Samo me rasturaj, tvoja sam!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Svi mi pomalo odlazimo na internet i na chat, neko radi upoznavanja, a neko radi muzike, filmova ili potražnje djevojaka/momaka. Imao sam jednu poznanicu i chatali smo svakodnevno, to chatanje je preraslo u jednu vrstu potrebe jednim za drugim, a i navikom, tipično rečeno potrebom. Svako jutro prva pomisao mi bila za njom koja bi me čekala na chatu ili koju bih čekao na chat.

Tako se već oduljilo 3 mjeseca; pisali smo o svemu i svačemu, postali smo otvoreni jedni prema drugom, kao da se godinama znamo. Razmenjivali smo slike. Iskreno rečeno, jako me je palila, a i ja nju, jer koju god sliku pošaljem, ona želi još uz pisanje: „mmmmmmmmm”.

Nije bila neka manekenka ali je imala grudi jako velike, a i dobre guzove. Baš po mom ukusu, inače sam takve nazivao „rasne žene”, zato što imaju dobre obline. Počeli smo i o seksualnom životu sve dublje i detaljnjije da pišemo, kao i da razmenjujemo iskustva. Imala je oko 36 godina, ali po pisanju nije imala šanse da je isprobala sve ono šta bi htjela, što iz stidljivosti, što iz nemogućnosti da ostvari sve to sa osobom koja bi bila slična njoj.

seksi selfi
Ja sam njoj tvrdio da bi pri mom prvom lizanju svršila baram tri puta, iako nikada joj detaljno nisam napisao kako i šta (da bi ostalo iznenađenje). Bila je udata, kao i ja oženjen, nekada strasti i požude su jače od svega. Ona je pak tvrdila da bi me rasturila dok bi ga pušila i jaja sisala, što me je jako palilo. Ipak, nakon svakodnevnih pisanja, jednog dana predložih da se ipak upoznamo uživo, iako nas bračne obaveze sputavaju ka ostavrenju sna, požude, strasti i svega što nas veže.

Napokon smo uspjeli i ja i ona da se na neki način u istim danima izvučemo na 3 dana. Njen izgovor je bio da ide kod sestre u posjetu, naravno u drugi grad, a moj da idem sa prijateljem na vikendicu da mu pomognem nešto pa ću tamo i spavati.

Došavši na aerodrom malo ranije (2 sata) čekao sam nju i trajala je vječnost, iako sam znao da sam dosta poranio. To mi je bilo najduže čekanje u mom životu. Napokon avion stiže i nakon 10 minuta ugledam nju. Baš je bila kao sa slika; nije bila baš visoka ali su joj sise bile tako napumpane (prirodno) da sam mislio da ću odmah da svršim. Poljubili smo se kao da smo u braku dugo vremena, uzeo sam torbe i pokazao joj put. Išla je niz stepenice ispred mene, guzovi joj su titrali pri svakom koraku, što me je jako palilo.

seks bomba

Došli smo do auta, stavio sam torbu u gepek, a ona je sjela u auto. Ušavši u auto poljubih je još jednom, a već mi kurac skočio pri pomisli šta ću da joj radim. Od aerodroma do motela imali smo voziti oko 45 minuta zbog saobraćaja. Dok sam vozio, kažem joj:
– E sada ću da ti ja pokažem šta znam, baš onako kako smo sve pisali, iako smo pisali svakojake fantazije. – (Kako bi voljela da je vežem, kako bi voljela da je nekada grubo jebem, svršavam u usta, zabijam u pičkicu pa u guzu… ma sve moguće šta se može zamislit, iako je stidljivo priznavala da nikada nije imala šanse da sve to isproba uživo. Ona meni odgovara:
– Jesi ti siguran u ono šta kažeš? – smešeći se i polako rukom mazeći mi kurčinu i stežući je.

Odjednom kaže:
– Aj da vidim kakav si vozač. – Sreća pa sam imao Jeep sa zatamljenim staklima. Izvuče ona lagano moju kurčinu i poče ga tako strasno da sisa, da sam mislio da ću da eksplodiram, iako sam se fokusirao na vožnju. Držeći jednom rukom volan, drugom sam je uhvatio za kosu i lagano počinjao da nabijam, dok je ono sa „mmmmmmm” odobravala takav način. Spuštajući ruku sa kose, lagano sam prelazio sve do guzova, stežući jako guz i šireći ga da osjeti i pičić puls kada se šire guzovi. Dok polako uživam i vozim, polako joj i tepam, govoreći:
– Pa ti znaš bolje nego sam mislio, ali nemoj me tjerati da te tretiram kao neku drolju – na što se ona nasmješi i reče:
– Za drolju trebaš imat puno snage – i nastavi ga zabijat do grla i namjerno se zagrcivat da me pali još više.

Znao sam da voli kada joj se govore ružne stvari poput „e sada ću da te jebem kao drolju” pa onda je jako nabijat, a i ona je znala šta ja volim da čujem dok se ona sa mnom jebe, upravo iz naših chatanja sa interneta. Poslije tih riječi uhvatio sam je za kosu i rekao:
– E sada ću da te jebem u usta – na što je ona samo promrmljala:
– Mmmmmm…

jebanje u usta

Počeo sam je nabijati onoliko koliko ona ga želi dok je širom usta otvorila da je baš jebem. Čuli su se samo lapaji pljuvačke i kurca kako je udara dok ona ispušta uzvike poput „argh argh argh”, što me joj više palilo, a ona jaja tako jako steže da sam mislio da će da me zaboli. Počeo sam osjećat da ću da svršim, iako vozim i sav fokus je na vožnji, ipak sam mogao da ugrabim po par sekundi da uživam u onome što joj radim. Počeo sam govorit:
– Svršiću – a ona zatvori usne oko mog kurca, jednom rukom mazeći jaja, a drugom držeći kurac i nabijajući ga jače u usta.

Osjetio sam kako sam počeo da joj punim usta, stvarno sam joj napunio usta, tako da sam osjetio da ima ona dobar gutljaj serme koju je progutala, čak što više, jedna kap je ostala kraj usne a ona, gledajući u mene, prstom pokupi tu kap i posisa svoj prst. Poludio sam koliko me to napalilo. Već smo bili blizu motela i ja joj kažem:
– E svaka čast, 1:0 za tebe, sjebala si me jer si znala da vozim – a ona će:
– Baš lijepo, imaćeš šanse da pokažeš i da vratiš kada stignemo u motel.

Došavši u motel, uzeli smo ključ od sobe i ušli u nju. Tipični motel, nije neki extra, a nije ni neki junk: velik king krevet, TV, frižider, fotelja i lampe. Dok smo razbacivali stvari, ona se mahinalno naguzi da otvori torbu, a ja taj trenutak iskoristih da joj priđem zguza i da kleknem. Povučem hlače dole i raširim lagano guzove, a ona, malo iznenađena, brzo se rukama nasloni na krevet i uz smiješak kaže:
– Šta bi ti…? – Ja, ništa ne govoreći, povukoh malo gaćice u stranu, koje su bile jako jebozovne, od Victoria Secret i počeh da joj ližem pičkicu koja je bila tako vlažna, kao da se kupala. Uživao sam uz njezine sokove iz pičkice i sve dublje zabijajući jezik u nju, dok lagano drugom rukom mazim po guzi i njenom otvoru. Ona poče da uzdiše i da mješa, lagano nabijajući pičkicu sve jače na moja usta, dok joj je isto tako i palac ulazio više u guzu.

lizanje od pozadi

Poče da stenje, mješa i ludi

Nisam prestajao, pičkica joj bila tako slatka da je bilo neopisivo, da li zbog požude ili maštanja, kratko ošišana i jako ukusna… Pri svakom maženju sa prstom u guzi, pičkica joj se više otvarala. Ona sve više ludeći, u sve većim trzajima, osjećam kako svršava, a u mojim ustima osjećam sve više njezin sok iz pičkice.

Lagano se podigoh i stavih je na krevet da legne. Bila je sva zajapurena i crvena u obrazima dok me posmatra kako joj otkopčavam grudnjak i gnječim lagano velike okrugle sise. Počinje me molit:
– Zabij ga srećo u mene, tvoja sam – a ja se samo smješim i lagano prstima mazim pičkicu i svaki put kada zabijem prst u pičkicu, onda ga lagano izvadim i namjerno poližem, dok ona posmatra i još više ludi. Tako i ovaj put zabijem prst u pičkicu i kažem:
– Poliži, ga osjeti svoj sok pičkice – i ona ga bez pogovora zabi skroz u usta. Znao sam da sa njom mogu sve jer je stvarno htjela biti ono šta je pisala sa mnom.

Počeh lagano da joj sise mazim dok ga ona ludo drka, steže i priča:
– Zabij mi ga, hoću ga u unutra, tvoja sam. – Ja samo smješeći poljupcima i jezikom prelazim preko tjela sve do stomaka i pičkice na kojoj se zaustavljam i klitoris jako sisam, dok ona me hvata za glavu, nabija u pičkicu i mješa. Na trenutak sam mislio da su mi sva usta u njenoj pičkici, mada me je to palilo. Podigoh lagano glavu, uhvatih svoju kurčinu koja je nabrekla kao buzdovan i lagano počeh udarat po pičkici. Ona, usnicama mazeći ga oko rupice, a usnice govore
– Želis li ga unutra? Ha? – Ona cvileći kaže:
– Aaaaaaaaa nabij ga – i ja lagano ga počeh zabijat.

Samo me rasturaj, tvoja sam!

Bila je jako vlažna, napaljena i poludivlja, nije trebalo dugo da joj ga počnem zabijat jako i divljački. Ona je prosto vrištala od uživanja, podigla je noge oko mog struka, dok sam ja prebacio obe ruke ispod njenih nogu i uhvatio čvrsto rukama za guzove šireći ih koliko mogu i nabijajući kurčinu skroz do jaja, osjećajući kako jaja lupaju po pičkici.

Ona je svršavala, vrištala, mješala. Ljeto je bilo, skroz smo znojni. Nakon nekog vremena tog ludog tempa, ja ga izvadih i polako je okrenuh da se naguzi. Prije nego što se naguzila uhvatio sam je za kosu i onakav vlažan kurac sam joj zabio par puta u usta, što je ona prosto svršavala dok ga je oblizivala.

Kada se naguzila onda kažem:
– E sada kučko ima da te kaznim za ono u autu – i počeo sam ponovo jako nabijat među guzove u pičkicu držeći je oko struka, dok ona dahće, vrišti i govori:
– Kazni me! – Tako sam joj zabijao do besvjesti, dok desnu ruku prebacujem na vrh guzova i mojim palcem joj mazim rupicu u guzi, a ona još više mješa uživajući u tome. Kada god joj ga jako nabijem onda je lijevom rukom pljesnem po guzovima govoreći:
– Je li još želiš? – dok ona u polujecajnom stanju govori:
– Da, želim! – To me je izluđivalo koliko je bila energična, uživao sam u udarcima mog kurca u njenu pičkicu, moglo se tačno čuti kako moja kurčina udara i kako vlažnost pičkice stvara još veći zvuk. Navlačio sam je stvarno koliko god sam mogao, ali ipak pazeći da joj ne dirnem matericu jer će da izazove lagani bol.

Samo me rasturaj, tvoja sam!

Ne znam koliko sam je tako jebavao, ali sigurno sam neprestano oko 25 minuta sam je nabijao bez milosti, a ona je uživala u tome i sve je više bila vlažna, i ne znajući više koliko je puta svršila. Vrištala je i rukama me uhvatila za guzove, zabijajući nokte i još više se nabijajući na njega i govoreći:
– Ti si lud!!!

Počeo sam glavićem da joj pripremam guzu

Izvadio sam ga iz pičkice naglo i brzo prebacio kurčinu tačno između guzova da klizi i polako glavićem po guzi ga mazio, pitajući je da li želi malo u guzu, dok ona poče jednom rukom da mazi nabujalu i vlažnu pičkicu i govoreći:
– Samo me rasturaj, tvoja sam!

Lagano stavih glavić u guzu, što je jedan od najljepših osjećaja i lagano gurajući unutra i osjećajući kako lagano glavić ulazi po malo, sve do onda dok ona sama ne počne da mješa i uživa. Sve brže i brže trlja pičkicu dok ga ja lagano stavljam i vadim čitavog iz nje. Napokon, kada ga stavih ponovo u guzu, ona lagano poče da mješa guzovima gutajući ga lagano u guzu, i sve brže masirajući pičkicu, dok drugom rukom steže jastuk, i dok ja rukama joj širim skroz guzove posmatrajući kako joj ulazi i uživajući u tom prizoru…

analni seks

Nisam joj ga jako nabijao u guzu ali sam malo podrugljivo rekao:
– Šta je, što sada nisi divlja? – a ona ništa ne govoreći još koji trenutak bi tako nagužena i lagano odmaknu guzove da on izađe iz nje, okrenu se prema meni par poljubaca davajući i lagano me položi na leđa. Dok sam ležao, ona sjede lagano na mene namještajuć kurčinu u guzu.

Lagano sjede na njega, na moje iznenađenje, poče sve brže i brže se nabijati, mješati i urlikati kao da je neko siluje. Uživao sam u tim nabijanjima. Rekoh joj:
– Kada počneš svršavat ponovo, reci mi – nije prošlo puno i kroz jecaj i vrisku kaže:
– Svršavam svršavammmmmm – a ja brže je za guzove uzeh i primaknuh svojim ustima da joj pičkica bude tačno na mojim ustima i poče je strasno sisati dok ona pičkicom mješa na mojim ustima.

Ludila je, mješala, vrištala, sva su mi usta bila vlažna od njezinih sokova. Nije se nadala da će na taj način i na mojim ustima da svrši. Kada se počela malo smirivati, ja taj trenutak iskoristim da je vratim ponovo na kurac i naglo joj ga počeh zabijati, prvo u pičkicu držeći je za guzove i podižući gore, pa naglo spuštajući dole. Pa ga onda izvadim iz pičkice, pa ga u guzu nabijam isto tako.

Samo me rasturaj, tvoja sam!

Kada sam osjetio da mi dolazi vrhunac ona brzo leže na leđa i kaže:
– Jebi između sisa, tvoja sam – na što sam ja odmah sjeo na nju, zabio ga među njene sise i počeo da je jebem, dok je ona otvorila usta čekajući spermu.

Počeo sam napokon i svršavati. Ne mogu ni sam da vjerujem; mlazevi su joj lice okupali, usta napunili, dok ona govori:
– Još! Istesi sve! Istresi sve! Kazni me, puni mi usta, tvoja sam! Slijedeći put ćeš mi napuniti guzu i pičkicu!

Nakon toga smo se malo odmorili a za drugu partiju smo uzeli i vibrator koji sam joj zabijao malo u pičkicu, dok je ja jebem u guzu, pa kasnije malo u guzu dok je ja jebem u pičkicu. Uglavnom, za 3 dana smo se toliko puta izjebali i isprobali sve ono što je nekada bila mašta. Ali to ću pisati drugi put.

titjob

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x