Nakon pecanja sa kumom upecao sam najbolju ribu, kumu

Registrovani korisnici ne vide reklame

U šest sati ujutru stigao sam ispred kumove kuće opremljen štapovima, udicama i mamcima. Pozvao me je da popijemo kafu, iako sam ja insistirao da što pre krenemo, jer sam se uželeo reke, tišine i pijuckanja rakijice dok posmatramo plovak na površini. I da ne probudimo kumu…

Ušao sam unutra, a u hodniku me je upozorio da budem tiši, jer kuma spava u dnevnom boravku (tu su imali klima uređaj, pa su se zbog vrućina prebacili tu da spavaju). Dok sam prolazio prema trpezariji, bacih pogled prema trosedu na kome je spavala kuma. Bljesnulo je njeno golišavo telo, pokriveno do pola čaršavom.

Sačekao sam da kum izađe do kupatila, a onda na miru snimim usnulu kumu. Bila je potpuno gola. Ležala je na stomaku, a čaršav jedva da je pokrivao jednu nogu i pola guze. Imala je jako seksi dupe koje me odavno palilo, sad sam imao priliku da ga vidim golo i izbliza. Čula se voda iz kupatila, tako da sam znao da kum neće odmah.

gleda je dok spava

Ustao sam i tiho se primakao krevetu. Noge su joj bile poluraširene, tako da sam imao solidan pogled na njenu glatko izbrijanu picu. Kurac mi je poskočio, a ja sam dobio želju da zabijem jezik u njen pičić i guzu. Ali, brzo sam se vratio za sto, jer sam čuo da kum stiže.

– Vidi ovu moju, gologuza spava – smeškao mi se kum.

Trudio sam se da ne gledam u njenom pravcu, pa sam samo promrmljao da je toliko vruće da bih i kožu skinuo sa sebe.

Kasnije, na pecanju, čak ni reka nije uspela da mi skrene misli sa golog dupeta moje kume. Zamišljao sam sebe kako razvaljujem njenu pičku, ližem njen čmarić, guram prste u njega… uhhhh! Da zlo bude veće, kum je sve vreme potencirao priču o seksu. Nismo se baš proslavili sa ulovom, ali smo zato napali na flašu domaće rakije. Kad smo bili ispod polovine, kum je već počeo da opisuje konkretne doživljaje iz njihovog bračnog kreveta. Tako sam saznao da kuma obožava oralni seks, da praktikuju i analni, ali i da kumu ponekad boli, da se tucaju skoro svaki dan, a nekad i više puta dnevno…

Obojica smo se prisetili studentskih dana i male vrckave Tanjice i seksa sa njom, pojedinačnog, a i u trojci. Tada smo tucali kumu Tanjicu čitavu noć i radili sve što smo do tad videli u pornićima. Tucali je u usta, picu, guzu, stavljali u sendvič. Svršavali svuda po njoj. Obojici je to bilo jedno od najboljih seksualnih iskustava u životu.

Nakon pecanja sa kumom upecao sam najbolju ribu, kumu

Kum je upitao da li sam ikada posle toga bio u nekom grupnjaku. Rekao sam mu da jesam i da ću mu ispričati to nekad. Nastavio je da insistira, ali sam ipak uspeo da se odbranim. Dok smo se vraćali kući, opet je tema bio seks, opet je pričao o kumici i hvalio njena seksualna umeća. Kurac mi se nije spuštao. Nisam mogao da odvojim pogleda od nje….

Seo sam na krevet tako da sam mogao da je vidim kako radi u kuhinji, kako se saginje ili previja oko stola. Nekoliko puta sam uspeo da ulovim blesak njenih gaćica. Nastavili smo da pijuckamo (kuma je sebi nasula belo vino), a on se sve vreme blesavio na temu seksa. Posle ručka smo se zavalili na krevet, kuma je bila između nas. Dok samo ćaskali njegova ruka je mazila njeno golo koleno. Kuma nam je priznala da smo je naložili pričom i da će kum platiti čim ja odem, na šta sam ja u šali odgovorio da ne moraju da čekaju na mene, jer ja ne žurim. Njegova ruka je sve češće zalazila ispod njene haljinice, a moja erekcija bila sve očiglednija.

– Znaš šta mala? – obratio joj se – Ja moram da te kresnem! Neće kum zameriti.
– Hajde i to da vidim! – rekoh uveliko ohrabren ispijenim alkoholom.

Ona je samo prokomentarisala da smo obojica ludi, ali nije se pomerila sa mesta. On joj je zadigao haljinicu i krenuo licem ka njenoj pičkici. Pokušavala je da spusti haljinu i da se odbrani, ali je kum bio uspešniji i njegov jezik je već bio na njenoj pici preko providnih gaćica. Srce mi je ludački lupalo, a kurac hteo da eksplodira.

mmf trojka, predigra

Kad joj je gurnuo prst u pičkicu, uzdahnula je i zavalila se nazad. Njena odbrana je pala (ako je uopšte i htela da se odbrani). Pomerio je gaćice u stranu i lizao pičkicu dok je njegov prst bio u njoj. Bojažljivo sam spustio ruku na njeno rame i počeo da je mazim po ruci.

Pružala mi se prilika koju nisam hteo da propustim – trojka!

Krenuh rukom prema grudima, ali ona skloni moju ruku i promrlja:
– Nemoj… Molim te…

Nastavio sam da mazim golo rame, nisam hteo da odustanem. On se uspravio i krenuo ka njenim grudima i licu. Ljubili su se strasno neko vreme, a onda je on izvukao svoj poveći kurac iz šortsa. Seo je pored nje, a ona se savila da bi ga uzela usta. U tom momentu sam podigao njenu nogu i onako poluležeći krenuo da je ližem. Već je bila dobro navlažena. On ju je držao za glavu i davao ritam pušenju. Kada je osetila moj jezik dole, pokušala je da se izvuče i odgurne me, ali je on sprečio u tome.
– Kume, znaš šta treba da radiš – ohrabrio me je.

Strgao sam joj gaćice i konačno mi se njena pica i guza ukazaše u svoj svojoj lepoti. Lizao sam kumu, naizmenično njenju pičkicu i guzu, povremeno gurajući prste u njih. Mumlala je sa uživanjem, dok je njegovih dvadesetak santima nestajalo u njenom grlu.

mmf trojka oral

U meni je sve ključalo. Povukao sam svoju jebozovnu kumu za ruku i postavio je na kolena. Strgla je moj šorts i odmah progutala kitu. Izgledala je jako seksi, njeno telo je odavalo da je napaljena i željna žestokog seksa. Klečala je između nas, u jednoj ruci držala njegov kurac, a u drugoj moj. Naizmenično ih je sisala, grickala, lizala naša jaja.

– Daj je na sto – komandovao je kum.

Položili smo je na stočić u dnevnom boravku, tako da joj glava visi preko ivice. Prišao sam joj i ugurao kitu pravo u grlo, tako da je počela da se guši. Na sekund bih je pustio da se izbori za vazduh, a onda opet nabijao čitavog.

– Taaaakoo… To ona voli… Jebi je jako! – skoro da je urlao kum dok nas je gledao, spremajući se da joj zabije svoju batinu u pičku.

Menjali smo se na svakih par minuta, jedan u grlo drugi u pičkicu. Ona je jecala, mumlala od zadovoljstva dok smo mi sve jače i jače nasrtali na moju kumu.

spit roast

Prvi put je svršila dok je on bio u njenoj pičkici. Kum je otišao do sobe, a ja sam kumicu naguzio od pozadi preko stola. Uhvatio sam je za bokove i ludački joj ga zabijao od pozadi. Njena pičkica je glasno mljackala, a sto škripao pod nama.

Ponovo je svršila uz glasno vrištanje. Kum se vratio noseći neki lubrikant. Prišao joj je spreda, dok je još bila nagužena preko stola. Dodao mi je lubrikant i rekao da joj podmažem guzu. Gurnuo joj je kitu u usta, a rukama raširio njene guzove. Podmazao sam čmarić i moj kurac, i dok je on i dalje širio guzove i stavio je glavić na njenu rupicu. Polako sam ga ugurao do pola, uz njen glasan urlik za koji nisam bio siguran je li od bola ili uživanja.

Nastavio sam da lagano tucam kumu u guzu

Čmarić se opustao i sve lakše me puštao unutra. Kum je sve vreme rukama držao njene guzove raskrečene i uživao u pogledu, dok je ona lizala njegovu kitu i glasno uzdisala.

Nakon pecanja sa kumom upecao sam najbolju ribu, kumu

Onda smo prešli na krevet. Ja sam seo prvi, a ona me uzjahala, a kum prišao iza nje. Onako goli i znojavi smo se spojili u jednu celinu. Sisao sam njen jezik, grickao bradavice, pokusavajaći što bolje da joj zabijem kurac dole. Kum je nasrtao na njenu guzu držeći je za kosu.

U toj pozi je opet divljački svršila, a ja sam osetio sokove kako se slivaju po mojim mudima. Osetio sam da se približavam vrhuncu.

– Svršiću… – rekao sam.

Za čas je ona opet bila na kolenima, a naši mokri kurčevi u njenim rukama.

– Napuni svojoj kumi usta, ne daj ni kap da se prolije.

Svršili smo gotovo istovremeno. Usta su joj bila puna naše sperme koja se slivala niz bradu i kapala po čvrstim sisama. Gutala je sve, dok smo mi glavićima vraćali prosute kapi. Još nekoliko sekundi je oblizivala naše glaviće.

– Vi ste obojica stvarno ludi! – bile su njene prve razgovetne reči koje je izgovorila od kad smo počeli da se tucamo.

Nakon pecanja sa kumom upecao sam najbolju ribu, kumu

Ustala je i otišla prema kupatilu, a nas dvojica se zavalili u fotelje. Kum je zapalio cigaretu, povukao dim i rekao:

– Je l’ znaš od kad maštam o ovome… oboje…?!
– Pa, što niste rekli… i ja maštam o kumi godinama… – odgovorih.
– Moraćemo da nadoknadimo propušteno. Ostani da prespavaš večeras, ionako su tvoji na letovanju.

Nisam se opirao, samo sam prokomentarisao da će ovo biti duga noć…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x