Moja sexy sestra, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kako da počnem ovu priču nego da prvo kažem da radim kao mehaničar na glavnom putu. Kao i svaki dan, čekam je da dođe da zatraži neku uslugu. Radi se o mojoj sestri od ujaka.

Pošto redovno vozi biciklu i prolazi pored mene, uvek joj nešto fali. Tako i danas je čekam. Volim da je vidim. Niskog je rasta, crnka, vrlo zgodna. Uvek je utegnuta u neki šorts ili helanke koje još ulaze u dupe kao ni jednoj devojci. Ima tako specifično dupe da jednostavno pojede te tanke helanke kao da ih nema. Kad je pogledaš sa prednje strane, uvek se jasno ocrtava mala pičkica koja se čak i preko helanki vidi da je izbrijana ili izdepilirana.

Vidim je da dolazi iz daleka i razmisljam šta li će sad da iznađe da joj fali. Uvek joj nešto ne odgovara, pa traži pomoć. Dolazi polako ali, koliko vidim, sad je u krarkoj lepršavoj haljinici. Prilazi mi i uvek ljubazno se javlja, silazi sa bicikle i prilazi i ljubi me u obraz. Kao i obično, ja počinjem da je zezam za njenu liniju kako se malo ugojila, a ona odmah počinje da se okrece oko sebe i pokazuje svoje obline i negira to. Nego, ona odmah prelazi na svoj problem i moli me da joj namestim sedište jer kaže da je strašno žulja. Kaže da joj je dosta loše postavljeno.

seksi biciklistkinja

Uzimam ključ i polako nameštam sedište a ona dolazi do mene i kaže da sednem da vidim da li je bolje. Kao je prebacila nogu preko šipke da bi sela na biciklu, a ja sam čučao pored bicikle, odjednom mi se ukazale minijaturne bele gaćice. Čim je sela, odmah mi je rekla da je i dalje žulja i da moram još malo da ga podignem. Čekao sam da siđe sa njega, ali ona je rekla da bolje da sedi da bi osetila kad joj je dobro. Ja sam opet olabavio sedište i rekao joj da se podigne da bih mogao da joj podignem još malo sedište. Kako se ona uspravila a ja bio ispod nje i pokušavao da ga podignem još malo, njeno okruglo dupence je sevnulo ispred mene i jasno sam joj video celo dupe i bele tangice kako joj dele dupence na pola.

Podigao sam ga, zatim zategao, i kad je sela rekla je: „E to je to za danas”. Ja sam se samo nasmejao i rekao: „Kako za danas?” Ona me onako pogledala ispod oka i rekla da sutra će najverovatnije opet nešto da joj fali jer danas će dosta kilometrara da pređe i 100% će nešto da joj fali. Poljubila me je opet zahvalila se i otišla. Ostalo mi je samo da je gledam u dupence kako se mrda na sedištu i polako odlazi od mene.

Zamišljao sam je u glavi, sve i svašta mi je padalo na pamet

Imao sam osećaj da mi se montira i da želi nešto više od mene. Tako sam jedva čekao sutrašnji dan. Osvanuo je lep sunčan dan, a ja od dosade ne znam gde ću. Sedim ispred radnje i razmišljam o njoj. Negde oko podne vidim je kako polako ide prema meni. Još na pola puta sam video da je u belim helankama u kojima najviše volim da je vidim. Dolazi do mene, slatko mi se javlja i silazi sa bicikle. Bila je tako dobro utegnuta da to nije normalno. Gore je bila u kratkoj top majici i nije imala brus jer su joj se jasno ocrtavale bradavice. Ima je prelepe sisice, srednja trojka, taman da stane u šaku.

pičkica na bajsu

Odmah mi je iznela svoj problem i rekla da joj je lanac labav i da se stalno skida. Dok sam joj ja to popravljao ona je sređivala kosu i gledala se u ogledalce okrenuta mi leđima, gde sam mogao lepo da joj vidim njeno okruglo dupence. Bila je stvorena za kurac. Nisam mogao da odvojim oči sa tog dupeta. Onda se odjednom okrenula i videla me je kako zurim u nju, samo se nasmejala i savila napred kao da veže patike, a namerno istrtila dupe pravo prema meni kako bi joj pičkica ispala i još bolje se zategla i ocrtala.

Bila je neverovatno izazovna. Tako joj se lepo ocrtavala ribica da jednostavno kao da je bila gola. Pozvala me je da idem da se vozim sa njom ali nisam mogao jer sam imao nekih obaveza po gradu. Onda je rekla: „Nema veze, ‘ajde svrati na kafu da ti se odužim za sve tvoje muke oko mene. Kad se vraćaš iz grada biću kući. Neću daleko da idem, pa te čekam kući i spremiću palačinke.” Sela je na biciklu, okrenula krug oko mene i samo mi je rekla da joj sedište od juče mnogo više prija i da nema više da je žulja. Lagano je opet odlazila mešajući dupetom na tom sedištu koje joj je masiralo pičkicu preko helanki.

Prošlo je nekih dva-tri sata i u povratku iz grada reših da svratim na te palačinke. Došao sam ispred kuće i pozvonio, ali se nije javljala. Ušao sam posle dva-tri zvonjenja unutra i osetio kako lepo miršu palačinke. Došao do dnevne sobe i video palačinke na stolu, ali nje nije bilo. Krenuo sam hodnikom prema njenoj sobi gde smo se igrali još kao deca jer se odatle čula tiha muzika. Odškiruo vrata i video je kako spava na ležaju. Sada je bila u boksericama i gore u brusu. Ležala je na stomaku i videlo se da joj ie kosa još pomalo vlažna. Znači da se kupala i zaspala posle bicikle. Nisam mogao da joj odolim. Gledao sam je tako sa vrata i nisam mogao da odolim a da ne priđem i pogledam je malo izbliza.

devojka spava

Ležala je na tom francuskom ležaju na stomaku sa jednom nogom povijenom u kolenu tako da joj se u ovim satenskim boksericama jasno ocrtavala pičkica. Bila je tako tanka preko struka i tako zgodna da sam mogao odmah da svršim.

Prišao sam do nje i lagano seo na krevet. Nije se budila. Polako sam je pomazio po nozi da je probudim ali se nije pomerala. Bila je kao komirana posle vožnje bicikle i umorna. Skupio sam hrabrosti i prešao rukom preko dupeta i osetio sam po prvi put to prelepo izvajano dupe. Bila je tako dobra u toj pozi da je to nešto neverovatno.

Mazio sam joj guzu ali mi to nije bilo dosta

Lagano sam joj išao prstima prema preponama i unutrašnjoj strani butina ali se i dalje nije budila. Sada sam joj već prstima gladio zategnutu pičkicu i išao prstima gore-dole preko nje. Šarao sam prsrtima po tom dupetu, mazio ga, pa sad i malo mesio, pa opet mazio nežno pičkicu, a ona se samo katkad malo promeškoljila, ali se nije budila. Skupio sam hrabrosti i lagano prstom dok sam je mazio, ušao ispod bokserica i ostio njene zategnute usmine. Povukao sam malo bokserice prema sebi, raširio ih i pomerio u stranu, tako da mi je sada pičkica bila kao na dlanu otkrivena. Bila je bez ijedne dlačice.

Male usmine koje su se razdvajale i pravile tu pičkicu prelepom su stajale ispred mene i mamile me da idem dalje. Polako sam prstom prešao preko usmina i bile su tako glatke da je to nešto prelepo. Mazio sam ih i polako razdvajao prstima i gledao kako je prelepa. Sad je malo počela da se mrda i to me je opasno uplašilo. Odmakao sam se, ali se odmah umirila. Nisam mogao da izdržim i opet sam joj prišao i počeo da joj mazim pičkicu, ali sada sam olizao prste i malo je navlažio. Sad je već bilo bolje i sad je baš lepo klizilo. Posle par minuta i ona je počela lagano da mrda dupetom i videlo se da joj prija. Rešio sam da jednim prstom pokušam da joj malo uđem u pičkicu.

drkanje pičke

Lagano sam vršio pritisak na rupicu i prst je polako počeo da nestaje u njoj. Ceo srednjak je ušao, sad je počela baš da mrda, a i ja sam počeo prstom da joj masiram unutrašnjost. Tako je lepo mrdala i uživala, dok odjednom nisam čuo kola kako se parkiraju ispred u dvorištu. Brzo sam ustao i otišao u dnevnu sobu i pogledao i to je bila njena majka. Uplašio sam se i nisam znao gde ću. Otišao sam u dnevnu sobu i seo na dvosed.

Ubrzo je ušla njena majka i nosila je previše kesa u rukama. Zamolila me je da joj pomognem što sam i učinio. Otisli smo do auta po još stvari a ona je otvorila gepek i nagnula se unutra da dohvati još kesa, a ja sam joj buljio u dupe i nisam verovao kako imaju slično dupe. Bila je utegnuta u helanke koje su baš lepo ocrtavale njeno dupe. Dodala mi je kese i krenuli smo opet zajedno u kuću. Pitala je gde joj je mezimica ali sam joj odgovorio da sam je zvao i da se nije odazivala. Rekla je da će odmah da je nađe, a da se ja poslužim sokom.

Posle par minuta ušla je u dnevni boravak onako samo u vešu i poljubila me u obraz i rekla: „Pa ti baš rešio da svratiš”. Majka je vikala na nju što se ne obuče a ona je lagano ustala i otišla mešajući dupetom ispred mene. Zatim je opet došla njena majka i počela da sređuje stvari koje je kupila. Pakovala je namirnice u viseće delove koje je jedva dohvaćala, a ja sam je sa merakom merkao kako se izvija ne bi li dohvatila police koje su bile visoke. Merkao sam joj to zategnuto dupe i uživao u svakom pogledu. Trebalo je da popne 3 flaše vina na zadnju policu, ali joj nikako nije išlo, pa me je zamolila da joj da pomognem.

Uzeo sam flašu i nagnuo se preko nje jer se nije pomerala u stranu a kuhinja je bila baš uska. Morao sam da se kurcem naslonim na to lepo mesno dupe i popnem flašu na viseći deo. Taman sam se odmakao od nje a ona mi je dodala još dve flaše i rekla: „Pa gde žuriš? Misliš tako lako da mi pobegneš?” Uzeo sam još jednu flašu i opet je podigao i naravno opet sa blagim pritiskom na njeno dupe, ali sam sada osetio kako je ona blago gurala zadnjicu unazad kao da hoće da oseti moj kurac.

guzi se u helankama

Uzeo sam i treću flašu i opet isto uradio ali sam sad baš osetio da mi je kita ušla u njen procep od helanki i da je sad baš smestila kurac gde treba. Ja sam se malo tu i zadržao, a ona je lepo vršila pritisak na moj kurac i uživala u mladom tvrdom mesu. Taman smo se zaneli i eto je njena mezimica na vratima u prelepoj lepršavoj mini suknjici.

Gore je imala usku majicu, naravno bez brusa, i pozvala me je da popijemo po sok i da me posluži. Prvi put mi se desilo da imam ovako dve pičkice kao na dlanu i da ne mogu da se odlučim koju bih prvu kresnuo. Poslužila me je palačinkom i sela pored mene. Pričali smo, zezali se, i odjednom je slučajno zakačila čašu sa sokom i prosula, malo po sebi, a malo po tepihu. Skočio sam do kuhinje i uzeo krpu i doneo joj, a ona je rekla: „Ne gledaj me već mi obriši noge, sva sam mokra”. Lagano sam joj obrisao noge, a onda je ona uzela krpu i počela da trlja tepih.

Bila je na kolenima a suknjica joj se zadigla. Meni su na izvolte bile njena pičkica i dupence. Imala je bele tangice koje su joj upale u pičkicu i lepo se videlo da nije imala dlačice na sebi. Vrtela je dupetom a ja sam sedeo i posmatrao. Nisam mogao oči da odvojim od dupeta. Iznenadio sam se kad me je pitala: „Jel’ ti se sviđa moje dupe?”

Zanameo sam. Ostao sam bez teksta. Ali sam potvrdno odgovorio: „Da prelepo je i baš mi se sviđa”. Onda je ona rekla: „Pa posluži se slobodno, zašto se ustručavaš? Dok sam bila u sobi, nisi me pitao.” Tu sam odmah skontao da ona pre pola sata uopšte nije ni spavala dok sam je mazio. Nasmejao sam se samo i približio njenom dupetu. Odmah sam počeo obema rukama da joj mazim zategnuto dupe. Nije prestajala da čisti tepih i da mrda dupetom.

upskirt, briše pod

Nisam čekao ni trena, već sam joj odmah pomerio tangice u stranu i prstima razmakao usmine. Bila je prelepa mala uska pičkica. Olizao sam prst i lagano ga gurnuo unutra. Odmah je zastenjala ali je rekla: „Stavi dva prsta”. Odmah sam je poslušao i počeo da je jebem sa dva prsta. Počela je da vrti dupetom još više i da uzdiše, dok sam se ja igrao sa njenom pičkicom.

Odjednom smo čuli njenu majku kako dolazi, pa smo prestali. Ušla je u kuhinju i nešto tražila, a mi smo sedeli jedno pored drugog kao da se ništa nije desilo. Majka joj je izašla opet napolje, a ona je ustala i nagla se preko prozora da vidi gde je i šta radi. Rekla je da joj je majka u bašti i sređuje cveće, a ja sam za to vreme već bio iza nje i iznenadio je prstom u njenoj vlažnoj pici.

Ostala je preko nagnuta preko prozora, a ja sam joj samo zadigao suknju i čučnuo iza nje. Pomerio sam joj tangice u stranu i lagano jezikom prošao preko procepa pičkice. Sva se stresla. Prijalo joj je.

skidanje, predigra

Lizao sam je tako lagano, a onda sam počeo jezik da uvlačim polako u pičkicu. Mrdala je dupetom i vrtela ali sam je držao rukama kao bih je lepše obradio.

Nisam više mogao da izdržim, ustao sam, izvadio kurac i nisam joj dao da se okrene. Htela je da ga uzme u ruku i da ga puši, ali joj nisam dao. Glavić mi je već bio uveliko mokar i odmah sam ga naslonio na tu prelepu pičkicu. Držao sam ga preko pola i počeo da razmazujem sluz po ribici. Trljao sam je glavićem po pičkici i osećao da je spremna da ga primi.

Kurac mi nije bio ni veliki ni mali, već osrednji, sa nekih 18 cm, ali malo deblji. Počeo sam da ga pritiskam i da osećam kako joj se usmine šire oko glavića želeći da ga obuhvate. Stenjala je slatko i dupetom je sama krenula nazad i primila ga do pola.

kurac mazi pičku
Bila je uska za mene, ali ga je želela

Ja sam zastao, a ona je sama sebe odgurnula od mene, izvadila ga skoro do kraja ali nije ispao, a onda je krenula da se navlači i sada se nabila na njega do jaja. Jako je uzdahnula i tu se zadržala. Okrenula je glavu prema meni a rukama se držala za prozor i rekla: „Jebi me, molim te”. Uhvatio sam je za kukove i lagano počeo da ga vadim i nabijam do kraja. Uživala je, mrdala i mešala dupetom dok sam joj ja prodirao u pičkicu.

Prizor je bio neverovatan, ovako zguza. To prelepo dupe, a ja je držim za kukove i navlačim na svoj kurac. Osećao sam svaki njen milimetar kako mi mazi kurac. Baš je bila kao stvorena za mene. Uvijala se kao zmija dok je gledala u svoju majku na nekih 50 metara kako radi u bašti. Bili smo sigurni da nam niko neće smetati. Jebali smo se tako ni sami ne znamo koliko. Punio sam joj pičkicu kurcem i ona je svršava kao luda. Sama mi je rekla da je već dva puta svršila.

Bližio mi se kraj. Pumpao sam je žestoko, sve je pucalo. Jebao sam je kao ni jednu do sad. Nisam više mogao da izdržim, izvadio sam ga i počeo da svršavam po njenom dupetu. Prskao sam je svugde: i po dupetu, i po leđima i po suknjici… svu sam je isprskao spermom. Rekla mi je da nije videla do sad da neko ovoliko svrši.

jebanje od pozadi

Otrčala je do kupatila, a za njom se slivalo svugde po dvenoj sobi. Gledao sam je u to prelepo dupence kako odlazi od mene i verovali ili ne, opet je poželeo, ali o tome neki drugi put.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x