bi opet usporili i došli do mojih sisa koje bi grickali i sisali. Sva čula su mi se opet probudila i svršila sam još jednom pod njihovim jezicima. Onda je Loren legla na leđa i privukla me sebi, tako da su moja leđa bila na njenim sisama. Počela je da trlja svoje sise o moja leđa, a za to vreme Dejvid mi je mesio sise. U jednom momentu ona mi je prstima otvorila pičku, a on je svoj kurac zabio duboko u mene i počeo da me jebe kao niko do tada.

Dok me je on žestoko jebao, ona mi je čas prstima širila pičku, čas mesila sise, a ja sam svoju ruku proturila da njene pičke i počela da je trljam. Jebali smo se tako neko vreme, a onda sam ja opet svršila uz ogromne krike. Skinula sam se sa njegovog kurca koji je još bio tvrd, ali sada spreman za Loren.

Počeo je da je jebe od pozadi, a ja sam se spustila dole i počela da mu ližem onaj deo kurca koji je izlazio iz nje tokom jebačine i deo njene pičke. Ona bi s vremena na vreme spuštala svoju glavu do moje pice i lizala je. Ubrzo je i ona svršila, a i njemu je nadolazio orgazam, pa smo se nas dve našle kod njegovog kurca koji je prvo počeo da puni njena, pa onda i moja usta. Ljubile smo se i prebacivale, mazale jedna drugu njegovom spermom po sisama, licu, stomaku, pički.

lizanje pičke i kurca

Dok se on odmarao od vrhunske jebačine, nas dve smo mu opet napravile predstavu tako što smo sele u pozu makazice (za one koji ne znaju, to je trljanje dve pičke). Osećala sam njen klitoris na svom, trljale smo se sve žešće i žešće, a onda smo pružile jedna drugoj prste i počele da ih ližemo onako kao da pušimo kurac, a potom bismo vlažne prste zabijale jedna drugoj u pičku.

Na redu su bili naši nauljeni čmarići

Dok je naše zadovoljstvo raslo, rastao je i njegov kurac, pa nas je on, dok smo se trljale naizmenično jebao u usta. Kada mu se kurac opet potpuno ukrutio, opet smo prešli na krevet. Sada je on ležao, a ja sam ga opkoračila i krenula da se nabijam, a Loren je sela ispred mene tako da sam se ja, dok sam se nabijala na njegov kurac, ljubila sa njom, mesila joj sise i drkala joj pičku. Svršila sam po ko zna koji put, legla pored Dejvida, a Loren je počela da se nabija na njegov i dalje tvrdi kurac. Jebali su se tako sve jače i jače, a onda su svršili i on joj je punio pičku.

Kada ga je izvukao iz nje, spustila sam se do njene pičke i polizala tu mešavinu njihovih sokova. Onda smo svo troje legli da malo odmorimo od žestoke jebačine, ali đavo nam nije dugo dao mira pa smo opet krenuli da se ljubakamo i pipamo.

svršavanje unutra, ffm trojka

Loren je u jednom momentu otišla iz sobe, a Dejvid i ja smo nastavili sa maženjem. Vratila se sa eteričnim uljem i svi smo znali šta to znači. Prvo je ona isturila svoju savršeno izvajanu guzu i dok je Dejvid mazao njenu šupljinu, ja sam mazala njegov kurac. Videlo se da im ovo nije prvi put i čim je ušao posle par momenata, već su uskladili ritam i neminovna prvobitna bol je ubrzo nestala.

Dok ju je on jebao u guzu, ja sam joj lizala i drkala pičku. Onda je ona meni pokazala da namestim svoju pičku na njena usta i počela je da me liže. Iako je jedva dolazila do daha od njegovog rasturanja, rekla mi je da joj istrtim guzu i počela je da me maže uljem. Kada je Dejvid izašao iz nje, odmah je krenuo na mene, s tim što je mene okrenuo na leđa i stavio mi jastuk ispod guze. Odvaljivao me je od kurca kao ni jedan muškarac do sada, a Loren je legla preko mene pa je trljala svoju pičku o moju.

U životu nisam doživela takav orgazam. Posle toga, zaspali smo premoreni.

ffm anal

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Fine, ?cat’s!!!

Uz kakva priča!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x