Seks sa gazdom u garderobi

Zdravo svim čitaocima koji posećuju ovaj sajt i uživaju u našim pričama! Ja sam Boki i odlučio sam da svoja iskustva podelim sa vama.

Ako neko od čitalaca želi da je lično upozna, pogotovo ako je iz Banjaluke, može me kontaktirat preko tvitera, moj profil je Wojer 3. Sve je diskretno.

Ovo što ću vam sad ispričati se desilo pre par dana u jednoj trgovačkoj firmi gde moja dobra drugarica radi. Pošto zna da ja pišem priče, ispričala mi je. Ja ovde neću spominjat imena, al’ razumećete.

Jednog popodneva, posle završetka radnog vremena, radnici su otišli kući, a moja koleginica je, kao čistačica u toj firmi, krenula da čisti objekat sa radnom kolegicom, koja je onako lepškasta žena od 30 godina, utegnute guze i povećih sisa.

Podjelile su se po reonima i krenule tako. Dok je čistila svoj reon, primetila je gazdu firme kako izlazi iz svoje koncelarije i kreće prema reonu od njene kolegice. On je bio jako držeći gospodin od 73 godine, lepo je izgledao za svoje godine. Sinulo joj je kroz glavu da su njena kolegica i gazda pre neki dan nešto razgovarali na hodniku i držali se za ruke. Ostavila je usisivač upaljen i lagano krenula za njim.

Kad su sšli dolje, kolegica je bila u gardarobi, da je ne bi primetili, otišla je u kotlarnicu jer je iz kotlarnice bio prozor koji je gledao u gardarobu.

Čim je ušla, primetila je nju, al’ njega nije videla. Ona je bila pognuta i usisavala pod. Odjednom su se otvorila vrata i ušao je on. Tako dok je otvarao vrata, malo ju je gurnuo ka vratima. Ona se trgla i nasmejala, a on je odma’ pomazi po guzi.

pušenje u garderobi

Ona se okrenu, ugasi usisivač, i k’o po naredbi kleknu na kolena uzevši njegov šlic i poče ga otkopčavat. On zatvori vrata i okrenu ključ. Pošto je bio mali prostor, on se nasloni na vrata a ona izvadi njegov poludignut kurac i odma’ ga stavi u usta. On zadiže glavu i uzdahnu jako. Imao je osrednji kurac.

Ona ga je obrađivala majstorsli i ubrzo mu postade ukočen, ne baš jako al’ solidno. On je podiže iz klečećeg položaja i nasloni na umivaonik, povuče joj trenerku na dolje, pljunu u ruku i podmaza joj picu. Ona mu reče da ne treba jer je navlažila dok mu je pušila i on joj malo raširi guzove.

Lagano uđe u nju

Poče da je lagano navlači. Videlo se da uživa. On je počeo da je žestoko nateže, a ona je sve više dahtala i u jednom trenutku počela i sama da se nabija, što je njega priguralo vratima i zakačio je svojim leđima ključ i slomio ga.

jebanje od pozadi

Videla sam kako je ključ pao na pod. Oni nisu obraćali pažnju; nastavili su u ritmu. Ona se samo protegnu, zgrči i jako zaurla. Bio je dobar znak da je svršila. On je nastavio u istom ritmu, a ona malo dođe sebi i reče: „Stani!”

On stade i izvadi ga. Ona se protegnu i u ruku uze tečni sapun, namaza sebi guzu. I ponovo po sapun, namaza njegov kurac i reče: „Stavi ga u guzu, tako ćeš prije!” On ga naslini i poče ulazit a ona de samo malo pognu i uzdahnu.

On nastavi prodirat u nju i uđe do kraja, a ona zaurla: „Jebi me žestoko!” On je poče jebavat jako i sve žešće se nabijao u nju, što se i primetilo po njenoj pici. Počela je da piša! Pri svakom njegovom zabijanju do kraja, ona bi pišnula i sve više zavijala.

squirting anal

On se odjednom zabi do kraja, uhvativši je za kukive i zajecaše oboje.

Punio joj je guzu spermom

Stajali su tako ukočeni 10 sekundi. On je pusti, ona pade na pod i nastavi da se grči i trese. Svršavala je. On se sagnu, pomazi je po kosi i reče: „Baš si prava jebulja”. On se zakopčava, ona diže trenerku koja je sva mokra, što od njenih sokova, što od piškenja…

Drugarica se povlači iz kotlarnice prema svom reonu, kad odjednom joj zvoni telefon, zove je kolegica, dal’ bi mogla doć. Pošto je slomila ključ, u garderobi uzima svoje ključeve i odlazi dole, otključava je, a on se sakrio iza vrata. Samo sam je pogledala i nasmejala se, a ona reče da nije stigla do wc-a, upiškila se. Nasmejala se i otišla.

anal creampie

Boki i Mica

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o