Toplina moje mamice

Registrovani korisnici ne vide reklame

Posle žurke došao sam kući, malo pod dejstvom alkohola, ne skroz pijan, ali dovoljno. Osećao sam se ono otkačeno maksimalno. Ušao sam u kuću, čula se neka kao svađa. Njih dvoje su se svađali po ne znam koji put. Stari je bio ljubomoran a stara je želela nešto malo više od života i tu je onda pucalo.

Čim su ugledali mene, prestali su, što sam i voleo na neki način. Otac 65, a majka 45, to je bila drastična razlika, 20 god. Ne znam ali mislim da stari nije mogao da zadovolji tu silnu požudu u telu moje majke. Ona je nalazila utehu u nekim drugim ljudima, a to je stari sluteo i totalno ludeo zbog nje. Ja sam bio između, razumeo sam ih oboje.

„Dobro veće, šta je sad šampione?”, upitao sam ga. „Ništa, dobro veče i tebi, idem da spavam.” Isto sam onda upitao nju. Ćutala je, sela je na trosed. „Šta je bilo?” „Ma ništa, ništa.” Zagrlio sam ju i poljubio u obraz, oči su joj bile pune suza, ali nisam joj mogao pomoći! Ujutro sam se probudio malo kasnije, bila je subota. Istuširao sam se i samo navukao bokserice na sebe te sam izašao iz sobe. Čulo se tiho kao pjevanje, više pjevušenje, iz kuhinje. Odmah sam prepoznao da je stara dobre volje. Ušao sam u kuhinju.

Bio sam pomalo iznenađen njenim izgledom ali navikao sam na nju. Nego, moram da kažem da je sad izgledala ono maksimalno. Totalno uske gumirane pantalonice na njoj, uska majica, sve se ocrtavalo, svaki deo njenog tela, posebno grudi, guza i bokovi, bio sam ono – paf! Jebote. Bokserice su mi postale malo tesne spreda.

vruće pantalone

Nisam želeo da to primeti, okrenuo sam se i pošao nazad da nešto pristojnije obučem. Ali pozvala me je. „Kud ćeš ti to? Vrati se, doručak ti spremam.” Vratio sam se i seo za sto, a kurac mi se skroz podigao, skoro je ispadao iz bokserica. Rukom sam to vešto sakrivao. „Lepo izgledaš danas, a gde je šef?” „Otišao je u lov sa drugarima.” „U lov? Šta li će da ulovi?”

Prišla je kraj mene i servirala mi doručak. Blizina njenog utegnutog tela mamila je moj pogled, primetio sam da uživa u tome. Kao da se zadržavala toliko dugo pored mene da ju dodirnem, imao sam osećaj. „Hvala za doručak”, malo sam ju obgrlio da vidim reakciju. Osetio sam njenene kukove, stražnjicu, njeno telo. Ćutala je. „Baš lepo miriše!” „Ko, jel’ ja ili doručak?” Ćutao sam pa izabrao: „Ti, a ko bi dugi tako lepo mirisao?” Nasmejala se i rekla mi hvala na lepim rečima.

Nešto se prelomilo u meni: hteo sam da vidi da mi se diže kurac na nju

Izmakao sam malo stolicu, želeo sam da vidi da sam uzbuđen… Ne znam, ali toliko sam to želeo. Još uvek je stajala pored mene, nemo me promatrala. Ustao sam se, doručak je počeo da se hladi. Pomilovao sam ju po licu, bila je to lepa žena, izrazito plavih očiju i crne kose, možda i sijede, ali farbala se pa se nije primećivalo. Kosa joj je padala na ramena. Izgledala je mlađe nego što u stvari je.

Pomalo je i ona je izgledala uzbuđena, ali nije ništa preduzimala, izgleda da je čekala moj prvi pokret. Nastavio sam da ju milujem po kosi i licu, primetio sam kako je počela da kvasi svoje usne, dala mi je pristanak na poljubac koji će promeniti moj i njen svet. Poljubio sam ju nežno, usne su joj bile od meda, zatvorila je svoje plave oči. Počelo je da se dešava nešto što izgleda oboje više nismo mogli da kontrolišemo, otimalo se nešto kao divlje, nešto kao izazov. Prilepila je svoje telo uz moje, tada je osetila moju muškost, osetila je moj kurac dignut i tvrd, kao fudament nečega na cemu će graditi ono što je oduvek želela. Osetila je nešto što će moći koristiti uvek, osetila je pravi kurac kojeg je kasnije ljubila, sisala i primala u sebe divlje, nekako do bola.

drkanje kurca

Milovali smo se nekoliko minuta, opipao sam svaki deo tog očuvanog i još uvek čvrstog tela. Uzdasi su se otimali iz njenih usta, požuda je kipela, bez reči ljubila me dugo. Želela je mnogo više i to je i dobila. Osećao sam se da tonem dok mi je nežno milovala kurac koji je sâm izašao van iz bokserica, nežno se spuštala niz moje golo telo ljubeći me celog.

Onda sam osetio toplinu njenih usana kad ga je stavila sebi u usta, sisala ga je polako, imala je dovoljno vremena, ona je ulovila sebi mladog jelena. Imao sam dosta devojaka u svom dosadašnjem životu, ali sve su one igračka za nju, za moju Kleopatru. Na kolenima, kao robinja pred gospodarom, pušila mi je kurac, gledao sam ju iz ptičije perspektive, kako to samo nežno i lepo radi, osećao sam se vanzemaljski.

Zatvorio sam oči i uživao, neka sećanja su mi se tada uključila o kojima nikada pre nisam razmišljao, jer sam tada bio dete. Bio je to prvi kontakt Kleopatre i mene. Uživao sam dok je i dalje nežno sisala vrh moga kurca, desnom rukom ga lagano navlačila a usnama nežno dodirivala, znala je šta radi. Oči su mi bile zatvorene, vratio sam se u sećanja. Bo sam dete, 14 godina, uvek sam i još mlađi dolazio u njihovu postelju, bilo je smeha i škakljikanja kad bi otac otišao. Ponekad sam spavao sa njima, posebno zimi kad je bilo hladno. Nekako uvek uz nju, grejala me svojim telom, tako su mi se javljale fantazije o kojima sam maštao.

milfica ga dudla

Otvorio sam oči, još uvek mi je pušila kurac za stolom u kuhinji. Podigao sam ju i poljubio, ćutala je, bila je nema, uzbuđena, a izgledala je lepo, nevino, izgledala je kao devojčica, izgubljeno, trebala me je kao nikad nikoga u životu do sada. Uzela me je za ruku i povela negde gdje sam već bio mnogo puta.

Veliki krevet, bela posteljina sveže je mirisala, miris me je odvlačio u sećanja. Legao sam na leđa, skinula je sve sa sebe, skinula je davno moje bokserice koje su ostale u kuhinji. Uzela je kurac u ruku, pogledala me u oči, želela je da gledam dok ga sisa, ljubi i puši. I gledao sam, toneći u sećanja. Bio sam tada dete 14, probudila me neka grmljavina, a moram da kažem – grmljavine se bojim i sada, ostao mi strah iz detinjstva. Ista soba, isti miris posteljine odvlačio me je u sećanja. Pred zoru grmelo je jako, otišao sam kod njih, legao pored nje, bila je, kao i obično, uvek topla. Osetila me je, ništa nije govorila, legao sam pored nje, bilo je hladno i mračno. Privijen uz nju, osećao sam miris njen, osećao sam se lepo. Iako je proslo 8 godina, uvek se toga setim, bezbroj puta sam se na osnovu toga zadovoljavao, drkajući do bola, osećao sam se lepo pored nje.

Zanesen mislima, osetio sam toplinu, osetio sam uzdah sa njenih usna. Otvorio sam oči, sedela je na kurcu i polako mešala. Tiho je izgovarala reči zadovoljne žene dok se jebavala onako kako je to volela. Gledao sam malo kako moj kurac nestaje u njenoj obrijanoj pički, nestaje pa se pojavljuje, ulazi i izlazi do pola iz nje. Gledao sam njene grudi koje su se ljuljale pri svakom pokretu njenog tela, dole pa gore, pa onda je znala šta naviše volim – da ga izvuče i na vrhu kurca malo polako meša, to je bio doživljaj za nezaborav.

jahanje kurca

Dok se ona jebavala na meni, ja sam ponovo utonuo u misli iz detinstva. Setio sam se one noći. Uživao sam sada na dve strane sa istom ženom, dva puta… Privio sam se uz nju, bila je topla, malo uplašen osetio sam miris njenog tela, miris posteljine, osetio sam nešto neopisivo, bio sam skoro dete. Osećao sam se tako lepo…

Želeo sam da opet bude nežna i poželjna

Otvorio sam oči jer je malo ubrzala ali nisam to želeo. Uzeo sam ju za kukove i smirivao ritam, uzdisala je sve jače, želela je da eksplodiramo, ali ja nisam želeo još. Hoću polako. Pristala je jer se njen ritam usporavao, a ja sam opet tonuo tamo u detinjstvo, koje je ona svojim ponekim jačim krikom prekidala a ja sam se uporno vraćao… Tada me vratila iz misli jer se nabijala sve jače na kurac, želela je da se jebemo žešće. A ja sam taman već jednom svršio.

Promenili smo poziciju, legao sam između njenih nogu, ljubili smo se dok je on sam tražio put u njenu vlažnu pičku. Duboko sam joj ga zavukao ovaj put, zastenjala je jako, podigao sam joj noge na ramena, jebavao sam ju po njenoj želji. Bilo je to duboko oranje, ali tako je volela, volela je da se jebe i da ju razvaljujem. Ja ne baš, ja sam više za polako i nežno pušenje kurca.

misionarska poza

Molila me je da ju jebem jako i dugo, tada je sve gubilo smisao. Derao sam ju da se zadovolji, gubilo je smisao uvek pred kraj, nisam to želeo, ali ona je uvek vrištala za kraj, jako vrištala, bez razlike – bila ona na meni ili na na njoj. „Jojjjjjjjjjjj”, svršavala je mešajući jako, izdisala je bez granica, nabijao sam ga u nju kao da je lopta, to je volela.

Nešto je sve stalo u meni, nisam mogao da svršim, bio sam nekako van događaja koji se dešavao. A ona je ludila ispod mene, ljubila me divlje, sva se tresla od lepote, glasno govoreći: „To, to, još to, joj, što me lepo jebeš, joj što me lepo jebeš”. Izsimulirao sam da svršavam, mešala je kao luda želeći da me zadovolji, derući se ispod mene.

Samo sam klonuo na nju, kao bio je to lep kraj, ali za mene ne. Ustala se i otišla na tuširanje, ostao sam sâm, kurac mi je još uvek stajao uspravno. Zatvorio sam oči i vratio se tamo, tamo gde mi je bilo lepo… Drkao sam ga želeći da se to ponovi, u svojoj sobi, nisam više bio uplašen, nešto se slomilo u meni. Želeo sam da se ponovi, želeo sam da ju opet jebem. Ali nisam znao kako i nisam znao šta će se desiti… I dalje sam drkao, polako, misleći na njenu toplu dlakavu pičku. Tada sam osetio toplinu serme. Izdrkao sam ga, ali ne tamo nego ovde gde sam ju malopre jebavao, izdrkao sam ga pomognut samo malim delom misli iz prošlosti. Sperma se slevala niz kurac po mom stomaku, bilo mi je lepo.

cumshot

Izasla je van iz kupatila, ali sve je bilo gotovo i bez nje, maramicama sam se obrisao i pokrio. Prišla je krevetu, gola kao Kleopatra, opasna i divlja. Niko ju sad ne bi prepoznao, onu blagu ženu sa blagim pogledom plavih očiju. Zahvalila se, poljubila me nežno. Bilo mi je prelepo. Samo sam ju gledao onako bledo, želeo sam ju od pre, želeo sam da me pali, da loži moja crvena krvna zrnca koja su podizala muškost.

Ustao sam se i otišao na tuširanje. Trebalo mi je neko piće, stalno su mi se vraćale slike iz proslošti. Slike kako sam ju gledao dok je sedela na kurcu nekoga drugog, dok je varala nas sve, ali sve sam zaboravljao kasnije dok sam drkao na nju. Često i prije je stari odlazio u lov, ja u igru, a ona u avanturu – to sam bio skontao pa sam dolazio redovno i gledao ju kako se jebe sa nekim drugim tipom. Gledao sam ju i drkao kasnije na sve te scene.

Onda me je jednom ugledala ali bilo je kasno da prestane, ulazila je u ekstazu jašući mu kurac do bola. Gledali smo se u oči oboje dok je ona svršavala, nije mogla da se skine sa njega, gledala me je dok su joj se zenice širile, duboko je bio kurac u njoj. Osećao sam nešto tada, osećao sam da joj je lepo, mahala je kosom i stenjući svršavala, a ja sam ju gledao i ona mene ravno u oči. Svršila je žestoko, samo sam nestao kao para u vazduhu.

obrnuta kaubojka

Nastaviće se…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x