Orgije posle svadbe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ludo zabavna svadba sa puno muzike i naravno alkohola, doprinela je izuzetnom raspoloženju mog društva; moje drage i lepe supruge, brinetice sa malim sisicama, ali koje su joj lepo stojale na privlačnom telu koje se nije menjalo, iako ulazi u 40 i ima dvoje dece. Mog druga iz srednje: sporitistu, zgodnog, tamnoputog, malo glupog ali pozitivnog frajerčića i njegove odlučne i energične ženice (tipična plavuša sa bujnim grudima i oblim bokovima koju bi svi rado poželeli). I jedan padobranac ili tačnije padobranka, zgodna plavušica našeg druga koji je bio službeno odsutan. Atmosfera koja je ukazivala na orgije osećak+la se u vazduhu…

Topla letnja noć i znoj od plesa, pokvasio je naše košulje i poželeo sam da se istuširam i presvučem jer je svadba žestoka i trajaće ko zna koliko. I taman da predložim drugovima, poče neki sentiš i Magdalena, žena mog druga, me povuče da igramo… Oko nas gužva, stiska, i meni ruka, hteo ili ne, pribi se za njen struk skroz ga obuhvativši, a druga niže do guze.

Njene su visile oko mog vrata ali me pritiskaju sve bliže njenim grudima. I u momentu osetih njene raskošne sise na mom grudnom košu. Pogledah je u oči i brzo shvatih da nije slučajno i pogledom je upitah šta to znači:
– Pa svadba je – reče ona i nasmeja se. E pa onda je ja zgrabih za guzu, tobože u šali, ali ona ne odbi i ja je malo protrljah. Ona ni reči, i ja ohrabren, gurnuh joj ruku ispod minića i osetih čipku na gaćicama.

vaćarenje u klubu

Protrljam je prstom po rascepu i skoro joj ga zabih u guzu. Ona se nasmeja ali jedina briga je da neko ne vidi… Preterao sam… i čim se muzika završila, odvedoh je do stola predloživši da se rastanemo na kratko i da se nađemo ponovo za sat istuširani i sveži. Spremni za orgije…. Ćaba, moj drug, reče da pošto oni tu žive nedaleko odatle, kod njih to sve obavimo… Pristali smo.

Izređali smo se u dva kupatila svi redom i okupismo se u dnevnoj sobi. Na stolu se začas pojavi alkohol, na liniji lepa muzika, i mi se opustismo zavaljeni u fotelje sa čašama u ruci. Naravno… priče sto puta ispričane o sex-u na ekskurzijama, ali ovog puta sa više detalja i nekim stvarima o kojima smo Ćaba i ja tajili… U istoj sobi smo kresnuli dve ribe, bolje reći na istom krevetu, i imali prave orgije. Žene nam se zgranuše, a ja još dolih ulje na vatru rekavši da smo se i menjali, što baš i nije istina, ali efekat je bio žestok.

Miris seksa je bio jak u vazduhu

Moja žena, moralista i izuzetna supruga koja je mnogo toga oprostila, na ovo, iako to nije preljuba, se ražesti. Nije ni Magdaleni bilo svejedno, ali se nasmejala sa knedlom u grlu… Bili smo krivi za nešto što se i nije dogodilo, a i da jeste, to je bilo pre njih. I kao da nije dosta gluposti, Irena, žena našeg odsutnog druga, sa zavodničkim pogledom ka meni, reče ženama da bi trebalo da to i one urade i onda smo kvit. Naopako, dobila bi ona po guzi, ali sam se smirio i prihvativši duel, rekoh:
– Pa ajde, tu smo, zgodni i lepi smo, pa ko sa kim! – Rekao sam to tonom koji je naređivao. Tajac. – Evo ja ću sa Magdom – i sedoh pored nje i zagrlivši je, poljubih je u obraz tik do usana. Ona iznenađena, ali bez negodovanja. Plašio sam se reakcije druga više nego moje žene, koja samo što ne eksplodira od besa. On se samo glupo naceri i leže na trosed pored moje žene sa glavom u njenom krilu tražeći njen poljubac. Ona kao smrt bleda i sa očima punim besa i ljubomore, streljajući me očima, saže se i dade mu poljubac, ali sa očima uperenim sve vreme u mene.

Irena, ne gubeći vreme u prepucavanjima, sede mi u krilo i reče;
– Za početak imaš dve… haha. – To je bilo previše i moja žena skoči i skoro u plaču krenu ka vratima. Ja je stigoh i dajući znak ostalima da odu u drugu sobu, počeo sam da je tešim kako je to sve šala i, malo je mazeći, malo ljubeći, počeh da je skidam. Prijalo jo je, ali se setila gde je. Ja joj rekoh da ne brine jer odoše i oni na isto, a Irena na spavanje u dečiju sobu.

skidanje, strast

Skinuo sam je, a usput i sebe, i poče maženje. Spustih je na kauč i počeh joj lizati macu. Zastenjala je i ja, ne gubeći više vreme, zabih se u nju. Opustila se kao i uvek…. voli ona to.

Da ne bih onako napaljen brzo svršio, počeo sam očima šarati okolo da skrenem malo misli… A ono: ovih troje ukućana stoje u uglu, i da li šokirani ili napaljeni, ne spuštaju pogled. Strašno, da propadnem u zemlju, ali videh da se moj drug Ćaba napalio i da guta noge i butine moje žene pogledom.

Pa nek bude šta bude… pozvah ga pogledom i on u trku skide sve sa sebe. Magda frapirana, kao da je apokalipsa, ali ja joj namignuh sa osmehom i ona se umiri, a Irena: ona je bila pečena.

Okrenuo sam ženu da je malo otpozadi izjebem, ona to obožava. I, malo je jebući, povukoh se u stranu ustupajući mesto drugu. Zahvalno me je pogledao i bez oklevanja gurnu top u moju ženu. Energično je nabijao, a ona stenje. Orgije su mogle da počnu…

Orgije posle svadbe

Ja priđoh ženama i bez reči počnem da ih skidam. Magdu svu ukočenu sam ljubio mazeći joj sise, a Irena kleče i mog miška, strpa ga u usta pušeći ga kao da je to zadnje na svetu.

Magda popušta i ja legoh na pod, a nju postavih u čučeći položaj da mogu da joj ližem macu… Irena i dalje ne pušta mog brata. Nabi se na njega odjednom i mene skoro zabole do srži takav potez, ali ona ne prestaje nego pojačava tempo. Zgrabih Ireninu ruku i položih je na Magdine sise. Zbunjena Irena, ipak se pribrala i poče sa obe da mesi sise Magdi koja nije ni svesna šta joj se dešava.

Otvorio sam svojoj ženi nove vidike, posebno za orgije

Počeo sam da ludim od zadovoljstva plašeći se reakcije moje ženice kad shvati da su to orgije sa drugim parom. I desi se. Pogledala je na ovu stranu, jer ovde poče buka od stenjanja i jecaja i skoči odgurnuvši Ćabu. Skočio sam i ja ka njoj i ponovo nasta ubeđivanje da se opusti i da danas uživa, a zbog naših 15 godina braka prevazići će i ovo; uostalom, Ćaba baš i nije za bacanje.

Pogledah je i njene oči dobiše neki nesvakidašnji sjaj i ona se privi uz mene i stojeći se nataknula na moje koplje.

trojka mmf

Irena je poče maziti po guzi i leđima, a mene zgrabi za jaja i nabi mi jezik do grla. Pogled mi skrenu ka Magdi. Pomirivši se sa situacijom, poče i njihov sex.

Primakao sam se kauču i ponovo naguzih moju ženicu, a pored nje i Irenu jebući ih na smenu. I Magda se naguzi pored i namesti se Ćabi. Predložio sam mu zamenu i to uradismo u trenu. Kakva obla guza žene moga druga i uža maca… jer je i to jedno dete njihvo rođeno carskim rezom. Nabijao sam je žestoko uhvativši joj sise sa obe ruke meseći ih.

Okrenuo sam je na leđa na dvosedu i nabih joj ga do balčaka. Ljubio sam joj sise, skoro da ih pojedem. Osećam Irenine ruke na mojim jajima ali i prst u pici pored mog vojnika. Irena je đavo.

Ustah i položih je na Magdu nabijajući joj do bola. Moja žena je baš jahala Ćabu kad sam pogledao; skroz se nagnula ka njemu dajući mu sise u usta.

grupnjak

I danas ne znam šta mi bi, ali sam ustao i prišao im otpozadi i počeh prodiranje u picu moje žene pored topa mog druga. Uspeo sam, ali sam morao nju da pritisnem da ne bi odbila. Bunila se, ali sve manje; dva penisa su bila u njoj.

Uvek sam se gadio tuđih penisa i koliko god tolerišem pedere, nisam pomislio da će mi neposredna blizina biti ok. Palilo me je to da rasturim picu moje žene, makar i na ovaj način. I jesmo je nabijali skoro sumanuti, a ona više i nije stenjala već skoro u transu zabacivala glavu u stranu.

Magda me poče lizati i povuče me na nju, prethodno mi olizavši đokicu. Ćaba sav zajapuren leže da odmori. Ja odlučno prebacih Magdu na njega ali obrnuto i ona se nabijala na njega, a meni je pušila. Sruših je na muža, raširih joj noge i počeh prodor pored Ćabinog skota. Magda je primila oboje bez muke i samo je stenjala sa osmehom i sa grimasom očiglednog zadovoljstva.

dupla penetracija

Umorih se, a i piškilo mi se i odoh u kupatilo. Puštajući vodu osetih ruke na sebi. Irena me zagrli od pozadi i reče: „Sada ćeš meni nešto učiniti”. Uze neku kremu sa police i namaza guzu trljajući je. Nestajuo joj je prst u rupici. Pa to mi je san! Da nekoj zavučem u guzu.

Ona se naguzi i polako nameštajući mog malog na otvor, polako je počela da ga uvlači. Baš i ne ide, ali napredak postoji. Uspeli smo, ali ona je ukočena kao štuka na ražnju. Počeh polako nabijati i vaditi sve brže, i sve je lakše. Pritisak na mog baš i ne malog đokicu je žestok. Rupica ga proždire i ja svršavam skoro u transu.

Koja noć! Sve što sam želeo se i dogodilo. Doduše, ne kao u snu, ali se dogodilo.

Orgije posle svadbe

Posle toga što sam sa ženom imao orgije, naš odnos je bio drugačiji, ali i tek danas mogu da kažem, pored još nekoliko naših seansi sa parom koji poznajemo, da smo prevazišli neke tabue.

Sa Irenom se ne viđam jer mi je neprijatno zbog druga koji nije učestvovao u igri, ali zato sa Magdom često… baš često.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x