U swing avanturi sa nabildovanim komšijom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sa Brankom sam u braku dvadeset godina. Imamo odličan seks i probali smo sve što dvoje koji se vole mogu jedno drugom pružiti. Do sada smo bili dovoljni sami sebi, iako smo u trenucima strasti pričali sa kim bi se ko voleo kresnuti i o potencijalnim swing avanturama.

Nedaleko od nas stanuje mladić, Vladimir, momak blizu trideset godina, izuzetno lepo građen bilder, koji je uvek čudno i zavodnički gleda, iako sam i ja sa njom. Ali isto tako se i ona sva pogubi kad njega vidi i na njenom licu se pojavi neki tajanstven osmeh koji ne može da ne otkrije koliko joj se sviđa.

Naravno da je rekla da bi volela sa njim da se kresne. Često smo razgovarali da li bi trebalo da počnemo da se družimo i sa drugim parovima ili pojedincima, ali niko nije hteo da pređe tu granicu, do nedavno, kad smo imali pravu swing avanturu.

U swing avanturi sa nabildovanim komšijom

Pre neki dan, ispred zgrade u kojoj stanuje Vladimir, čekao sam druga koji po običaju kasni kada idemo na pecanje i uvek nas izmaleriše. Na izlazu se pojavio Vladimir. Nasmejao se i rekao u šali:
– Ništa, komšija, posle podne dolazim na ribu, ako budete upecali šta. – Nasmejao sam se i ja, ali mi je sasvim druga vrsta ribice bila na pameti.
– Pa, komšija, je l’ ti sumnjaš u nas dvojicu? Dogovoreno, onda predveče dođi, pa ćeš videti.

Začudio se što sam ga stvarno pozvao, ali znao je da će videti Branku, pa je ponovo onaj tajanstveni osmeh nabacio na lice. Više mi nije ni bilo do pecanja i jedva sam čekao da idemo kući, a tek smo došli. Ceo dan sam razmišljao kako da pripremim swing iznenađenje za moju Branku.

Upecali smo nešto ribe i krenuli kući. Ponovo sam autom stao pred zgradu i dok je drug vadio pribor, odnekud se pojavio Vladimir, kao da vidi šta smo upecali i da li će biti šta da se večera. A u stvari mu je samo važno bilo da vidi Branku. Po njemu se videlo da gori od želje za njom. Rekao sam mu da dođe oko sedam. Samo je klimnuo glavom i dogovor je pao.

Došao sam kući, Branka je jedva dočekala da me poljubi i uz kuvanje kafe počela da mi priča šta joj se sve desilo danas; koga je srela, gde je bila i tako. Rekao sam joj da imam jedno malo iznenađenje za nju, ali hoću da mi se sredi da se, kad je pogledam, uzbudim. Pitala je je l’ izlazimo ili ostajemo kod kuće. Rekao sam da ostajemo, da ćemo spremiti večeru i doći će to iznenađenje.

oblačenje i zavođenje

Oko pola sedam sve je bilo spremno. Branka se istuširala i polako birala šta da obuče. Ja sam pazio na večeru, dok se ona sredi, i polako me hvatala trema kako će sve ispasti. Negde oko petnaest do sedam čulo se zvonce, požurio sam da otvorim pre Branke. Došao je i pre sedam, valjda više nije mogao da izdrži, a vidim i da se potrudio da što bolje izgleda. Dole je obukao trenerku, a gore bodi-majicu kratkih rukava, koja je isticala svaki mišić na telu. Rukavi su se prosto usekli u njegove ogromne bicepse. U trenutku sam se uplašio da je konkurencija u swing kombinaciji prejaka i da mogu ostati bez Branke, ali sada je kasno za povlačenje.

Nasuo sam mu sok, pošto ništa ne pije, a ja sam morao da popijem nešto žestoko da smirim uzbuđenje, iako i ja nikada ne pijem. Trudio sam se da se ne primeti koliko sam napet. Poveli smo neki nevažan razgovor, ne znam ni o čemu, a verujem da ni on nije znao, nego je samo čekao kada će se ona pojaviti.

Pošto je čula da je neko došao, odmah je skuvala kafu misleći da je neko od komšija, pa da što pre ostanemo sami kako bi konačno dobila to swing iznenađenje. Kada je ugledala nas dvojicu, tacna sa kafom i šoljicama joj je bukvalno ispala iz ruku. Na sebi je imala kratku crnu haljinicu koja je otkrivala savršeno oblikovano telo, sise kao silikonske, velike a čvrste, kosa crna puštena do pola leđa, noge kao izvajane… Jednom rečju, savršena.

plavuša u miniću

Priskočili smo obojica, plašeći se da se nije posekla. Sela je na kauč pored Vladimira, a ja sam kleknuo ispred nje gledajući da li je jako opekla nogu. Video sam da se crveni mesto iznad kolena. Polako sam zavukao ruku ispod haljine, otkopčao halter i polako skidao čarapu, da poljubim povređeno mesto. Krajičkom oka sam pratio Vladimirovu reakciju, bio je zapanjen, a trenerka je otkrivala njegovo uzbuđenje. Branka nije smela ni da ga pogleda, nego je sve vreme buljila u mene, kao da viće upomoć. Svukao sam čarapu i počeo da ljubim opečeno mesto.

– Jesi li se jako opekla? Je l’ te boli? Ma, evo, i komšija će poljubiti da prođe – zbunio sam ih oboje – Hajde, komšija, je l’ da da je i tebi žao?
– Pa, jeste – promucao je.
– Pa, poljubi onda – namignuo sam mu kao nagovarajući ga.

Oboje su se snebivali ali su bili napaljeni jedno na drugo

Stavio je ruku na butinu i polako se spustio usnama u krilo i poljubio mesto koje se crvenilo.
– Eto, je l’ sad bolje?

Branka nije progovarala ni reč, a pogled joj je bio zamagljen, kao da se to nekom drugom dešava.
– Samo ti ljubi, da to prođe, a ja odoh po krpu da obrišem nered.

Nisam znao šta da uradim, da li da ih ostavim ili da se vratim da vidim šta se dešava. Sačekao sam neko vreme i vratio se. Oboje su sedeli kao skamenjeni, ali vidno uzbuđeni.
– Šta je? Je l’ te već prošlo? – nasmešio sam se.

U tom trenutku sam video da bez moje inicijative neće ništa uraditi. Prišao sam Branki, polako je pomilovao po kosi i poljubio. Jedva je došla sebi. Počeo sam je milovati po sisama i spuštati ruku niz savršeno oblikovane bokove. Polako sam je milovao po nozi, sve vreme ljubeći njen vrat. Podigao sam joj suknju i otkrio butine i gaćice. Otkopčao sam i drugu čarapu i polako je svlačio, ignorišuči sve vreme Vladimira koji je ostao zabezeknut.

lizanje sisa

– Pa pomozi malo. Je l’ ti se ne sviđa moja ženica? – rekao sam – A i ti, ljubavi, kao devojčica. Pa oslobodi se malo.

Skinuo sam joj haljinu, ostala je u grudnjaku i tangicama preko kojih su visili raskopčani halteri. Naslonio sam joj glavu na jastuče i počeo da je ljubim od vrata prema dole. Prišao sam sisama i jednu izvadio napolje i polako joj oblizao jezikom bradavicu. Zatim sam se ponovo obratio Vladimiru:
– Pa hoćeš li više pipnuti ovo savršenstvo?

Odmah sam nastavio da se spuštam prema pičkici. Vladimir se polako pridigao. Prvo je ludački počeo da je žvali, a zatim je otkopčao grudnjak i nekoliko trenutaka se prvo divio veličini i obliku Brankinih sisa, a onda ih je počeo halapljivo ljubiti i lizati, kao da će ih progutati, a sve vreme ih je čvrsto stiskao svojim velikim rukama. Ja sam joj samo pomerio gaćice u stranu i počeo lizati njenu već do ludila uzbuđenu pičkicu.

Vladimir je ustao i u jednom potezu skinuo trenerku i majicu, otkrivajući prelepo muško telo. Kurac mu je već potpuno nadignut, ali na sreću, dosta manji od mog. To me je malo utešilo.

Branka se malo pridigla i jednom rukom ga uhvatila za kurac, dok je drugom mene držala za glavu dajući mi ritam kako da je ližem. Počela je da puši Vladimirov prenabrekli kurac. Gutala ga je celog koliko god je bio dugačak i vidim da je polako ulazila u fazon.

pušenje dva kurca

Podigao sam se i ja i skinuo se. Primakao sam joj se, a ona je i mene uhvatila za kurac i počela da ga drka. Pušila nam je naizmenično. Pravo swing pušenje. Nikada nisam bio više uzbuđen i osetio sam da ću svršiti. Uhvatio sam je za kosu i počeo žešće nabijati njena usta na kurac. Počeo sam joj svršavati u usta i jedva ostao na nogama od uzbuženja. Malo sam se izmakao, a tada je i Vladimir prošaputao:
– Je l’ mogu i ja u usta?

Branka me je pogledala sa odobravanjem

– Naravno – rekao sam.

I on je svršio. Nekoliko trenutaka smo svi zaćutali, a onda smo bez reči nas dvojica krenuli da zadovoljimo nju. Vladimir se sada spustio među njene noge i počeo da joj liže bradavice, polako skidajući gaćice. Ja sam je prvo pomilovao po kosi odobravajući joj pogledom da se potpuno opusti.

Skinuo joj je i gaćice i sada je ostala potpuno gola, otkrivajući svu svoju lepotu. Počeo joj je lizati klitoris, povremeno gurajući jezik u pičkicu. Ponovo je počeo da mu se diže, kao i meni.

Ljubio sam je po vratu, okicama, a zatim sam joj gurnuo jezik u usta i osetio ukus sperme. Malo sam se trgao, a onda nastavio jer sam video da joj je i to vratilo samopouzdanje.

lizanje sperme, mmf trojka

Počela se konačno opuštati i stvarno uživati u ovoj swing kombinaciji. Ljubio sam joj bradavice što je pojačavalo užitak. Nikada je nisam video napaljeniju.
– Hoću da me jebeš već jednom – rekla je Vladimiru i povukla ga na sebe.

Nisam joj hteo pokvariti taj trenutak koji je toliko želela, pa sam se odmakao i seo na fotelju gledajući kako moja lepotica uživa u seksu. Začudo, bilo mi je lepo da gledam ovu swing našu avanturu i kako se moja ženica jebe sa mladom grdosijom.

Pratio sam svaki njen dobro poznati uzdah i video da je blizu orgazma. Ubrzo se začulo nekoliko glasnijih uzdaha i blagi, pa sve jači drhtaji celog tela, a zatim potpuna klonulost. Vladimir je i dalje nabijao svoj tvrdi kurac u njenu vlažnu pičku. Pogledala me je zadovoljno i nasmešila se.

– Vreme je da promenimo pozu – rekla je i pokazala Vladimiru da ustane i legne na njeno mesto.

Nasadila mu se na kurac i počela da ga jebe laganim kruženjem kukovima.

cuckold, jahanje kurca

– Dođi i ti, lepi moj – i pokazala mi da hoće da im se pridružim.

Počela je ponovo da mi puši kurac, ali jače nego ikad. Osetio sam svaki njen drhtaj, dok se nabijala na njegov kurac.
– Hoću da me jebeš u guzu dok sam na njemu.

Jedva sam dočekao. Brzo sam dohvatio neku kremu i dobro joj namazao guzu. Malo mi je nezgodno bilo da opkoračim Vladimirove noge, ali uspeo sam da ga prislonim uz njenu guzu.

Polako sam počeo da je jebem. Brzo smo uhvatili ritam i njeni, do sada, uzdasi pretvorili su se u sve glasnije, pa u jako glasne krike zadovoljstva. Ponovo blagi, pa sve jači drhtaji i ponovo orgazam.

Izvadio sam ga iz guze i nastavio da drkam. Sišla je sa Vladimira i ponovo mu ga pušila. Nekoliko pokreta i on je počeo svršavati. Mene je odvela pod tuš i tamo mi popušila do kraja.

U swing avanturi sa nabildovanim komšijom

Konačno smo seli da večeramo, ali u nekoj čudnijoj atmosferi. Gledali smo se, smejali i uživali. Vladimir je ostao do kasno, ali nismo više ništa radili.

Ovih dana ćemo se čuti, a Branka mi je rekla da me čeka neko malo (swing) iznenađenje kad dođem kući.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.8 / Ukupno glasova: 6]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x