Kako sam postao žigolo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pre nekoliko meseci u stan pored mog uselila se žena u ranim četrdesetim. Ni sanjao nisam da ću postati njen žigolo… Svaki put kada bismo se sreli u liftu, ostajao sam potpuno paralisan pred njenom lepotom i senzualnošću. Kako i ne bih: utegnuta crnka, sa izazovnim oblinama i jebozovnim usnama.

Uvek je bila u skupim firmiranim krpicama, a mirisi prvoklasnih parfema poigravali su se mojim nozdrvama. Nije mogla da ne primeti da je gutam očima. Samo bi se osmehnula ili bi mi bezobrazno namignula. Nikada nismo razgovarali, ali smo se zato pogledima već uveliko tucali.

Prošlog meseca sam napunio 25 godina. Držim do svog izgleda, redovno odlazim u teretanu, kažu da sam u licu Bred Pit, a po telu Van Dam, naravno iz mlađih dana. Zbog toga sam popularan kod ženskog pola. Radim kao obezbeđenje, što mi ne donosi neku veliku kintu, ali je dovoljno za normalan život. Naravno, uvek težim ka tome da nađem neki redovan posao, međutim to baš i nije tako jednostavno.

lep momak dignutog kurca

Bilo je oko 22 h, vraćao sam se sa treninga. Ušao sam u lift, i taman da ću krenuti gore, otvoriše se vrata. Komšinica, i to u dopičnjaku. Srce mi je na momenat zastalo. Klimnuo sam glavom, a ona mi se osmehnula.

Krenuli smo gore. Odjednom je pritisnula dugme za prinudno zaustavljanje lifta. Stali smo između drugog i trećeg sprata. Prišla mi je i bez imalo ustručavanja zavukla ruku u moje bokserice. Čvrsto je uzela moju muškost.

Pritisla je dugme i lift je nastavio da se kreće. Tog momenta nisam baš najbolje razumeo šta je htela time da kaže. Izašli smo iz lifta i ćutke otišli svako u svoj stan. Tek kad sam se kod kuće smirio, shvatio sam njene reči. Naravno, ni na pamet mi nije palo da je odbijem.

Sledeće večeri, kao što mi je rekla, došao sam kod nje. Dočekala me je u svilenom ogrtaču, sveže okupana. Pružila mi je ruku.
– Silvija – rekla je nežnim glasom.
– Igor – odgovorio sam. Uvela me je u veliku sobu, popunjenu kožnim nameštajem. Sipala nam je piće i otpočeli smo razgovor koji je ubrzo postao opušten.
– Jesi li razmislio o onome što sam ti rekla u liftu? – upitala me je.
– Jesam i prihvatam ponudu. – Nazdravili smo.
– Dobro, ali moraš prvo da prođeš jedno testiranje sa mnom, pa ako se pokažeš u pravom svetlu, idemo dalje. Mušterije ću ti ja nalaziti i ja ću te isplaćivati po urađenom poslu. Koristićeš zaštitu pri svakom odnosu, čak iako mušterija bude zahtevala drugačije. Nabaviću ti svu potrebnu seksi opremu. Mušterije će dolaziti kod tebe u stan koji će biti pokriven kamerama koje ću ja nadgledati. Ako mušterija odustane pred sam odnos, dužan si da se ponašaš kao džentlmen i poštujš odluku. Naravno, nikom ne spominješ s kim si bio i ne pričaš drugarima o svom seksualnom životu. Ok? Imaš li neko pitanje?
– Ok, jedino mi nije jasno zbog čega ćeš mi od stana napraviti rijaliti?
– Pa, moram biti sigurna da li si zaradio za to veče ili ste samo ispijali kafu i piće. Neću da plaćam posao koji nije obavljen.

Ustala je i stala pred mene

Odvezala je traku na ogrtaču koji se rastvorio. Skinula ga je, ostavši preda mnom potpuno gola. Knedla mi je zastala u grlu. Izgledala je božanstveno. Telo bez grama sala, grudi čvrste, špicastog oblika, sa svetlo ružičastim bradavicama, među nogama obrijana. Podigla je nogu na moju butinu, otkrivajući prelepu pičku. Počela je da se mazi, spuštajući prste među noge. Trlja je, rastvara usmine, zavlači prst u nju.

dira se i gleda ga

Kita mi se krutila i izbočina na trenerci je bila sve veća. Iako sam želeo da je zgrabim i ovog momenta kresnem, morao sam da se suzdržim. Izvukla je prst iz pičke i stavila ga na moje usne. Miris zrele pičke još više je raspalio strast u meni. Uhvatila me je za ruke i podigla sa kožne fotelje. „Sad ćeš da izvedeš striptiz samo za mene“, rekla je i sela na fotelju.

Dohvatila je daljinski i uključila muzičku liniju. Počeo sam stidljivo da se pomeram u ritmu muzike. Podrugljivo se smešila.
– Hajde, potrudi se malo više, moraš da me napališ još više. Da imam želju da te ščepam, i da se jebemo celu noć, ako želiš, naravno… – bodrila me je.

Želja za njenom pičkom pokrenula je moje telo. Izvijao sam se pred njom, skidajući deo po deo moje odeće.
– To! Bravo! – oduševila se. Prsti su joj bili među nogama. Ubrzo sam ostao i bez poslednjeg komada odeće, crnih bokserica. Zadovoljno je gledala u moju kitu. – Uzmi ga u šaku i drkaj ga. – Poslušao sam je. Drkao sam ga lagano, gledajući u nju kako se igra svojom pičkom. – Brže! – naredila mi je. Pokušavala je da me dovede do vrhunca, maksimalno me izazivajući.

Mesila je grudi, gurala prste u picu, koje je kasnije stavljala u usta, sisajući ih. Stenjala, uzdisala. I pored svega toga, trudio sam se da ostanem smiren i skoncentrisan.

Kako sam postao žigolo

– Dobar si… – zadovoljno je ustala sa fotelje. Uhvatila me je za muda počela se igrati sa moje dve loptice koje su postajale sve osetljivije. – Izdržljiv si ti momak – nasmešila se i okrenula se trljajući svoju seksi guzu o moju tvrdu kitu. – Idem da nam sipam po piće, da nazdravimo za uspešan poslovni početak, a ti idi u kupatilo da se osvežiš.

Očigledno zadovoljna, krenula je po piće, a ja sam otišao pod tuš. Mlaz tople vode je prskao po meni i opuštao napete mišiće. Kita mi se nakratko primirila. Odmah po izlazku iz kupatila, začuh Silvijin glas iz druge sobe: – Tu sam u spavaćoj sobi.

Ležala je po sred kreveta, raširenih nogu

Ustala je, pružajući mi čašicu sa pićem. Nazdravili smo.
– Živeli! Za dobru i uspešnu saradnju i da tvoj lepi macan kresne što više mačkica! – Otpila je gutljaj, a ostalo polila po kiti koja je nestrpljivo skakutala. Odložila je prazne čašice, prišla mi je i strasno me poljubila. Osetio sam kako obavija prste oko njega i nežno povlači kožicu. Ugrizla me je za donju usnu. – Lezi na leđa – rekla mi je i blago me gurnula na krevet. Čim sam se namestio, ona se našla iznad mene u pozi 69.

poza 69

Njena mokra pizda sad mi je bila u prvom planu. Odmah smo prionuli na posao, oralno zadovoljavajući jedno drugo. Pušila ga je fenomenalno, plesala jezikom po glaviću, sisala muda, pa ga gutala duboko u grlo. Trudio sam se da ostanem fokusiran na lizanje njene pice, i da joj pokažem sve finte koje umem sa jezikom u kombinaciji sa prstima. Kita joj je sve manje bila u ustima zbog učestalijeg glasnog stenjanja.

Kapi toplih sokova koji su curili iz njene pice završavale su na mom licu.
– Jebi me jezikom!… Ahhh…! – zadovoljno je uzdisala. Žestoko sam nabijao jezik u njenu rastvorenu picu, što ju je dovelo do snažnog orgazma.

Izvrnula se na krevet, zadihana.
– Ovo je bilo odlično! Vidim da nisam pogrešila u proceni – pohvalila me je. – U fijoci su kondomi, slobodno se posluži. – Prstom je pokazala na noćni ormarić. Otvorio sam fioku i pored vibratora je stojalo desetak kondoma. Izvadio sam jedan, koji sam otvorio i navukao na kitu. Ona se brže-bolje namestila na sve četiri, čekajući da joj ga nabijem otpozadi.

tucanje od pozadi

Prišao sam joj. Uhvatio sam je za bokove, i nežno se priljubio uz njenu čvrstu guzu. Blagim pritiskom, kita je kliznula u njenu mokru vaginu. Tucao sam je polako, sa ponekim snažnim ubodom. Dahtala je kao kujica. Izvadio sam ga, a zatim sam joj ga zabio iz sve snage. Ponovio sam to još nekoliko puta, a onda sam je tucao brzo, prodirući duboko u nju.

Ponovo je stenjala iz sveg glasa.
– Ahhh! Tucaj me! Razvali mi pičku! Ahhhh… – drala se. Izvukao sam ga, da bih napravio kratku pauzu. Sagnuo sam glavu i jezikom potražio njen uzani čmar. Lizao sam ga i nabijao jezik unutra. Prstima sam joj mazio picu. – Želiš i u moju drugu rupicu da ga smestiš…? Mmmm… Odavno nisam dobila u guzu… Želim ga… Hajde… Zajahaću te, pastuve! – govorila je kroz uzdahe.

Legao sam po sredini kreveta. Dok sam trepnuo, Silvija je bila na meni, leđima okrenuta. Trljala ga je svojom mokrom pizdom, a onda ga usmerila na sam ulaz tesnog anusa. Pažljivo se spuštala na njega. Kao da je trajalo čitavu večnost dok nije prodro u njen čmar do kraja. Postepeno se rupica privikavala na veličinu moje kite, a samim tim je i njeno nabijanje bilo jače.

Kako sam postao žigolo

Oboje smo stenjali iz sveg glasa. Gnječio sam joj sise, štipajući joj krute bradavice. Par trenutaka kasnije, Silvija je svršavala, dovodeći i mene na sam rub orgazma. Skinuo sam je sa sebe i ustao da nam sipam piće. Osetio sam bol u mudima, što je znacilo da ću uskoro morati da ih ispraznim. Nazdravili smo i popili piće na ex.

Legao sam pored nje

Odmah je svukla kondom i spustila se glavom u moje međunožje. Zatvorio sam oči i prepustio se njenom veštom jeziku. Lizala je moja osetljiva muda, dok je rukom nežno povlačila kožicu. Trzao sam se pri svakom kontaktu jezika sa mudima. Zatim je prešla na mog tvrdog macana. Kratko ga je lizala, a zatim ga strpala u usta.

Žestoko ga je pušila, a ja sam sve glasnije uzdisao.
– Gotov sam! – dreknuo sam. Nastavila je sa pušenjem, kao da ništa nije čula. Svršio sam joj pravo u grlo. Kada ga je iscedila do poslednje kapi, izvukla ga je iz usta, mljackajući. Nasmešila se.
– To je to… Prošao si – progutala je spermu.

lizanje sperme

Još smo malo ležali i čavrljali. Na rastanku, pružila mi je novac.
– Ovo ti je za večeras, čisto da znaš da se ne šalim. Nadam se da ćemo dugo sarađivati. Ajde sad! Laku noć.
– Hvala ti. I ja se nadam tome. Laku noć i tebi – odgovorih joj i izađoh iz stana.

Nakon nekoliko dana imao sam prvu mušteriju. Biznis se brzo širio, pa sam tako i ja mlatio sve veću lovu. Sa Silvijom se nikada više nisam kresnuo. Sad moram da palim, za deset minuta će mi doći dve sestre bliznakinje. 🙂

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x