Večeras ti nisam tata, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Večeras ti nisam tata, I deo

– Ti si moja mala devojčica, uvek sam te učio da ne kriješ od mene ništa – govorio sam provlačeći joj prste kroz kosu – rođena si za porno zvezdu.

Kikotala se kratko i zatvorila oči. Stvarno sam osećao da imam šipku među nogama. Pomerio sam ivicu mantila u stranu i otkrio svoju malu kurčinu od 23 santimetra. Ona ga nije videla. Uhvatio sam je za ruku i stavio je na njega. Čuo sam jedno blago „aahhh”. Znači, voli kurac. Opustio sam se naslonjen i uživao dok je povlačila kožicu gore-dole, blagim pokretima… iz zgloba.

Otvorila je oči. Nije ni stigla da ga pogleda kad je izgovorila:

– Pokidaćeš me, osećam.
– Zar ne bi volela da osetiš kako si nastala?
– Bilo bi zanimljivo… samo izvoli. Hoću da me tucaš, da me razvališ od tucanja, hoću da budeš bolji od drugih… najbolji! – uzvratila mi je, što je odzvanjalo u mojim ušima… Ta mala je luda. Pristala je na incest, ali u ovakvom stanju nisam bio spreman da joj kažem ne. Brinuo sam o njoj 20 godina, zašto ne bih i sad… to mi je najvažnije.

drka mu kurac

Ustao sam sa kreveta i otišao u njenu sobu. Nervozno sam počeo da preturam po njenoj torbici ali nisam uspeo da neđem to što je bilo potrebno. Otvorio sam ormar sa njenim rubljem i povadio sve moguće iz njega… to je to. Uzeo sam kutiju kondoma i vratio se u dnevnu. Ustala je.

Prišla mi je i stavila ruke na moj vrat. Nežno me je poljubila… zaista nežno. Osetio sam grčeve u stomaku, gledala me je kao muškarca, ne kao oca. Više nisam mario. Mantil je spao. Otkopčao sam njene pantalone i jednom rukom stegao njen goli struk bliže k sebi, drugom sam je uhvatio pozadi, za vrat… Spale su i farmerice. Ona je gorela. Pošto brus nije nosila, na sebi je imala samo pink čipkaste bokserice koje su davale bolestan izgled toj guzi… uhh… Odmerila me je celog. Iznenadila se kad je videla da na meni ne postoji ni jedna dlačica…

– ‘Ei… nisam znala da toliko baš držiš do svog izgleda – rekla mi je onako drago.
– Sad znaš – kažem.

Zar ne bi volela da osetiš kako si nastala?

Prešao sam prstima preko njenih bokserica, onako, neobavezno, i shvatio da su natopljene. To me je dodatno raspalilo. Mazili smo se i bacio sam je na fotelju koja je bila iza. Poludeo sam za njom, želeo sam da je tucam bolje nego iko!!! Sama je kriva.

Skinula je veš i raširivši svoje duge noge otkrivala je svoju izbrijanu mačkicu. Prešao sam jezikom preko njenog stomaka. Od pirsinga do klitorisa. Stresla se i ispustila neki zvuk sličan onom „volim te” koji nisam čuo decenijama. Delovala mi je ozbiljno.

lizanje, orgazmira

Nastavio sam. Stavio sam šake na unutrašnje strane njenih butina, raširivši malu rupicu između njenih nogu. Blago sam duvao u nju i ispuštala je sokove, nije bilo potrebno čak ni da je dotaknem. Palacao sam jezikom preko klita a zatim gurnuo srednji prst u njenu unutrašnjost. A unutra… vrelina! „Aaaaahhh”… uvijala se u fotelji sa osmehom na licu.

Bože, ta devojčica se stvarno napalila… nisam želeo da rizikujem, nastavio sam da kružim srednjim prstom po njenoj unutrašnjosti… dva… tri. Već je prejako stenjala, možda je malo bolelo ali nisam imao vremena da mislim o tome. Ubacio sam i četvrti „Aaaaaajjj…!!!”, trgla se naglo jer bio sam nestrpljiv ali ubrzo je počela da vlaži toliko da je sok curio niz moju ruku. Dopadalo joj se.

– To sam želela! Volim te!… aaahhhh! Jaače, brže! Želim da budeš najbolji! Razvali me!

Pogledao sam je u lice, bila je rumena, opet stisnutih zuba i poluotvorenih okica. Rekla je da me voli… heh… verovao sam joj na reč, zato sam počeo da je razvaljujem četvorkom prevelikom brzinom i jačinom. Njeni vaginalni mišići su postali toliko tvrdi da su me vrhovi prstiju boleli, nisam želeo da prekinem… želeo sam da svrši. Bila je veoma glasna, stalno se uvijala i dlanovi su joj poplaveli. Nisam bio siguran šta se zapravo dešava, to plavilo me plašilo ali skontao sam ubrzo…

– Svršićuuu aaaaaaaaaaaahhhhhh, ne mogu više! Nee mogu da izddrržiiiiimmm… Aaaaaaaahhhhh!!!!!!

To je to! Bio sam siguran u to! Pritisnuo sam dlanom njen stomak i izbacila je iz sebe veliki mlaz tečnosti. Tresla se kao zemljotres dobrih 30 sekundi, stenjući i gubeći vazduh, dok je nisam izvukao iz fotelje i povukao preko sebe na pod.

mlada skvirterka

Kita mi se nije spuštala, ni da čuje… Zagrlio sam je, a ona je celom težinom pala na mene. Bila je u nekoj vrsti transa, tresla se, a ja nisam želeo da je pustim. Polako se smirivala i vraćala u normalu. To je bilo žestoko. Mazio sam je, nežno. Upitala me:

– Šta sam ja tebi u stvari?
– Ti si mi sve…
– Da li se ti to bojiš da vodiš ljubav sa mnom?
– Ne, ovaj…  sve što želim je da ti bude lepo i da budeš bezbedna… to je sve.
– U redu…

Ljutito je ustala. Nisam verovao svojim očima. Rođena ćerka se naljutila na mene što nisam imao petlju da je tucam? Baš sam konjina. Šta mi je ovo trebalo…

– Nina…

Pokupila je stvari i odjurila u svoju sobu.  Ustao sam i krenuo za njom…

– Nina! Sranje!

Uzeo sam neke farmerke i košulju i obukao se. Glava mi je pucala. Prošao sam pored njene sobe do kupatila i čuo je… plakala je. Nisam želeo da je uznemiravam, nastavio sam do kupatila da operem zube pred spavanje. To me je užasno zabolelo. Vratio sam se u svoju sobu i legao u krevet… kasno sam zaspao… Sledećeg dana nisam otišao na posao. Spavao sam do 13 časova popodne.

– Nisi na poslu? – upitala me je čisto radi reda, dok je pomerala zavese da malo svetla uđe u sobu.
Probudio sam se.
– Ne… nisam. Loše mi je… Nina moram da ti objasnim… – počeo sam onako sanjiv ali je izašla iz sobe. Osetio sam da je možda bolje bilo da se nisam ni probudio. Namršteno sam otišao u kuhinju. Bila je tamo i prala sudove.
– Možeš li, molim te da mi dodaš čašu vode? – Pitao sam je značajno. Napunila je čašu i pružila je. Nije me ni pogledala.
– Nina?

Ćutala je.

zgodna devojka u kuhinji

– Molim te ne radi mi to. Ovo mi je najveća greška u životu i jako me boli to što se desilo sinoć… znaš koliko te volim, ne otežavaj mi…
I dalje je ćutala. Kao da me nije čula. Napravih nagli pokret rukom i čaša se raspršti u deliće po kuhinji
– Nina…!

Izludela me je. Uhvatio sam je za ramena i pribio uza zid jer zaista nisam znao šta da joj radim! Stegao sam sve mišiće na sebi i oslonio joj šake na lice. Bio sam besan… Streljao sam je pogledom i približio joj se toliko da je moj nos skoro dotakao njen.

– Nina šta god da se desi, ja sam ti otac i to je na prvom mestu! Nisam želeo da te povredim i žao mi je ako sam to učinio, pogrešio sam. Izvini.

Pustila je suzicu.

– Ne, Dušane… nisi pogrešio.
– Želiš li to još uvek?
– Ovaj… pa… da…

Nisam čekao. Svukao sam je i podigao na radnu površinu kuhinje. Bila je zbunjena. Izvadio sam ga, bio je polu dignut. Raširio sam joj butine, privukao uz ivicu i prišao joj. Glavić je bio tako blizu njene ribice. Celo moje telo je bilo skoro zalepljeno za nju. Zagrlio sam je jednom rukom oko vrata, tako da je svoje usne naslonila na moje rame. Držala me oko struka nogu raširenih, spremna da ga primi.

Pogledao sam dole preko njenih čvrstih grudi i stomaka sa pirsingom. Imala je prelepe mekane stidne usne, do sad bi je neki drugi lik razvalio od tucanja. Nežno sam tvrdim glavićem svog penisa prošao između njih preko klitorisa. Stisak njene ruke postao je malo intenzivniji. Ponovio sam taj proces više puta. Počela je da vlaži sve više…

Stenjala je na mom ramenu, zatvorenih očiju, a ja sam je rukom mazio po obrazu. Ne verujem da sam ikad prema nekoj ženi bio tako nežan kao prema njoj sad. Bili smo usijani. Bacila je pogled na kalendar na zidu iza mojih leđa. Nasmejala mi se i shvatio sam poruku. Podigao sam je sa kuhinje i odneo u svoju sobu.

ulaženje kurca u pičku

U mojoj sobi bio je veliki bračni krevet u kome sam spavao sm već niz godina. Jastuci i čaršav su bili bele boje dok je prekrivač bio od tamno plavog satena.

Spustio sam je na krevet…

Imala je neki zamućeni pogled, i osmeh na licu. Prstima desne ruke mazila je svoj klitoris, zatim uvlačila prste u pičkicu… jedan po jedan. Menjala ih je. Od kažiprsta do malog prsta na ruci. Drugom rukom stiskala je svoju sisu i grebuckala bradavicu. Mešala je guzom i grickala usnu… a ja sam gledao kao ukopan. Imala je toliko slobode preda mnom da sam se izgubio. Kurac mi je bio toliko tvrd da ni santimetar nisam mogao da ga pomerim na dole.

Prišla mi je i poljubila me. Ljubila me po vratu, licu grudima… svuda. Disao sam teško i svaki njen dodir, mislio sam da će mi ostaviti pečat na kozi. Radila je to tako vešto da sam pomislio da sanjam. Izgubio sam se u svojim mislima dok je ona držala i vodila celu stvar.

Spuštala se do mog stomaka. Svaki njen poljubac je bio duplo intenzivniji dok sam je gledao kako to radi. Kurac mi se našao između njenih sisa koje su ga dodirivale. Bila je sve niže… usnama je prešla dužinom kurca. Osetio sam neko strujanje celim telom. Zatim je vrelim jezikom dotakla glavić.

– Bože… Nina, ti si tako dobra… želim te!!

ćerka puši tati

Nisam mogao više. Položio sam je na leđa i razdvojio joj kolena, najviše što sam mogao. Više nije mogla da se otvori. Kurac mi je pulsirao. Naslonio sam joj glavić na ulaz u pičkicu na šta je ona rekla nešto nerazumljivo. Delovao je preveliko da bi mogao da uđe u nešto tako malo… Nastavio sam. Vršio sam lagani pritisak na otvor njene vagine i pri svakom pokušaju glavić je ulazio dublje i dublje. Osetio sam strujanje i želeo da je tucam… ne… želeo sam da vodimo ljubav.

Svom težinom legao sam preko nje. Blago je podrhtavala i vrelina njenog tela peckala me je po površini stomaka i grudi. Nemoguće, sigurno ima u sebi 300 stepeni. Bilo je zaista tesno. Ponovo sam joj ubacio jezik do krajnika da nije mogla da diše i kurac sam polako ubacivao u nju… Prošao je glavić… klizio je do pola, a zatim do korena. Jako sam ga zabio u nju do korena i nisam ga vadio. Držao sam ga zabijenog u njoj sigurno dva minuta dok svoj jezik nisam mogao da obuzdam. Ona, nabijena na mojih 23 santimetara tresla se pod težinom mišića. Nije mogla da govori ali je ispuštala zvuke uzbuđenja i uživanja nabijajući se sve dublje na mene.

Nije mogla da pobegne i da je želela… svaki njen pokret činio je da kurac sve dublje ulazi u nju i udara o zidove vagine. Želeo sam je više nego išta na svetu. Sve sam radio polako, da što duže traje, ali sa punom snagom. Mazio sam je po vratu i grudima dok smo se ljubili, a ona je rukama stezala jastuke oko sebe. Ispunio sam je do kraja. Svojim unutrašnjim mišićima stezala je moj penis koji je lutao po njenoj utrobi želeći da ga konačno izbaci iz sebe.

jebanje u pičku

– Ti si mala kučka znaš?! – govorio sam joj jako ga zabijajući. – Razvaliću te malena jer sama si to tražila!… Ah, znaš šta? Moja kita je malo prevelika da bi se njom igrala, ‘el jasno?!

Nisam joj dao vazduha. Zabijao sam ga još jače. Tek tada je počela da ludi.

– Aaaahhhh…! Volim to… tucaj me svom svojom snagom! Ouuuu šit! Nabij me na taj kurac! Hoću da te osetim na sebi i u sebi!… Ti si najbolji tata na svetu! Rasturi me… aaaaaaahhhhh.

Složila je izuzetnu facu. Nabijao sam ga brzo i do kraja stegnuvši je za struk i bukvalno je navlačeći na sebe. Zabila je glavu u veliki meki jastuk a struk je izdigla iznad dusšeka. Bio je to traženi položaj. Čaršav se natopio njenim sokom a meni se maglilo pred očima. Znojili smo se kao u sauni. Tečnost mi se spuštala iz stomaka i osećao sam da ću da svršim. Nisam odustajao, kresao sam je i dalje.

Njoj je malo falilo. Bila je crvena i suznih očiju, ali uživala je. Zabio sam ga jako, na šta je ona vrisnula. Vrela tečnost je ispunjavala njenu vaginu dok je izgubljeno jecala. Od te vreline i ona je doživela orgazam. Osećao sam da se polako hladim dok je sperma izlazila iz mene, ali nismo se pomerali dok nije istekla poslednja kap.

sperma iz pičke

Poljubio sam je u vrat i sišao sa nje na stranu… Ležali smo dugo, mazila me je po vratu i licu. Ljubila me na blic, kao da proverava da li sam živ. Otvorio sam oči i upitao je:

– Jesu li sigurno neplodni?
– Mhm… opusti se – odgovorila je.
– Mislim da ni jedna tvoja drugarica nema ovakvog tatu ha? – pitao sam je kroz šalu na šta mi se ona smeškala stidljivo… Stvarno je šećer.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x