I mama i žena i jebačica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja se palim i na klinke i na matorke, ali nikad nisam razmišljao o tucanju sopstvene keve… Moji su starci razvedeni od 1999 god, ćale je našao mlađu pičku i sad je sa njom…

Ja i keva smo ostali sami da se brinemo o sebi, ćale nam je ostavio stan i tako je počelo. Keva je bila depresivna prve dve godine kako i šta, ja ne radim, njoj slaba plata i tako… Onda je počelo: keva je počela da izlazi sa nekim svojim matorkama drugaricama s posla, ali sam primetio, kad god dođe kući, kao da je razočarana. Kad je pitam šta je bilo, ona se iskuka kako ove njene sa nekim čičama idu, a njoj se to gadi, mislim djedovi sa stomacima, neke guzonje i kakvih još ima… Onda mi je bilo žao što joj se to dešava jer ipak mi je majka i puno je volim, pa sam počeo da joj posvećujem više pažnje nego obično; kad dođe s posla izmasiram joj stopala ili leđa, operem suđe posle ručka i tako te neke sitnice.

Keva je počela da mi pokazuje koliko je dobra riba

Keva je postala opuštena skroz kraj mene, prestala je da izlazi. Počela je da se oskudnije oblači po stanu, šetala je praktično gola, uvek u nekoj pamučnoj beloj spavaćici, bez grudnjaka, ponekad i bez gaćica, oslikavala joj se svaka oblina, bradavice, stomak. Kad nije nosila gaćice oslikavali su se mali usjeci na pici između nogu kad joj se spavaćica podvuče, na što se meni počeo da diže kurac onako nesvesno.

zabrinuta milfica

Jedan dan kad je došla s posla rekla je kako je užasno boli kičma, da je sedela čitav dan na poslu i da se oseća kao da joj se neki živac upalio, skoro da je stenjala od bolova. Ja sam se taman istuširao i jedva uspeo da navučem neki šorts kad je upala u stan, rekao sam joj da se presvuče pa ću je izmasirati. Ona je rekla dobro, dok se istuširam.

Ja sam otišao u sobu da gledam tv, ona je ušla u sobu kasnije sa ogrtačem na sebi. Donjela je neku kremu i peškir. Sjela je na krevet, počela je da skida ogrtač. Pravio sam se da gledam tv i dalje, ali nisam mogao da odolim da ne gledam kako joj sise polako ispadaju dok skida ogrtač. Raširila ga je skoz i svukla sa sebe, nije imala ni gaćice, bila je skoz gola! Izbrijana pica, baš sam ostao onako nem i bez teksta. Kako je skinula ogrtač, legla je na stomak i navukla peškir preko guze i rekla: „Sve ćeš mi izmasirati od glave do pete, sve me boli”. Ja sam ustao, nacedio kremu na ruke i počeo da je masiram, prvo po leđima, onda sam je zakoračio preko njenih nogu, u klečećem položaju, njene noge su došle između mojih, pošto je inače tako masiram, a i lakše je kad se duže masira.

Dok sam je masirao nisam mogao da prestanem da joj buljim u dupe, onako okrugo, malo naborano od celulita i strija. Peškir je prekrivao samo gornji deo guzova ispod ljeđa, a između nogu se videla pica i usnice koje su visele prema vani. Pomislio sam koliko kurčine je proslo kroz ovu pičku…?, i u tom momentu mi se kurac tako digao uz nogu da mi je ispao iz kratkog šortsa vani i pritisno uz kevinu butinu, odmah ispod dupeta. Bilo mi je bezveze, a pomalo i strah, pa sam se odmah odigao i počeo da masiram noge od stopala prema dupetu. Keva nije ništa rekla pa sam se nagnuo prema strani na koju je bila okrenuta, primjetio sam joj blagi osmjeh na licu, ali je držala oči zatvorene i malo kasnije prokomentarisala kako je dobro masiram.

erotska masaža

Nastavio sam da je masiram, i kako sam rukama prelazio preko butina i prilazio guzovima, tako su se oni talasali i širili. Kad bih došao do kraja, oni su se totalno otvorili, a pička je stajala onako otvorena kao da vapi za kurcem. Šupak joj se isto tako vidio i razvlačio u širinu za guzovima, a meni je kurac stajao kao kamen tvrd, nisam verovao kako sam se naložio, k’o manijak. Kontam da mi nije keva, da je neka pička ovako sa strane, sad bih ga zabio, pa makar robijao.

Nisam mogao više da izdržim, rekao sam da su me ruke zabolele i da moram u wc, a ona je kimnula glavom, a ja sam odjurio u wc. Nisam prevukao rukom preko kurca ni par puta, već sam svršio. Sperma je kapala svuda po kadi. Kad sam ga iscedio do zadnje kapi, saprao sam kadu, obrisao peškirom, pogledao u ogledalo – sav crven. Kontao sam – jebote pa keva me loži neviđeno, njeno ponašanje je postalo jebozovno. Dobro je izgledala za svojih pedeset, poželio sam da je tucam nenormalno, sve sam više mislio na to, ali nisam znao šta i kako.
Već sam baš postao blizak sa njom, mislim šeta skoro gola i ništa ne zarezuje, kao da je nije briga jel’ buljim il ne, kontam pokušaću na taj način, što više u svakoj prilici da je dodirujem ili onako bezveze poljubim.

Izašao sam iz kupatila, keva je u međuvremenu navukla svoju providnu spavaćicu bez gaćica i grudnjaka i donjela ogrtač da ga okači u kupatilo. Meni je kurac još bio nabreknut sav, zavukao sam ga pod šorts, ali se videlo iz aviona da je kita dignuta. Pogledala je samo lagano, okačila ogrtač i okrenula se i otišla u kuhinju. Ja sam se vratio u sobu, legao na krevet i nastavio da gledam tv. Od uzbuđenja nisam skontao ni šta gledam, kad keva upita iz kuhinje jel’ počeo neki film. Ja prevrtim kanale na brzinu – počeo neki. Rekoh joj da jeste, kaže ona sad će i dođe posle par minuta i krenula je da sjeda na fotelju.

pokazuje pičku

Ja skontam priliku i rekoh: „’Ajde kevo na krevet, nemoj da sjediš zbog leđa”, a ona se nasmija i reče: „Joj kako ti brineš o meni, pa ja imam najboljeg sina na svetu”. Reče mi da dodam deku da se pokrijemo i kako je prvo sjela, spavaćica joj se malo zadignu i dok se okrenula da legne i okrene meni leđima, spavaćica se totalno podigla do pola guzova. Kurac mi se u momentu digao, šorts me je stegnuo, pa sam ga izvadio sa strane kroz nogavicu cjelog, ona to nije videla ispod deke.

Odlučio sam da se napravim lud – probaću pa šta bude

Približio sam joj se i zagrlio, totalno sam se priljubio uz nju, bili smo okrenuti na levu stranu, i ja sam desnom rukom držao kitu uz nogu dok se totalno nisam sa svojim preponama približio uz njeno dupe, a onda sam istovremeno pustio kitu koja je kao katapult udarila među njene guzove i poljubio je u vrat sa strane i rekao joj da je ona najbolja mama na svetu… Ona je rekla: „Hvala sine, baš si mi danas dao dobru masažu, sad mi je lakše, manje me boli”.

Tako smo nastavili da gledamo film, kao da ništa nije ni bilo, a ja sam očekivao ni manje ni više nego jednu dobru šamarčinu. Sad sam ostao izgubljen skroz, nisam znao šta da radim, a kita je od napetosti sve više razdvajala njene opuštene guzove. Odlučio sam da idem do kraja, uhvatio sam je za kuk desnom rukom, kao namještam se, i podvukao sam se ispod njenih guzova dok nisam osjetio na glaviću vrh njenih usnica koje su već bile mokre i visile van njene već dobro vlažne pice. Pucao sam od napetosti: ako se mrdnem još sekund, glavić upada… Keva odjednom poče da komentariše kako je ona gledala ovaj film, ali se ne seća kraja (film je bio Teorija zavere sa Mel Gibsonom). Njenu reakciju sam shvatio kao – pa zabi’ ga već jednom, jer više nije bilo šta: ja onako nložen k’o konj, i mrtvac bi osetio tvrdu kurčinu među guzovima i skontao šta je meni na umu. I moj zadnji pokret odmah nakon toga, koji sam kao slučajno uradio, posegnuo za daljinskim preko keve, unio sam se svom svojom težinom u nju, a kurčina mi je uletela sva u sekundi u njenu već raširenu i mokru picu.

misionar, incest

Keva je samo zastenjela, a ja sam se uspravio i uhvatio je za rame i koljeno i počeo divljački da je nabijam, kao da nikad pičku nisam video. Nisam je jebao ni minutu i počeo sam da svršavam, samo sam ga nabio do kraja i pusto kurac da joj puni picu spermom, opustio sam se i legao preko nje.

Ćutali smo možda desetak sekundi, a onda ona odjednom reče: „Sine, ovako dobru jebačinu u životu nisam doživela, a najmanje joj sam se od tebe nadala ljubavi moja. Svršila sam taman kad si počeo da mi puniš pičku vrelom spermom.”

Ušao sam joj i u šupak…

Ostao sam zaprepašten njenom rečenicom, i dok se nisam ni sabrao, ona se izvukla ispod mene i gurnula me na leđa, uhvatila za kurac i počela da ga sisa i liže. Za par sekundi mi je opet bio k’o kamen, rekoh kevi: „Pa mama jebote pa šta ti, pa…”, još sam ja toliko iznenađen da ne mogu da odahnem, kad keva reče: „Sad je opet spreman, lepo sam ga oblizala. Sad ću da ti uradim nešto od čega ćeš prestati da zamuckuješ i to što si poč’o.”

keva puši kurac

Namjestila se iznad moje kurčine u čučećem položaju, uhvatila ga u ruku i stavila ravno na svoj već rastegnuti šupak. Počela je polako da se spušta; gledam kako joj glavić upada, ostatak malo zastade, zastenja i onda se trznu kao da hoće da ga usmeri još bolje i nabi se do kraja. Moj kurac je prosto nestao u njenom šupku.

Počela je da se nabija kao luda, ja više nisam mogao da dođem sebi, nisam mogao da izustim ni slovo, ubrzo sam svršio opet. Sperma je ispunjavala njen šupak, a ona je nastavila da se nabija još malo, zgrčila se i jako me zagrila i rekla: „Sine moj jedini”.

Kasnije smo se istuširali i legli onako goli da gledamo tv. Priznao sam joj da sam iznenađen i rekao sam joj da stvarno nisam očekivao ovo što se desilo ovako i da je vrh kao i mama i žena i jebačica, a ona je priznala da je znala odavno šta želi od mene, i da je drugi muškarci uopšte nisu interesovali, ali nije znala kako, jer nije mogla da mi kaže u oči, kao ni ja njoj, i da je odlučila svojim postupcima da me ohrabri i da je uspela. Meni je bilo drago kad je to rekla zbog toga jer smo oboje to htjeli, a keva kao napaljena klinka, čim je to rekla, sagnu se da mi puši kurac.

analno jahanje

Rekao sam: „Sad je na mene red, okreni se i naguzi”, ona se nasmija i okrenu pa reče: „Sine jebi me u koju god rupu hoćeš, koliko god hoćeš i kad god hoćeš”. Rekoh da jedva čekam ali da prvo moram da joj dobro poližem pičku, obližem šupak i gurnem jezik u njega, jer nisam stigao malopre”. Ona poče da se smeje. Uhvatio sam je za guzove, gurnuo jezik u pičku, nos mi se zabio u njen šupak. Počela je da stenje kao nenormalna. Kad sam završio sa pičkom, prešao sam na šupak i odmah sam zabio jezik u njega…

I tako već par godina, pravo ispunjne snova…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x