Kurata Nova godina, IV deo

Nastavak priče: Kurata Nova godina, III deo

Iskreno, kako je krenula ova godina već sam bila u strahu da će mi cela ova godina biti kurata. A opet, baš mi je prijalo. Ono u autu sa Goranom me je načisto pomerilo pameću. Ali evo me opet na tim talasima, Goran i ja nismo se videli od onog pušenja već tri meseca. A bio je dobar i žao mije što nisam htela da se sa njim kresnem u kolima.

Dane sam provodio sa Markom i njegovom Jasminom koja mi je prenosila pozdrave od svog brata. Marko me je sve češće posećivao i namerno bi se nameštao tako da bih ja video da mu se kurac digao. Ne znam ni sama kako da se ponašam pred njim a sve više mi je nedostajao seks. I iznenada, neočekivano, i za mene neverovatno, ukazala se prilika krajem januara…

Pošla sam u Loznicu na jedan rođendan. Naravno, dobro sam isprala guzu, ali sam obukla samo tangice, drugo nisam smela. Ali u rancu halteri, čarape, brus i haljinica, za svaki slučaj.

gej u tangicama

I dok sam čekala bus primetih da neko stoji sa druge strane ulice. Malo me bio i strah ali kada prođe auto farovi obasjaše cajkansku uniformu. I baš taj pandur me pozva po imenu i pozva da pređem na onu stranu ulice. Pređoh i uz izvinjenje da čekam prevoz on izađe na svetlo i ja poznah Halida, komšiju, peta kuća od moje. Njegova ćerka se družila sa mnom i išla u isti razred.

I tu gde sam se najmanje mogao nadati bilo čemu, započe muvanje

Halid me začikavao i zezao da je prvo mislio da je preko devojka ali me je prepoznao. „Baš si mi nekako stasom kao moja Hajra” (njegova ćerka). Ja se nasmejah i upitah koliko je sati a on odgovori da imamo dovoljno vremena jer autobus dolazi za 45 minuta. Njegovo otvoreno pitanje a kasnije i predlog me ostaviše zapanjenom i nemom. „Dobro, da mi nešto razjasnimo, kada ti izgledaš tako seksi ženskasto izazovno, da li voliš da te prcaju muškarci?” Gledala sam ga sa nevericom, totalno pogubljena, što on iskoristi, zagrli me i povede dublje u noć.

A onda šok, uhvatio me je za obraze i zavalio mi opaku žvaku gurajući jezik u moje grlo. Spustio je ruku i povukao moju da stavi na svoju izbočinu ispod uniforme. Nisam stigla da se snađem kada ga on izvadi zajedno sa krupnim i teškim mudima. Inače, Halid je imao 48 godina 190 cm, i verovatno preko 120 kg. Ne govorim to da ispadne da me je silovao, neeee mogla sam pobeći, ali neka čudna sila kao magnet me je gurala ka njemu.

gej pandur

„Mali večeras ću samo da mi ga malo popušiš, pa da ti ga smestim u guzu i olakšam puna muda.” I dalje sam ćutala, čučnula i uzela u ruku neobičan obrezan kurac. Glavić mu je bio debeo poput pečurke a telo kurca je bilo tanje da bi se ka mudima širilo, i to baš u debelu kitu.

Počeh ga lickati i nadrkavati jer bio mi je problem uzeti taj glavić u usta. On me povuče ka sebi i svojim kukovima krenu napred, i uz maksimalno širenje usta, uđe. Bio mi je ispunio celu duplju usta, i na sreću, nije dugo trajalo, kada ga uz uzdah izvuče.

„A sada kurvice, pantalone dole, i nasloni se na kola. Hoću da ti ga nabijem do jaja.” Bio me je strah ali kurvinjska želja da ga osetim… Povinovah se i skidoh pantalone do kolena a on sav pogubljen huknu: „Huuuuu uh jebem li te malena, pa ti si prava pička.” Obuhvati me oko kukova i bez ruku nacilja moju rupicu koja je bila kliska, dobro podmazana, kao i uvek kada idem na neku žurku. Vrisnuh ali mi se vrisak izgubi u njegovom dlanu kojim mi zapuši usta.

gej pušenje

Bol je bio neverovatno jak ali samo na tren, dok glavić ne probi moj ulaz anusa. Nije se zaustavljao, uterao mi ga je do jaja, a ja sam se skoro onesvestila od bola. Malo zastade a onda: „Pičkoooooo sad ću da te karaaaaam mmmmmm, jooooooj jebem teeeeeee, prcam, mmmmm, uuuuu uh što si dobra kurvicaaaaaaa!”

Ja sam samo stenjala i mumlala jer je bol jenjavao a vatra uz kičmu je najavljivala žestok orgazam. Kada mi je pustio usta i ja počeh ludovati. „Toooooo Halideeee mooooooj jebi jebime eeeeee daj napunimeeee uuuuuu uh mmmmmmm!” Bio je to životinjski seks, koji je u meni probudio kuju, kurvu koja ne može bez kurca.

Uživala sam sa svakim njegovim ubodom

On poče roktati i huktati. „Jooooj ovakooo nije nikada bilo sa mojoooom rahmetli Nazifom. Ali ti siiiii, mmmmmm, opaka kurvetinaaaaaaa, voliš kurac !” Već smo postali neoprezni kako se bližio vrhunac. Na našu sreću, sneg je padao i prolaznika nije bilo. „Pičkoooooo svvvvvoooo… svr… svršaavaaaam! Mmmmm, punim te pičkoooooo. Jebem opet posleeeee pet godiiiiinaaaa!” Tada i mene udariše talasi orgazma i ja počeh cvileti i mešati guzom. Osetih jak mlaz sperme, a zatim još tri četiri slabija.

gay sex u prirodi

Halid se tresao, isto kao i ja, ali ostadosmo spojeni još par minuta dok je njegov kurac ušpricao još par mlazića sperme. Ovaj orgazam me je načisto razbio i nisam mogla da stojim na nogama. Uhvatih se ponovo za naslon klupe kada Halid uz glasno „PLOF” izvadi kurac ostavljajući veliku prazninu u meni.

Sperma krenu iz mene i ja čučnuh i ostah tako dok ne iscuri veći deo. Uzeh vlažne maramice i lepo se uredih. Halid je na pola metra od mene sedeo na klupi dok mu se kurac presijavao na ovoj belini. Uzeh maramicu i lepo mu uredih kurac, i pre nego što ga pustih, sagoh se i poljubih ga. „Mala ovo je naša tajna, svidelo mi se pa bismo mogli ponoviti.” Osmehnuh se i rekoh: „Odličan si jebač, pa svrati ponekad kada si dežurni.”

Jedva pređoh preko ulice jer su mi noge klecale. Bus odmah stiže i ja sedoh srećna, izjebana i zadovoljna. Mogla sam na žurku.

gay anal creampie

Sadik-a

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

2
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Merlinka

smile svidja mi se…

sadik-a

P moram priznati bilo je rxtra ali ono što se kasnije dešavalo bilo je neverovatno i jako napaljivo.Hvala