Život sa majkom, mojom ljubavnicom

Život ponekad odvuče daleko u svemu, pa i u ljubavi, ma s koje strane gledišta ona bila među nama. Ponekad ljubav nema granica niti pravila, nema zakona i nema ničega što bi ju zaustavilo, sigurno. Sex ponekad ulazi kroz sitne pore života, ulazi u neke djelove koje ni u snu čovjek ne bi otkrio nikome, a ponekad osjeća potrebu da kaže neki detalj života što ga muči. Možda su neki i sretno oženjeni, skrivaju svoje tajne u dubini tame, žive drugi život koji ih sjeća na grm zabranjenog voća kojeg su pobrali nekada davno.
Ponekad i ljep sex i sva ta energija koja je nabijena u tom trenutku kad se ne misli osim da se uživa a kasnije možda, možda rekoh, možda plati.

Dogodilo se na današnji dan prije 20 godina, svaki taj datum me podsjeti na skrivene radnje bluda u kojima sam uživao do bestraga. Sjećam se kako je sve počelo slučajno sa riječju koju nazivaju incest ali ni danas mi nije poznata i ne koristim je nikada. Možda sam i pogriješio prije 20 godina, možda i nisam jer sam imao 18 tada. Možda sam i ja jedan od idiota koji sere ovde i piše riječi srama, možda.

Kao i svi mladi, volio sam sport, volo sam sve što vole mladi, stidan, nisam u to vrijeme imao djevojku. Uvijek smo se nekako čoporativno družili, igrali neke glupe igre kao „limuna i narandže” i slične gluposti sve do zaloga koji su bili naštimani za poljupce koje su neki trebali. Nisu ni sanjali da ja imam više iskustva od njih sviju zajedno ali sam to krio. S njima sam se samo igrao, a na drugom kraju igrališta života imao sex. Imao sve kao neki oženjeni muškarac, ali nisam bio tako kao on, bio sam onako brz i nekoliko puta sam to radio za redom. Rekao bih da sam jebavao kao zec, tako nešto, ali sam jebavao i to često.

devojka je jebana

Svako veče kad bih se vraćao iz vana, čekala me okupana i svježa, igrala se sa mnom i radila sve što sam poželio ili što je željela. Da, moja majka.

Počelo je sve sa ozljedom njenih ruku od kiseline. Ostala je u bolnici nekoliko dana a poslje na kućnu njegu. Nije mogla da održava sama higijenu pa sam ja polako svaki put sve više i sve dalje odlazio sa pranjem njenog tjela dok nije došlo do onoga što je počelo. Rekla mi je da ju slobodno operem bez stida.

Prao sam ju polako, nisam više imao strah i stid

Kad sam joj dodirivao grudi sa nasapunatim rukama počela je da diše dublje i osjetio sam da je zažmirila. To me je počelo nekako uzimati kao da to sve više želim, ali nisam znao šta. Bila je dole u gaćicama u kadi. Jednom mi je rekla: „Skini mi gaćice i operi me dole”. Nisam odmah to učinio ali kasnije jesam.

Poslije prvog puta želio sam to stalno. Više nije ni imala ništa na sebi kad sam ju kupao. Pičku sam joj trljao polako, tako je željela. Osjetio sam da voli kad uđe prst u nju. Grizla je svoju donju usnu, i htjela je sve više i više. Kasnije kad sam ju brisao, posebno sam se zadržavao oko pičke koju sam jako gledao, bila je dlakava, imala je crveni ulaz koji me je zanimao. Kurac mi se kao mladom momku svaki put dizao, što je primjetila, ali nije ga mogla dodirivati jer je imala zamotane ruke. Redovno sam drkao poslije toga.

dira joj sise

Svaki put sam joj oblačio gaćice i ostali dio robe koji nije mogla sama. Predložila mi je da spavam kod nje u sobi dok ne ozdravi da joj mogu dokučiti potrebne ljekove i da sam tu uz nju. Pristao sam na to, valjda iz znatiželje, ne znam… ili iz nekih drugih razloga. To je bila ta noć kad je sve počelo. Tada sam prvi put jebao u životu i dirao pičku, grudi, sve šta sam htjeo, dozvolila je. Bio sam mlad i jako brzo sam svršio, tako i drugi put, tako ukuno pet puta za noć, ne za cijelu noć, za nekih možda dva-tri sata. U tih pet puta jebavao sam ju svaki put možda po 10 minuta.

Sjećam se, pička je bila jako mokra. Disala je duboko, ljubila me jako. Nije mogla rukama ništa ali je zato ustima radila svašta. Pušila mi je kurac nekoliko puta za noć, ne znam ali dizao se kao lud, ma da, bio sam mlad. Nisam se ništa ustručavao, jebavao sam ju redovno, kao da mi nije ništa i ona je tako isto radila.

Kad smo u krevetu, bili smo neki drugi ljudi

Pomalo sam sticao iskustvo, posebno kad su za mjesec dana ozdravile njene ruke. Bila je iskusna i naučila me svemu. Kasnije sam ju jebavao jako dugo, ne više onoliko puta, dva puta za noć, ali poduže je trajalo. Sve što se moglo isprobati, isprobao sam. Voljela je da ga ljubi, da ga sisa i drka.

drkanje i pušenje

Nakon dve godine, naš sex prerastao je u pravo vođenje ljubavi. Poneki puta sam ju razvaljivao, ali nije se izmicala ispod mene. Voljela je da svrši na meni, dugo je jahala kurac i tako znala i po dva puta da svrši. Sve je trajalo, život je išao dalje. Izlazio sam normalno van, vraćao se i imao sex kakav nitko nije mogao ni da sanja ni sa kim. Valjda je to moja kazna vanbračnog djeteta koje nije ni znalo tko mu je otac, ali zato je majku vrlo dobro poznavao, koju je volio na dva načina od kojih mu se jedan sada nekako gadi i muči ga.

Jednom sam ju zatekao u kuhinji kako pere sudove, poželio sam da ju tu baš tu u kuhinji pojebem. Prišao sam joj sa leđa i odmah ju strastveno zgrabio. Sve je spadalo sa kuhinje, ali nismo obraćali pažnju, jebavali smo se kao u filmu. Kako ga je primala, uvijek spremna i vlažna, uvijek je mogla da ga primi, uvijek ga je željela, osim kad ima periodu, a tada smo imali pauzu dva-tri dana i opet smo se jebavali svaki dan ili svaku noć. Išli smo svukud zajedno i na svim našim putovanjima, odmorima uvijek je bilo ljepo. Posebna iskustva imali smo u kolima kojima smo se vozili na godišnji odmor.

Niko nije tamo kužio da smo majka i sin

Volio sam da ju jebem odozada, tako sam uživao u toj pozi… Držao sam ju za kosu dok sam ga zabijao u njenu vrelu pičku. Uvijek je spremna bila da ga primi, nikada se nije bunila niti me odbijala. Kao mladi pastuh, jebavao sam ju kad god sam to poželio, možda nekada i nije bila za to, ali nije mogla da odoli. Imala je tako ljepe sise da sam ih redovno sisao, grickao i ponerkad ostavljao i tragove na njima. U zanosu sam ju ponekad i isisao, valjda sva ta ludost koja me obuzela, a i ona mi je dozvoljavala da se iživljavam. Osjetio sam da ju boli, i tada sam jače i sve jače u nju ulazio, ali sve je podnela i samo mi šaptala da ju jebem dugo dugo…

jebanje na podu

Sjećam se jedne večeri, malo sam popio, tada sam ju dugo jebavao. Nisam mogao da svršim, a ona je svršila čak tri puta, a ja nikako. Skoro je prestala da vlaži, ali ja sam i dalje jebavao puna dva sata. Ljubio sam ju, zastanem pa joj poližem pičku da navlaži, pa opet ju jebem i tako dva sata dok nisam svršio. Bila je jako umorna, mislim da sam preterao, ali kasnije mi je rekla da joj je svejedno bilo ljepo.

Jednom sam ju pitao da li ima još koga, da li ju još ko jebe? Ne, rekla je, već 4 godine od kad se mi jebemo nije se jebala ni sa kim. Ne znam zašto sam ju to pitao, nemam na to pravo, valjda sam si umislio da je moje vlašnistvo . Lud, opčinjen, nastavio sam sa ludostima koje su trajale svako veče. Lizao sam joj pičku skoro svaki put, jebem ju 15 minuta, pa joj poližem pičku, to je jako voljela, pa ju onda jebem do maksimuma da je stenjala i bila mokra kao miš, pa ju onda nabijem na sebe i jebem svom snagom a ona se nastavi sama nabijati na kurac. Zanesena, nije ni znala šta radi, a jebavala se profesionalno.

Tako smo se uštimali da smo se jebavali kao glumci, kako hoćemo i koliko hoćemo. Posebno u zoru tada ga je primala duboko, još vlažna od sinoć, u nju je klizio sam. Polizao sam joj pičku i kad je bila sperma moja u njoj. Ponekda se slijevala iz nje, a ja sam joj lizao klitoris, sva se tresla i svršavala i u toj igri dok ju je jezik nježno zadovoljavao.

nabija se na kurac

Jutarnji seks je, po običaju, trajao duže, ali voljeli smo to oboje posebno nedeljom ujutro. Obično tada sam svršavao odozada u nju, dok se ona polako nabijala na kurac, a ja sam uz uzdisaje ljepote punio njenu vrelu pičku. To je bio osjećaj jako ljep, baš tako sam se osjećao kad sam bio do kraja u njenoj pički, a na moj tvrdi kurac ona se nabijala jako, želeći da me zadovolji. I jest’, moram da kažem, i jest’, bila ja prava.

Možda napišem i nastavak, ne znam.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o