Kurata Nova godina, II deo

Nastavak priče: Kurata Nova godina, I deo

Posle žestokog dočeka Nove godine stigla sam kući oko 10 sati, sva izjebana, ali i srećna jer sam uživala kao nikada pre. Jeste da mi je Jasmin pocepao guzu i punio me spermom, njegova ogromna kurčina me rasčerečila, ali bilo je prelepo.

Otišla sam u kupatilo pod tuš da se isperem i malo odspavam. Bila sam sama pa sam obukla ponovo seksi žensko rublje i tako se izvalila u krevet. Ponovo sam u snovima preživljavala svu onu lepotu od noćas.

shemale drka

A onda me trgao zvuk zvona i lavež pasa. Imali smo dva psa: jednog rota Atilu i jednu dogu Apolona. Pogledah kroz prozor i videh mog rođaka Marka kome trebam biti zahvalna za sav užitak jer da on nije onako odreagovao, bilo bi to još jedno dosadno obično veče.

Brzo navukoh trenerku i gore duks, sneg je u veliko padao i ja potrčah da mu otvorim kapiju. „Jebote kolki je Apolon porasto, a ti, ti mi danas zračiš, ne znam kako si se noćas proveo, ali znam da sam došao da ti se izvinim”, brza moj rođo ulazeći u kuću. Ja kao ljuta samo mu odbrusih da me je izdao i da mi je smestio igru pred svima tamo. On se počeo pravdati da mu je to njegova devojka Jasmina predložila a da će on za uzvrat nju moći da jebe u guzu, što je već odavno želeo. „Znači prodao bi moju guzu da ti jebeš tuđu guzu? Što nisi bio komercijalniji pa mene lepo pojebao a ne tamo da me pred svima zajebeš?” Zanemeo je a onda je provalilo iz njega: „Ti misliš da se neko seća šta je tamo bilo? Ja samo znam do ponoći sve ostalo je mrak. A moraš se čuvati Jasmina, njegovi drugari kažu da ima magareći kurac. Ako te on slučajno naguzi razbiće ti guzu da nećeš moći hodati. A što se tiče mene, da sam ja znao da mogu dobiti tvoju guzu, ne bih poslušao Jasminu.”

Ni sanjala nisam da ću opet videti Jasmina

A onda se poče cerekati kao nezdrav. Ja ga kao pođoh udariti a on pobeže do vrata. Naglo se udari šakom po čelu. „Uh jebemti pa za 10 minuta treba da sačekam Jasmina da mi donese neke porniće.” Ja mu rekoh neka ide slobodno, a on odmahnu glavom jer je znao da su psi napolju. Ja izađoh i viknuh samo: „Atila, Apolon!”, i oni sedoše kraj vrata. Marko kada se nađe van dvorišta viknu: „A da ti pošaljem Jasmina da ti donese neku kasetu?” Nasmejah se i rekoh da to nije loša ideja. Ni slutila nisam da će za par minuta da se Jasmin pojavi na kapiji…

crossdresser u ženskom vešu

Pošto se već smrkavalo reših se doterati, pa da krenem kod Marka i da mu pokažem kako izgledam. Nabacih šminku, obukoh sve u crnoj boji od tangica, haltera, mrežastih čarapa i brusa, do lepe minimalne haljinice u cigla boji. Taman sam to završila kada začuh lavež pasa a onda zvono. Pogledah i zapanjih se kada videh Jasmina na kapiji.

Sva zbunjena otvorih vrata i pozvah pse. Jasminu rekoh da slobodno uđe. Tek kada je ušao u sobu ja zatvorih i zaključah ulazna vrata. „Jaoooo kako mi seksi izgledaš, vidi odmah se digao”, reče Jasmin i ja videh izbočinu na njegovim pantalonama. Pođe prema meni ja ugasih svetlo u prizemlju i upalih na spratu.

Trčala sam ispred njega, uletela u moju sobu, spustila roletne i upalila mirišljavu svećicu. Već na vratima je ostao bez pantalona a do kreveta je bio go. Njegov kurac je štrčao oput koplja i ja svukoh haljinu i mi se nađosmo na krevetu. Nije bilo vremena za pušenje i lizanje, odmah smo se dograbili u naručje kao životinje ljubeći se. I dok je on roktao i uzdisao ja sam cvilela kao kuja pred parenje. „Dušoooooo moram da tee jebeeeem odmaaaah, moooraam mmm!”, zaurlao je podižući moje noge na svoja ramena.

jebanje shemale

Sreća moja što sam ubacila dosta lubrikanta pa njegov životinjski nasrtaj ne nanese nikakvu štetu ni previše bola. Ljubio me prodirući duboko jezikom u moje grlo. Imala sam osećaj da imam dva kurca u sebi. Valjali smo se po krvetu on me žestoko jebao a ja mu se poturala i mešala kao najžešća kurva.

Tada sam prvi put znala da sam se zaljubila u muškarca. Volela sam tog golijata i ako se znamo oko 24 sata. Ne samo zato što me dobro jebao nego zato što me bez glume i prenemaganja prihvatio onakvu kakva jesam.

Oslobodih se i počeh mu govoriti: „Jooooj ljubaviii, mmmm, kolikoooo teee vooooliiiim. Jebi meee jebiiii, rasturi miiiii ribicuuuu, napuni jeeeee ljubaviiii moooojaa!” On je uzvraćao. „Joj milaaaa kako se dobro jebeeš mmmm uuu uh stvarno ću te smatraaaaati, jooooooj, svojom ženoooom mmm. Nikoome te ne daam!” Topila sam se od užitka, cvilela i uvijala se na njegovom kurcu i u njegovom zagrljaju.

Ovo je potrajalo i već sam osećala da ću po drugi put svršiti a on me postavi u kučeći položaj, nabi ga do jaja i ja se skoro onesvestih od slatkog bola koji izazva nove potrese mog tela i moje drugo svršavanje. „Sadaću te naaapuunitiiiii eeeee evoooo tiiiiii!” urliknuo je i ja osetih vrele mlazeve sperme kako me ispunjavaju.

cd gay pušenje

I tada utonuh u neki polusan, samo mi je nešto sevalo pred očima. Kada sam se povratila ležala sam na njegovom stomaku dok je njegov poludignuti kurac bio par santimetara od mog lica. Onako ogoljen, obrezan, sa onim glavićem kao pečurka umazan od serme, delovao je na mene kao magnet.

Uzeh ga u ruku i počeh prikupljati skoro sasušenu spermu. Moj dragi Jasmin me pomilova po kosi. „Sada si moja riba, moja pička, ako ti to odgovara. Biću uvek tu ako ti bilo šta zatreba. Ponašaću se prema tebi kao da si moja venčana žena, ali uvek u strogoj diskreciji.” Suze same krenuše jer sam shvatila da sam našla dečka za sebe.

Sadik-a

Nastavak: Kurata Nova godina, III deo

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Mirko

Prelepo